Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 200 άτομα (16 μέλη και 184 επισκέπτες)

anastasios78

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2010
Μηνύματα
98
Like
108
Πόντοι
0
καλημερα στην παρεα προφεσσορ...σε ποια βαρδια τσαρκαρες?
 

zwnianos21

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Μηνύματα
101
Κριτικές
2
Like
14
Πόντοι
1
καλημερα αλανια..εχει παρει κανεις την μπαρμπορα σε αυταρχικο προγραμμα?την προηγουμενη φορα που ειχα παει ξεκινησε να μου κανει γλειφωκωλαδα και την αφησα να μου βαλει και λιγο δαχτυλο..οταν τελιωσαμε μου ειπε οτι εχει και ζωνεσ και την επομενη φορα να της το πω για να τις φερει.ειμαι απειρος σε τετοιου ειδους προγραμμα και θα εκτιμουσα μια βοηθεια!!καλα γαμησια σε ολοθς!!
 

pipinoskistis

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Μηνύματα
22.178
Κριτικές
12
Like
2.708
Πόντοι
1.873
    Περνούσα απο Αχαρνών και παρκαρησα για να δώ το νέο απόκτημα το Αγκύρας 9 , ειχε φώτα απ' εξω,πλησιάζω,σπρώχνω την ωραία Πύλη ,μπα,τιποτα, κλειστη, βαρώ το κουδούνι,παλι τίποτε. Υποθέτω ότι μάλλον έπεσα στην αλλαγή βάρδιας και ίσως γι αυτο να μην άνοιγαν. (ωρα 23.08').Τι να καμωμε, έχει βάσανα η ζωή του μπουρδελιάρη,αλλά απο τη ζωή του παντρεμένου και του Σώγαμπρου (αυτος κι αν τρωει αγγουράκια) , παρασάγγας καλύτερη. (Ειμαι τώρα στο σαλονι μου,(Λουί Κένζ) και απολαμβάνω τα ωραία μου σταφύλια ,ελεύθερος και ωραίος ,και η ευτυχία μου διπλασιάζεται (μην πώ τριπλασιάζεται) οταν σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να εχω δίπλα μου μιά σιτεμένη πενηνταρα με κομπινεζόν λαχανι απλυτο και να με λει "ποτε θα ξαπλώσουμε αγαπη μου ,να καμωμε κι εμεις κατι " ? οχι ρε πουστη μου,ΕΙΜΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ  (και δεν τοξερα) Καλα γαμισια ,κύριοι!

Πολύ σωστά τα λες, φίλε. Είμαστε άρχοντες!
 

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Μηνύματα
7.607
Like
2.908
Πόντοι
506
Πριν από 1 ώρα στο Μετάξι:

- Κολωνού 23 πάνω: Νικόλ. Ένα πλάσμα πανέμορφο, γλυκύτατο, μοναδικό. Αν της δείξεις πόσο την αγαπάς και πόσο εκτιμάς αυτό που κάνει, το παίρνεις πίσω. Είναι απορίας άξιο ότι αυτό το κορίτσι γαμιέται στο Μετάξι για 10 ευρώ.
 

drifuckalot

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2015
Μηνύματα
39
Κριτικές
2
Like
45
Πόντοι
0
συγνώμη συναγωνισές ξερει κανεις αν αυτη τη στιγμη παιζει κανα πιπινακί μεταξυ 18-20 χρονων? ευχαριστώ
 

