anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.564
- Πόντοι
- 4.636
κάμερα σ εσένα...Τα λεω Τα λεω....Αλλα ακουγομαι ??
κάμερα σ εσένα...Τα λεω Τα λεω....Αλλα ακουγομαι ??
κάμερα σ εσένα...![]()
αιντεεεεεεε :coolcondom:
αυτό λέω να ανεβαίνουμε....αιντεεεεεεε :coolcondom:![]()
Ξεκουραζονται τα παιδιααυτό λέω να ανεβαίνουμε....
το παρεάκι που είναι...?
περιμένω να περάσει η ώρα...Ξεκουραζονται τα παιδια... Αστα μην τα ξυπνας ...
Αιντε δεν βαζεις κωλο κατω![]()
![]()
Μμμμμμμ ..εχει εξοδο το αγορι ...περιμένω να περάσει η ώρα...
να κάνω σαλτανάτια....![]()
έχει πανάθεμα το.....Μμμμμμμ ..εχει εξοδο το αγορι ...
Μ αρεσει που κανεις πως δεν σ αρεσειέχει πανάθεμα το.....![]()
![]()
![]()
Μ αρεσει που κανεις πως δεν σ αρεσει![]()
Merci madam (όχι Μέρκελ όπως έλεγε κι ο τωρινός Πρωθυπουργός μας).Μπραβο βρε γιαβρι μου ... Καλυτερη αναλυση δεν μπορουσε να γινει.![]()
Με εβγαλες απο τον κοπο τουλαχιστον ως προς το πρωτο σκελος αυτου που ηθελα να γραψω .... ;)
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :-* :-*
Έχεις απόλυτο δίκιο.υπάρχουν άτομα εδώ μέσα που υποστηρίζουν της κοπέλες και έχουν παρεξηγηθεί ,
και χαρακτιριστηκαν ...προμοτορες νταβαδες αγαπουληδες κτλ...
Άστο φίλε μου το κάψα....Merci madam (όχι Μέρκελ όπως έλεγε κι ο τωρινός Πρωθυπουργός μας).
Για να μην αγχωθείς ζουζούνα πριν το επίσημο ματς θα λάβεις προσωπικό μήνυμα όπου θα σου περιγράφω αναλυτικότερα τι σόι παιχνίδια θέλω, κάτι σα σεμινάριο
Π.χ. δε λες με εμένα κακές λέξεις, γιατί θα φέρω κόκκινες πιπεριές κοντά να στις βάλω στη γλώσσα...
Λέμε τσουτσούνα κι όχι π**τσος, μουναρίτσα κι όχι μ**νί, σουφρίτσα/κωλαράκιλήξη λεξιλογίου....
Έχεις απόλυτο δίκιο.
Η Ελένη (το έγραψα και παλιότερα εδώ μέσα) δε χρειάζεται κανέναν δικηγόρο. Τώρα το αν πόσταρα πριν μερικές σελίδες ένα δεύτερο μεγάλο κατεβατό, έγινε για να εκφραστώ προσωπικά. Δεν έχω κρύψει ότι είμαι χαλβάς και πυρφορίζω, αλλά αν η κοπέλα δεν αντιδράσει στραβώνω και σταματώ την πράξη. Τα λέω και στις κριτικές και χθες όταν με "ξεπροβόδιζε" ο κ. Τάκης του είπα ότι το σέλινο δεν ήταν παιχνιδιάρικο, ενώ η δεύτερη κοπέλα κάπως έσωσε την κατάσταση.
Από την άλλη μεριά, καθώς η Ελένη έχει τον καφενέ της, μας διαβάζει κάνει συζήτηση, θα έχει βγάλει ένα συμπέρασμα τι σόι τύπος είμαι εγώ είτε ο τάδε κι ας μη μας έχει συναντήσει ακόμη. Αν λοιπόν δεν κάνει κάποια ζουζουνίσματα & παιχνίδια στο 1ο ημίχρονο θα φάει κόκκινη κάρτα και τελειώνει το ματς νωρίτερα. Με ωραίο τρόπο πάντα, ούτε μωρή μας τα έπρηξες αρχ*δια, τζάμπα τα φράγκα είτε άλλα βρισίδια....
Όταν ήμουν κάτω των 30 (βέβαια δεν υπήρχε και το forum) μπορεί είχα αντιδράσει κάπως περισσότερο, αλλά πλέον ως γηραιότερος όταν πέφτω σε φόλα πάντα μετά λέω => δε γαμιέται χάσαμε κάποια χρωματιστά κωλόχαρτα στα @@ρια μας....
Αρχηγαρας είσαι...Ε ναι, ο καθένας έχει την άποψή του δεν είμαι εγώ κάποιος από τους 7 σοφούς της Αρχαίας Ελλάδας ώστε να με αποδεχθείτε πλήρως. Συζήτηση κάνουμε κι οι αντίθετες απόψεις είναι δεκτές για γόνιμο πάντα διάλογο.
Αν κάποιος συναθλητής μπορεί να κάνει ένα πριντ σκριν με τις πέντε κριτικές στην αρχική σελίδα του σάη και να το ποστάρει έτσι για να μείνει στη ιστορία...
Η Επιχειρηση Χατζη φιλτατε εχει στηθει στα προτυπα της Εταιρειας "ευα'
εκ του Λογιστηριου