βικα και αντριανα προτεινω
Αντριανα παει προς το μιλφ. Αν και ωραιο σωμα, δεν ψηνομαι ακομα για μιλφ.
Βικα γιατι; Για ποιο λογο την προτεινεις; Εκανα μια προσπαθεια να την βρω στο τηλέφωνο (οπως και την αννα 110) αλλα δεν τα καταφερα.
βικα και αντριανα προτεινω
Ερωτηση. Ως καινουργιος στον χωρο της βιζιτας, θα ηθελα καποιες προτάσεις για βιζιτα. Θα ηθελα ωραιο σωμα και καλες υπηρεσίες (80-100 ευρω). Ειμαι μεταξυ αννας 110, μαριας μολδαβης, Vika95, κατερινα 20 (ας κοστιζει 110). Αυτες πιστευω ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει στην κατηγορια τους. Αν υπάρχει καποια αλλη πρόταση καλοδεχουμενη. ωστε να ολοκληρωσω το εκπαιδευτικο μου, και να εχω "γερες βασεις" και σωστο μπουσουλα.
Την προηγουμενη εβδομαδα μου πρότειναν την angela007 οποτε απορριπτεται απο την λίστα. Την πηρα σημερα με αρκετα θετικές εντυπώσεις. Θα εβαζα και κριτικη, αλλα αφενως η κοπέλα εχει μπόλικες, αρα λίγα θα προσφέρει η δικη μου,αφετερου η εμπειρια μου στον χωρο ειναι μικρή, οπότε χωρις εξεικοίωση με το τι κυκλοφορει για να νυπάρχει ενα στοιχειωδες μετρο συγκρισης, δυσκολο το εργο της αντικειμενικότητας, και ισως χρειαστει να αναθεωρησω στο μελλον. Για αυτο ελεγα να την αναβάλω .
Αντριανα παει προς το μιλφ. Αν και ωραιο σωμα, δεν ψηνομαι ακομα για μιλφ.
Βικα γιατι; Για ποιο λογο την προτεινεις; Εκανα μια προσπαθεια να την βρω στο τηλέφωνο (οπως και την αννα 110) αλλα δεν τα καταφερα.
Δες και Χριστίνα και στείλε pm σε Λιζα VIP μπορει να ειςαι τυχερός.
Αντριάνα πολυ καλη και σφιχτή. Μιλφ εννοούν στο site απο 45 και πανω
Βικα και ειδικα Anna 110 πολυ προσβάσιμες άλλες μη ξεχνάς οτι Κυριακή ελάχιστες ανεξάρτητες δουλεύουν
Tυπε δυστυχως μερικες δεν μας ταυτοποιουν μονο με το nick εδω alla και με το κινητο μας. Το ειδα στην πραξη και δεν πιστευα στα ματια μου...! Εβγαλε ονομα κ επωνυμο..!Ποια χριστινα ρε παιδια;
Για λιζα δεν ενδιαφερομαι ακομα για ταυτοποίηση κινητου με το προφιλ μου στο bou που ζηταει. Αν αλλαξει κατι στο μέλλον ισως προσπαθησω να παρω σειρα. Αλλα προς το παρων θελω σοβαρες προτάσεις, με πραγματικές πιθανότητες εκπλήρωσης. Απο οτι ακουω η αναμονη για λιζα θυμίζει ουρα σε σουπερ μαρκετ στην βενεζουέλα.
Βικα με τα μπουνιά,από κλαρίνο,γλωσσοφιλιδι και ακούραστη στο γαμησι..Αντριανα παει προς το μιλφ. Αν και ωραιο σωμα, δεν ψηνομαι ακομα για μιλφ.
Tυπε δυστυχως μερικες δεν μας ταυτοποιουν μονο με το nick εδω alla και με το κινητο μας. Το ειδα στην πραξη και δεν πιστευα στα ματια μου...! Εβγαλε ονομα κ επωνυμο..!
Δεν καταλαβες. Σου δινω ενα τηλ καποιας κοπελας. Υπαρχει περιπτωση να ξερει το πραγματικο σου ονομα επωνυμο.Αυτο εννοώ ταυτοποίηση. Για αυτο και εβγαλα απο την λίστα μερικές, παρόλο που ειναι εξισου ομορφες.
Βικα με τα μπουνιά,από κλαρίνο,γλωσσοφιλιδι και ακούραστη στο γαμησι..
Ξαναπάρει τυπε..
Ο επόμενων γαμ@..
Αν ξερεις καποια που το κανει αυτο, στειλε την πμ, να μπει Black list. Ευχαριστω. Αν και δεν εχω κατι να κρυψω, ουτε γατια ουτε σκυλια, ωστε να με εκβιάσει καποιος, αυτο το θεωρω άθλιο.Δεν καταλαβες. Σου δινω ενα τηλ καποιας κοπελας. Υπαρχει περιπτωση να ξερει το πραγματικο σου ονομα επωνυμο.
φίλε για μένα Άννα110 με 1000 ειναι απίστευτη. Για Vika δεν εχω άποψη γιατι έφαγα στήσιμο. Ελινα19 ειναι καλη επιλογή. Παίζει εξαιρετικο κλαρίνο. Οταν βρεις ευκαιρία παρε και τηλεφωνο απο ΜαριαλεναΑν ξερεις καποια που το κανει αυτο, στειλε την πμ, να μπει Black list. Ευχαριστω. Αν και δεν εχω κατι να κρυψω, ουτε γατια ουτε σκυλια, ωστε να με εκβιάσει καποιος, αυτο το θεωρω άθλιο.
για στείλε ένα pm και απο δω σε παρακαλώ!Tυπε δυστυχως μερικες δεν μας ταυτοποιουν μονο με το nick εδω alla και με το κινητο μας. Το ειδα στην πραξη και δεν πιστευα στα ματια μου...! Εβγαλε ονομα κ επωνυμο..!
φίλε για μένα Άννα110 με 1000 ειναι απίστευτη. Για Vika δεν εχω άποψη γιατι έφαγα στήσιμο. Ελινα19 ειναι καλη επιλογή. Παίζει εξαιρετικο κλαρίνο. Οταν βρεις ευκαιρία παρε και τηλεφωνο απο Μαριαλενα
Δεν ξέρω κάποια συγκεκριμένη ξέρω όμως ότι παίζει σαν σενάριο! Η κοπέλα που μου το έδειξε δεν είναι γνωστή εδώ μέσα!Αν ξερεις καποια που το κανει αυτο, στειλε την πμ, να μπει Black list. Ευχαριστω. Αν και δεν εχω κατι να κρυψω, ουτε γατια ουτε σκυλια, ωστε να με εκβιάσει καποιος, αυτο το θεωρω άθλιο.
Αυτα τα στοιχεια τα εδωσες εσυ (η οποιος πελατης της, αν δεν αναφερεσαι σε σενα ), η εψαξε και τα βρηκε με βαση το κινητο? Παντως καλο ειναι και για μας αλλα και για τις κοπελες το κινητο να ειναι απορρητο και να μη δισταυρωνεται με facebook κλπ. Τωρα οποιος θελει να δινει τα στοιχεια του, δικαιωμα του.Tυπε δυστυχως μερικες δεν μας ταυτοποιουν μονο με το nick εδω alla και με το κινητο μας. Το ειδα στην πραξη και δεν πιστευα στα ματια μου...! Εβγαλε ονομα κ επωνυμο..!
Δεν ξέρω κάποια συγκεκριμένη ξέρω όμως ότι παίζει σαν σενάριο! Η κοπέλα που μου το έδειξε δεν είναι γνωστή εδώ μέσα!