genaral

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2017
Μηνύματα
377
Like
50
Πόντοι
1
2 συνεχομενες καταδρομικες την τελευταια εβδομαδα για την λιλιαν σε διδ 8.ειναι μια ιδιαιτερα καλη περιπτωση γιατι και γαμιεται καλα αλλα και ειναι απο τις λιγες πουτανες που πραγματικα ενδιαφερεται να σε ικανοποιησει.και κατι ψιλοασκετο.την δευτερη φορα που την ξεμουνιασα με ρωταει στο τελος αν εχω σχεση.της λεω "ναι".και αρχιζει ρε παιδια και μου λεει οτι εμεις οι ελληνες κερατωνουμε πολυ τις κοπελες μας και κατι τετοια τρελα.με πιασανε τα γελια μες το δωματιο και της εξηγησα οτι για μενα προσωπικα δεν μπορω να γαμαω το ιδιο μουνι καθε μερα.τελος παντων αφου μου ειπε οτι ειναι καρκινος στο ζωδιο και θελει ο αντρας που εχει να μην κοιταει αλλη γυναικα.την ρωταω αν τη εχουν κερατωσει και μου λεει 1-2 σοβαρες σχεσεις που ειχε οτι τη κερατωσαν.πραγματικα την λυπηθηκα και της ειπα οτι ενταξει θα βρει καποιον αντρα που να την αγαπαει πραγματικα.
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
28.978
Πόντοι
35.368
Kαλησπέρα σας,
Ενημέρωση απο την πρωινή βάρδια σε ποικίλα σπιτάκια.
Ξεκίνημα απο το Διδυμου 27 όπου εκεί εργαζόταν 3 κοπέλες Ρωσόφωνες η ώριμη Αλιόνα,ψηλή,λεπτή,με μαλλιά ξανθά κάτω απο τους ώμους που της πάνε περισσότερο,δέρμα μαυρισμένο σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό,η μιλφ Όλια με πιασιματάκια,μαλλιά καστανά πιασμένα πάνω σε ελεύθερο στοματικό και κώλο και η Άντζελα,ψηλή,γεματούλα,με βυζάρες ξανθά μαλλιά στο ύψος των ώμων της. Πέρασα με την Αλιόνα και ήταν πολύ δυνατή όπως και η προηγούμενη φορά με βαθύ αισθησιακό τσιμπούκι,γλυψίματα,φιλιά κλπ.
Στο Διδύμου 20 ήταν η Βαλέρια,Ρωσόφωνη μιλφ,σώμα με πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα, μαλλιά καστανά πιασμένα πάνω,βυζάρες. Σε κανονικό πρόγραμμα συμπεριλαμβανομένου του 69.
Στο Διδύμου 18 στο ισόγειο η Ρωσόφωνη μιλφ Σοφία,γνωστή απο πολλά μαγαζιά,κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια,μαλλιά μαύρα στο ύψος των ώμων της.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Διδύμου 18 στο υπόγειο ήταν και πάλι η μιλφ Αλβανέζα Ντιάνα που είδα και εχθές,κοντή,σώμα με πιασίματα,κωλάρα, μαλλιά σγουρά καστανά στο ύψος των ώμων της, πρόσωπο τραχύ.
Στο Διδύμου 16 ήταν η Κρίστυ από το Αλκαμένυς 117 και Διδύμου 8 στον όροφο,μιλφ Ρωσόφωνη, με πιασίματα και μαλλιά ξανθά κάτω απο τους ώμους.Σε ελεύθερο στοματικό.Μαζί της μία καινούρια πιο ώριμη η Άννα,κοντή,γεματούλα με κοντά καστανά μαλλιά και εμφάνιση οικοκυράς.
Στο Φυλής 65 στον όροφο η νεαρή Ρουμάνα Σόνια που απογεύματα εργάζεται Φυλής 84 ισόγειο.Ψηλή,λεπτή,με κορμάρα και μαύρα μακριά μαλλιά.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα της. Δουλεύει ακατάπαυστα διπλοβάρδιες.
Στο Φυλής 65 στο ισόγειο ήταν η Αντζελίνα,λεπτή με μαλλιά ξανθά κάτω απο τους ώμους.Σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Φυλής 84 στο ισόγειο ήταν η μαυρούλα Μπιούτη,γεματούλα σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Φωκαίας 19 ήταν η Άννα που ήταν και εχθές απόγευμα με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και κώλο.Όποτε περνάω απο το μαγαζί πάντα η Άννα έχει δωμάτια και πάντα δεν μπορώ να περιμένω.Τελικά σήμερα έκατσα και την είδα.Και παλί σε δωμάτιο ήταν.Πρόκειται για κοπέλα με πιασιματάκια,λευκό δέρμα,βυζάρες,κωλάρα,μαλλιά καστανά κάτω απο τους ώμους.
