ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 26.347
- Πόντοι
- 24.596
Τυπε θα σε ψήφισαν οι κλώνοι του Πικερ επειδή θέλεις να γαμήσεις τον έρωτα της ζωής του από το κώλο... :S :S :Sλες να με ψηφισαν και για μαλακα της χρονιας τυπε ;30 ψηφους εχω:S :S :S
3x10 κλωνοι τυπε =30 ;) :S :S :SΝάσο τι παίζει με του κάφρους κ σε ψηφίζουν:S :S :S
Τυπε θα σε ψήφισαν οι κλώνοι του Πικερ επειδή θέλεις να γαμήσεις τον έρωτα της ζωής του από το κώλο... :S :S :S

ο Πικερ σιγουρα δεν με ψηφισε τυπε,ουτε εγω θα τον ψηφισω.αλλο διαφωνω με καποιον και αλλο ειναι μαλακας.και τον Πικερ δεν τον θεωρω μαλακα,οσο περιεργο και να σου φαινεται.καλο παιδι ειναι,απλα παραστρατημενο :S :S :SΤυπε θα σε ψήφισαν οι κλώνοι του Πικερ επειδή θέλεις να γαμήσεις τον έρωτα της ζωής του από το κώλο... :S :S :S
3x10 κλωνοι τυπε =30 ;) :S :S :S
γειά σου Νάσο αλανιο Πικερ σιγουρα δεν με ψηφισε τυπε,ουτε εγω θα τον ψηφισω.αλλο διαφωνω με καποιον και αλλο ειναι μαλακας.και τον Πικερ δεν τον θεωρω μαλακα,οσο περιεργο και να σου φαινεται.καλο παιδι ειναι,απλα παραστρατημενο :S :S :S

:S :S :Sο Πικερ σιγουρα δεν με ψηφισε τυπε,ουτε εγω θα τον ψηφισω.αλλο διαφωνω με καποιον και αλλο ειναι μαλακας.και τον Πικερ δεν τον θεωρω μαλακα,οσο περιεργο και να σου φαινεται.καλο παιδι ειναι,απλα παραστρατημενο :S :S :S
ετσι η καριολαΗ βρωμοπατσαβούρα ειναι και γκαντέμω γαμω τον κωλο της ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

καλα τυπε μου,στην πιπα λιγο αλλα οκ.εσυ οκ; :S :S :SΝάσο τι νεα ρε man :S :S :S
Άβυζο παράσιτο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()