Αποφάσισα να συνεχίσω την βόλτα μου και στο πιο παρακμιακό Μεταξουργείο.
Στο Κολωνού 47 στο ισόγειο ήταν η μιλφ Αλίνα, γυρολόγος πολλών μαγαζιών, γεματούλα,με μαλλιά μαύρα κάτω απο τους ώμους.Στο δεκάρικο κανονικό πρόγραμμα ανακοινώνει. Όταν δουλεύει προς Φυλής μεριά ανακοινώνει και γυμνό τσιμπούκι.
Στο Κολωνού 47 στον όροφο κλασσικά η Ρωσόφωνη μιλφ Τζούλια,ψηλή,υπέρβαρη με μεγάλα μαστάρια και μακριά καστανά μαλλιά. Σε γυμνό τσιμπούκι.
Στο Κολωνού 45 στο ισόγειο δεξιά η Καρολίνα,Ρωσόφωνη κοπέλα,ελαφρώς γεματούλα με μακριά καστανόξανθα μαλλιά.Σε κανονικό πρόγραμμα. Κλειστά τα δύο μαγαζιά στα αριστερά.Η Μικαέλα απουσιάζει και δεν γνωρίζουν αν επιστρέψει.
Στο Κολωνού 30 στον πρώτο όροφο μία κοπέλα με μαλλιά κοντά καστανά και λίγα πιασιματάκια σε κανονικό πρόγραμμα.Εργαζόταν και μία άλλη κοπέλα την οποία και κάποιος είχε κλείσει διπλό χρόνο και δεν έμεινα να δω. Στον δεύτερο όροφο η Ντάνα η νταρντάνα όπως την προσφωνούν στο σαλόνι, ψηλή,με πιασιματάκια και μακριά ξανθά μαλλιά.Έχει εργαστεί και στα Ιάσωνος 10.Μαζί της η Νατάσα,σώμα κανονικό,μαλλιά καστανά πάνω απο τους ώμους.Σε κανονικό πρόγραμμα αμφότερες.
Στο Κολωνού 23 στο υπόγειο κλασσικά η ώριμη Ρωσόφωνη Ναταλία,με πιασιματάκια και ξανθά μαλλιά κάτω απο τους ώμους. Σε γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό.Λαρυγγοτσιμπουκάκι όπως η ίδια το αποκαλεί θέλοντας να υπονοήσει ότι κάνει deepthroat.
Στο Κολωνού 23 στο ισόγειο η Νικόλ που είχα δει εχθές στην απογευματινή στο Ιάσωνος 20 στον όροφο και δεν την αναγνώρισα.Λεπτούλα,με μαλλιά καστανά πανω απο τους ώμους.Σε κανονικό πρόγραμμα.Υπηρεσία ο "Λάκης Γαβαλάς".
Στο Κολωνού 15 στο αριστερό ήταν κοπέλα γεμάτη με μαλλιά ξανθά καρέ.Σε κανονικό πρόγραμμα.Στο δεξιό ήταν η Ελίνα ,λεπτή με ξανθά μαλλιά στο ύψος των ώμων της,νοστιμούλα.Σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Κολωνού 11 στο υπόγειο η Αλβανέζα μιλφ Άντζελα,κοντή,λεπτή,με μαλλιά μαύρα στο ύψος των ώμων της.Σε απλό πρόγραμμα.
Στο Κολωνού 11 στο ισόγειο η υπηρεσία μας παρουσίασε μία "Ρωσιδούλα" κατά τα λεγόμενα της, λεπτή,με μαλλιά καστανά μακριά,νοστιμούλα,στον μηρό φέρει τατού την μαριχουάνα.Κανονικό πρόγραμμα αλλά με 15 ευρώ. Όποιος γνωρίζει όνομα κοπέλας ας το αναφέρει.
Στο Κολωνού 11 στον όροφο κοπέλα με πιασιματάκια και μαλλιά ξανθά πιασμένα πάνω.Καλά Ελληνικά, παλιά καραβάνα του Μεταξουργείου.Κανονικό.
Στο Ιάσωνος 2 στο ισόγειο η μιλφ Αλεξάνδρα,με πιασίματα και ξανθά μαλλιά κάτω απο τους ώμους.Πρώην υπηρεσία του μαγαζιού που το γύρισε σε κοπέλα εδώ και δύο χρόνια περίπου.Σε ελεύθερο στοματικό.Υπηρεσία η θρυλική Βίκη η "Καζακστανή"  η οποία έχει αποσυρθεί ως κοπέλα έδω και καιρό σε αντίθεση με την αδελφοσειρά της Ζάνα που συνεχίζει ακάθεκτη με το βασιλικό τσιμπούκι της στον οίκο της Παιανειέων όπου την πέτυχα πριν μία εβδομάδα.Πολλές εναλλαγές, από κοπέλες σε υπηρεσίες και απο υπηρεσίες σε κοπέλες. Η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα; Πειάσε το αυγό και κούρεφτο δηλαδή!
Στο Ιάσωνος 2 στον όροφο η παλιά καραβάνα Τζοάνα για ειδικά γούστα σε φουλ πρόγραμμα. Γεματούλα,με καστανά μαλλιά πιασμένα πάνω.Εργάζεται και κάτω στο ισόγειο.
Στο Ιάσωνος 1 στο ισόγειο αριστερά η μιλφ Μαρίνα,αδύνατη,με μελαμψό δέρμα και μαύρα μαλλιά σε ελεύθερο στοματικό και πρωκτικό.Μαζί της η Βερόνικα,κανονικού βάρους με μαλλιά καστανόξανθα πιασμένα αλογοουρά.Σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 1 στον μεσαίο οίκο στο μαγαζί δεξιά η Καρίνα,γεματούλα με βυζάρες και καστανόξανθα μαλλιά.Σε κανονικό πρόγραμμα.Το μαγαζί αριστερά κλειστό.
Στο Ιάσωνος 1 στο ισόγειο δεξιά μία κοπέλα,κοντή,με λίγα πιασιματάκια και μαλλιά καστανά πιασμένα πάνω.
Στο Ιάσωνος 10 στο ισόγειο ήταν η Αλβανέζα μιλφ Άννα που συστήνεται σαν Ιταλίδα,αδύνατη,με κοντά μαύρα μαλλιά σε κανονικό πρόγραμμα.Μαζί της με το ίδιο πρόγραμμα η Τζέσικα,ψηλή,νταρντάνα,με πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα και μαύρα μαλλιά προς το καρέ.Αμφότερες σε μεταφορά απο Ιάσωνος 31. Στον όροφο τώρα ήταν η Ελένη Πετράκη,λεπτή με όμορφο σώμα και μαύρα μακριά μαλλιά σε απλό πρόγραμμα.Μαζί της μία κοπέλα με όμορφα πιασιματάκια,βυζάρες και μακριά καστανόμαυρα μαλλιά.Ίδιο πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 20 στο ισόγειο δεξιά σε ντουέτο η Ντιάνα,λεπτή,ψηλή,με μαλλιά καστανά μακριά και η Ντενίζα λεπτή,με μαύρα μαλλιά πάνω απο τους ώμους.Σε κανονικό πρόγραμμα αμφότερες.
Στο Ιάσωνος 20 στον όροφο κλασσικά η Αντζελίνα,λεπτή,με ξανθά μαλλιά στο ύψος των ώμων της σε απλό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 31 στο ισόγειο δεξιά στον διάδρομο μία κοπέλα,κοντή,λεπτή,με μαύρα μαλλιά μακριά.Θύμιζε αρκετά Λατίνα.Μιλούσε πολύ καλά Ελληνικά και ήταν στο στυλ περίπου της Μαρίνας της "Ταυλανδέζας" αν και αυτή ήταν πιο μικρόσωμη.Παραδόξως ανακοίνωσε και κωλαράκι στο πρόγραμμα και επέμενε στην προσπάθεια της να με πείσει να μπω ότι είναι πάρα πολύ καλή. Στο χόστελ και πάλι εμφανίστηκε μία λάτιν κοπέλα σε μιλφ έκδοση,με όμορφα πιασιματάκια,βυζάρες και αρκετά τατού στο σώμα της.Την έχω ξαναδεί στο μαγαζί.Αυτή ανακοίνωσε απλό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 37 στο ισόγειο βγήκε κοπέλα λεπτή,με μαλλιά μακριά καστανά.Σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 46 στον όροφο η Ανδριάννα κοντούλα,ελαφρώς γεματούλα με μαλλιά καστανά μακριά σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 46 στο μεσαίο δύο κοπέλες Ρωσόφωνες η Λάουρα,λεπτή,με μαλλιά ξανθά πιασμένα πάνω σε κανονικό πρόγραμμα και η μιλφ Λώρα, κανονικού σώματος με όμορφα πιασιματάκια, κοιλίτσα,λευκό δέρμα,μακριά καστανόξανθα μαλλιά,γυαλιά οράσεως,βυζάρες μαλακές,λεπτά πόδια.Σε ελεύθερο στοματικό. Έτσι για την ιστορία να αναφέρω ότι η κοπέλα είναι πολύ παλιά καραβάνα έχει εργαστεί πριν πολλά χρόνια στον όροφο του Διδυμου 27 που τώρα είναι κλειστός σαν Λαρίσα, έχει εργαστεί σαν Ναταλύ στους άσσους της Ιάσωνος, σαν Λώρα στο Κολωνού 47 όπου την έχω ξαναπάρει και τώρα εργάζεται στο Ιάσωνος 46Β. Πέρασα με την Λώρα και παραμένει πολύ καλή. Υπάρχει γραπτή αναφορά μου για την κοπέλα στο Κολωνού 47 στον όροφο με τον τίτλο "Με την Λώρα δεν τρως φόλα" για να διαβάσετε περίπου τι ακριβώς παίζει. Η παλιότερη κριτική μου για την Λαρίσα στον όροφο του Διδυμου 27, ιστορικής και συλλεκτικής αξίας δυστυχώς διαπίστωσα ότι δεν διασώζεται πλέον.
Καλά να περνάτε συναγωνιστές και όσο γίνετε πάντα με λιγότερες φόλες!


 

genaral

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2017
Μηνύματα
377
Like
50
Πόντοι
1
                                    Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΠΟΡΝΗΣ  ....
...   θα μπορουσε να ηταν ο τιτλος της κριτικης που θα ανεβασω σε λιγο, η ιστορια εχει ως εξης.Ανεβηκα στο Ιας 20β το μεσαιο με τα σκαλοπάτια, στο σαλονι βγηκαν δυο κοπελες
η πιπινα Νικολ που δουλευει πρωινα στο κολ 23 ισογειο και η Χριστινα μια πορνη που ηθελα να δοκιμασω καθως μου αρεσε η φατσα της, η Νικολ μου εκλεισε το ματι καθως αναγνωρισε το πελατακι της
και μου χαμογελασε πονηρα η Χριστινα διπλα της παγοκολονα μουτρωμενη, εβγαλα το δεκαρικο και το εδωσα στην τσατσα λεγοντας "θελω την χριστινα" η απογοητευση στο προσωπο της Νικολ ηταν φανερη
αφου εχασε ένα σιγουρο 10ρικο.. σιγουρα με καταραστηκε, η Χριστινα ηρθε στο δωματιο και μου εριξε τη φολα μου.
Μερικες φωτο από το παραθυρο του οικου.


www.imagebam.com/image/7a5b8d590382163] [/URL]
www.imagebam.com/image/f08866590382603] [/URL]
φιλε μου διαβασα την κριτικη σου και εχω να σου δωσω την συμβουλη μου.μετα απο χρονια γαμησιων σε μπουρδελα πλεον εχω φτιαξει ενα δικο μου νομο.αν μπει πουτανα μεσα και την δω στραβομουτσουνη,δεν με αφησει να γλυψω βυζι η μου πει οτι η πουτσα μου ειναι μεγαλη τοτε ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ την διωχνο,ντυνομαι και ζηταω τα λεφτα απο τη τσατσα.ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
28.978
Πόντοι
35.368
Απολογούμαι και αναφέρω ότι η κριτική μου για την Λώρα σαν Λαρίσα διαπίστωσα ότι είναι καταχωρημένη σαν Διδύμου 25 όροφος και με τον τίτλο "Μία gfe Ρωσίδα βυζαρού!!!" και με χρονολογία 25/06/2011. Διαβάστε την και αυτήν.
 
Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Μηνύματα
14.518
Κριτικές
64
Like
5.076
Πόντοι
7.786
μαγια  αλινα  απο φυλης 86 δουλευουν σαν  call girl  η μια 120 την ωρα  η αλλη  130  η μαγια  στα 120 ευρω 2 Εκτονώσεις, στοματικό με προφύλαξη, φιλιά με γλώσσα, στάση 69, τελείωμα στο σώμα, σεξ σε διαφορετικές στάσεις, feet fetish, συνοδεία, bachelor, ερωτικό μασάζ, 2 άντρες. αλινα 130 2 Εκτονώσεις, ελέυθερο στοματικό, φιλιά με γλώσσα,
στάση 69, τελείωμα στο σώμα, σεξ σε διαφορετικές στάσεις, feet fetish, συνοδεία, bachelor, ερωτικό μασάζ, ζευγάρια,
2 άντρες, λεσβιακό extra+20eur.
 

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Μηνύματα
23.734
Κριτικές
6
Like
8.948
Πόντοι
1.686
Σάββατο 02.09.2017 πήρα δύο στα μπου.

Το πρωϊ πήρα τη ρωσόφωνη Μαίρη στο Φωκαίας 17, πάνω !  :rockon:

Καλή μέσα, σε μένα, και μου είπε ότι την Κυριακή
θα δουλέψει και πρωί και απόγευμα.

Το απόγευμα πήρα στο Φυλής 54 ισόγειο τη Μάγια !  :rockon:

Ρωσόφωνη με βυζοτορπίλες, μαυρισμένη !  :rockon:
Έχει χάσει κάποια παραπανίσια κιλά και είναι
πολύ πιο εμφανίσιμη.
Καλή μέσα και χαμογελαστή !

Ας είναι καλά οι κοπέλες !
θεωρώ ότι είναι καλές επιλογές !
 

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Μηνύματα
23.734
Κριτικές
6
Like
8.948
Πόντοι
1.686
Στο Φυλής 54 ισόγειο, δούλευε μια πολύ καλή υπηρεσία
η κα Βάνα , 65ρα με κοντά βαμένα ξανθά μαλιά , και γυαλιά.
Ευγενέστατη και πολύ εντάξει, συμπαθέστατη.

Δυστυχώς, πριν από λίγες ημέρες έπαθε έμφραγμα και
απεβίωσε αμέσως με ανακοπή καρδιάς .

R.I.P   :hi:


Ύπνω και θανάτω διδυμάοσιν.

Όμηρος, περ. 800-750 π.Χ., Ποιητής ‐ Ιλιάδα Π’ 673

μτφρ: ο ύπνος και ο θάνατος είναι δίδυμα αδέλφια.




Η ζωή συνεχίζεται.
 

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Μηνύματα
3.222
Like
179
Πόντοι
16
Στο Φυλής 54 ισόγειο, δούλευε μια πολύ καλή υπηρεσία
η κα Βάνα , 65ρα με κοντά βαμένα ξανθά μαλιά , και γυαλιά.
Ευγενέστατη και πολύ εντάξει, συμπαθέστατη.

Δυστυχώς, πριν από λίγες ημέρες έπαθε έμφραγμα και
απεβίωσε αμέσως με ανακοπή καρδιάς .

R.I.P  :hi:


Ύπνω και θανάτω διδυμάοσιν.

Όμηρος, περ. 800-750 π.Χ., Ποιητής ‐ Ιλιάδα Π’ 673

μτφρ: ο ύπνος και ο θάνατος είναι δίδυμα αδέλφια.




Η ζωή συνεχίζεται.

καπνιζε πολύ όμως.......

ας είναι καλα εκει που εχει παει.......
 
  • Like
Αντιδράσεις: Gingos

nightknight

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2014
Μηνύματα
141
Like
1.964
Πόντοι
201
Καλησπέρα βόλτα λίγο μετά τις 00.00
Κων/λεος 166 δεξιά Άννα κοπέλα με μαυρα μαλλια μεσαιο στήθος, με κωλο.
Κων/λεος 166 αριστερα Νικόλ μιλφ με ξανθιά μαλλιά μικρό στήθος ,με τσιμπούκι ελεύθερο τελειωτικό.
Χωματιανου 11 δεξιά όροφος Ινγκα  λεπτουλα με τσιμπούκι ελεύθερο.
Λιοσίων 76 δεξιά Μελίνα μιλφ με τσιμπούκι ελεύθερο τελειωτικό και κωλο,βγήκε από το δωμάτιο την είχαν πάρει πακιστανοί παρτουζα και περίμεναν άλλοι δύο να την πάρουν παρτουζα.
Λιοσίων 73 με την ταμπέλα studio Κλεοπάτρα μελαχρινή με μικρό στήθος με τσιμπούκι ελεύθερο, είχε και ακόμη δύο κοπέλες την Κορινα και την Μπιανκα οι οποίες ήταν δωμάτιο σε παρτουζα, δεν περίμενα να τις δω.
Εξηκιου δεξιά Έλλη ξανθιά συμπαθητική μιλφ ,απλό πρόγραμμα.
Εξηκιου μεσαίο δεν ήξεραν αν θα έρθει κοπέλα.
Εξηκιου αριστερα Καμελια ξανθιά χοντρουλα, τσιμπούκι ελεύθερο και κωλαράκι.
Λιοσίων 79 δεξιά ισόγεια Μαίρη μελαχρινή με ίσιο μαλλί, τα πάντα εκτός κωλαράκι και φιλιά στο στόμα.
Βεργας 2 Ολια λεπτή κοντή κοπελίτσα με μαλλί μέχρι τούς ώμους, τσιμπούκι ελεύθερο τελειωτικό στο κορμάκι, είχε και τατουάζ στην μέση.
Βεργας 6 δεξιά υπόγειο Ελένη ξανθιά γιαγιουλα με μικρό στήθος, είπε ότι μέσα κάνει τα πάντα.
Βεργας 6 αριστερά Φωτεινή ξανθιά καλοστεκουμενη ώριμη κυρία, απλό πρόγραμμα.
Πανιώνιου 47 Άννα καστανή παχουλη μιλφ ,απλό πρόγραμμα.
Τροφωνιου 11 αριστερά Γιάννα πολύ ώρα στο δωμάτιο,με κωλο και τελείωμα στο στήθος.
Τροφωνιου 11 δεξιά όροφος Κλεοπάτρα ξανθιά τεράστια κυρία με πολύ μεγάλο στήθος, τσιμπούκι ελεύθερο τελειωτικό σε στόμα στήθος.
Τροφωνιου 13 αριστερα Ελένη ξανθιά γιαγιουλα και Νατάσα καστανή χοντρουλα και οι δύο με τσιμπούκι ελεύθερο, κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ.
 

high voltage

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Δεκ 2015
Μηνύματα
397
Κριτικές
33
Like
2.908
Πόντοι
2.591
Στο Φυλής 54 ισόγειο, δούλευε μια πολύ καλή υπηρεσία
η κα Βάνα , 65ρα με κοντά βαμένα ξανθά μαλιά , και γυαλιά.
Ευγενέστατη και πολύ εντάξει, συμπαθέστατη.

Δυστυχώς, πριν από λίγες ημέρες έπαθε έμφραγμα και
απεβίωσε αμέσως με ανακοπή καρδιάς .

R.I.P   :hi:

-Το παιδί μου η συμπάθεια μου, έλεγε μέσα στο σαλόνι όταν με έβλεπε. Λυπάμαι πολύ, πραγματικά λυπάμαι :'( αν ισχύει κάτι τέτοιο που δεν έχω λόγο να μην το πιστέψω μιας και στις τελευταιές τσάρκες που έκανα δεν την πέτυχα ποτέ. Για μένα η καλύτερη υπηρεσία σε όλη την φυλής. Όλα αυτά τα χρόνια αναρωτιόμουν πως γινόταν  καινουργιές κοπέλες που πήγαινα μαζί τους να είναι καλές απο την πρώτη κιόλας φορά. Δεν το παραδέχτηκε ποτέ η κυρια Βάνα οταν την ρώταγα αλλά είμαι σίγουρος οτι 2-3 θετικές κουβέντες τις έλεγε στα κορίτσια.

R.I.P και απο 'μένα.
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
28.978
Πόντοι
35.368
-Το παιδί μου η συμπάθεια μου, έλεγε μέσα στο σαλόνι όταν με έβλεπε. Λυπάμαι πολύ, πραγματικά λυπάμαι :'( αν ισχύει κάτι τέτοιο που δεν έχω λόγο να μην το πιστέψω μιας και στις τελευταιές τσάρκες που έκανα δεν την πέτυχα ποτέ. Για μένα η καλύτερη υπηρεσία σε όλη την φυλής. Όλα αυτά τα χρόνια αναρωτιόμουν πως γινόταν  καινουργιές κοπέλες που πήγαινα μαζί τους να είναι καλές απο την πρώτη κιόλας φορά. Δεν το παραδέχτηκε ποτέ η κυρια Βάνα οταν την ρώταγα αλλά είμαι σίγουρος οτι 2-3 θετικές κουβέντες τις έλεγε στα κορίτσια.

R.I.P και απο 'μένα.
Η πληροφορία δυστυχώς ισχύει.Η κυρία Βάνα ήταν αρκετά χρόνια υπηρεσία σε αυτό το μαγαζί αποκλειστικά.Το έμαθα απο υπηρεσία που την αντικατέστησε εκτάκτως μετά απο το γεγονός. R.I.P

Πρέπει να έχει ένα μήνα που απεβίωσε.
 

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Μηνύματα
3.906
Κριτικές
38
Like
4.946
Πόντοι
2.696
Στο Φυλής 54 ισόγειο, δούλευε μια πολύ καλή υπηρεσία
η κα Βάνα , 65ρα με κοντά βαμένα ξανθά μαλιά , και γυαλιά.
Ευγενέστατη και πολύ εντάξει, συμπαθέστατη.

Δυστυχώς, πριν από λίγες ημέρες έπαθε έμφραγμα και
απεβίωσε αμέσως με ανακοπή καρδιάς .

R.I.P   :hi:


Ύπνω και θανάτω διδυμάοσιν.

Όμηρος, περ. 800-750 π.Χ., Ποιητής ‐ Ιλιάδα Π’ 673

μτφρ: ο ύπνος και ο θάνατος είναι δίδυμα αδέλφια.




Η ζωή συνεχίζεται.

Κρίμα...Πρέπει να ήταν η καλύτερη υπηρεσία στη Φυλής.Όσες φορές πήγα εκεί,ούτε πόρτα ούτε συνθηματικά να τελειώνει η κοπέλα.Και ήξερε που δουλεύουν τα κορίτσια της αλυσίδας...
 

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Μηνύματα
10.205
Κριτικές
35
Like
5.847
Πόντοι
6.796
Στο Φυλής 54 ισόγειο, δούλευε μια πολύ καλή υπηρεσία
η κα Βάνα , 65ρα με κοντά βαμένα ξανθά μαλιά , και γυαλιά.
Ευγενέστατη και πολύ εντάξει, συμπαθέστατη.

Δυστυχώς, πριν από λίγες ημέρες έπαθε έμφραγμα και
απεβίωσε αμέσως με ανακοπή καρδιάς .

R.I.P   :hi:


Ύπνω και θανάτω διδυμάοσιν.

Όμηρος, περ. 800-750 π.Χ., Ποιητής ‐ Ιλιάδα Π’ 673

μτφρ: ο ύπνος και ο θάνατος είναι δίδυμα αδέλφια.




Η ζωή συνεχίζεται.

Πεθανε η ευγενεστατη κυριουλα του Φ,54?? Κριμα πολυ καλη κυριουλα..  :'(
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom