Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).

ας κολλήσει ρε μαγκα σιγά τι σε νοιαζει ? Σκασιλα σου.Μάγκες εγώ του χρόνου παντρεύομαι...Τώρα αν αξίζει θα δείξει το αποτέλεσμα...Πάντως τα μπουρδέλα δεν βλέπω να τα κόβω
Ελπίζω μόνο να μην αρπάξει κανένα παράσημο η γυναίκα, γιατί μου αρέσουν λίγο τα κασκαντεριλίκια![]()
Θα με φάνε οι τύψεις τύπισσα :'(ας κολλήσει ρε μαγκα σιγά τι σε νοιαζει ? Σκασιλα σου.
Τελευταία που μπαίνω στο chaturbate και αυτή με έχει φάει να σου πω την αλήθειαη μαλακια θα σε φαει
Παντρεμένος τύπε μου?φαινετε..
Αν ένας άντρας δεν παντρευτεί ως τα 40 μετά το χάσε το τρένο...εν τελει μαγκες μου, κρινοντας απτα γραφομενα, πολύ απλα νομιζω πως ολοι μπορούμε να συμφωνήσουμε στα εξης:
1) πως ΚΑΝΕΝΑΣ ανδρας σε ηλικια 30-40, που βρίσκεται σε καλη φαση (εμφανισιακά, επαγγελματικα, οικονομικα, κλπ) δεν ενδιαφέρεται να παντρευτεί. Το γιατι εχει αναλυθει απειρες φορες από πολλους συναγωνιστες εδώ.
2) Οι περισσοτεροι σ αυτές τις ηλικιες που παντρεύονται, είναι ειτε γιατι (όπως σωστα ειπωθηκε) δεν το χουν με τις γυναικες, ειτε γιατι δεχθηκαν πιεσεις απτον κοινωνικο τους περιγυρο.
3) Πως η πλειοψηφια αυτων που παντρευτηκαν χαντακωθηκαν οικειοθελως με μπαζα γυναικες, ζωντας μεσα στην μιζερια και τον φθονο για τους ελευθερους.
οπα ρε μαγγα ....Μετα τα 40 εισαι γερος! Μπαρμπας! Τελος!
Μην ακουω μαλακιες για νεους κλπ... νεος εισαι βαρια ως τα 35...
Δεν αντιλέγω αλλά τι εχουν παντρευτεί? Το κελεπουρι? Το πιπινι γάλακτος?υπάρχουν άντρες που έχουν περάσει τα 40 και έχουν παντρευτεί ,,,, και είναι μια χαρά ,,,,, πάντως για να σκεφτείς για γάμο χρειάζεται πολύ ωριμότητα , που πολλοί από μας δεν την έχουν για αυτό καλύτερα μονοί..........
Εσυ τσι μπουκοφσκι πόσων χρονών είσαι;Μετα τα 40 εισαι γερος! Μπαρμπας! Τελος!
Μην ακουω μαλακιες για νεους κλπ... νεος εισαι βαρια ως τα 35...
Εσυ τσι μπουκοφσκι πόσων χρονών είσαι;
και δεν έχεις τίποτα καλύτερο να κάνεις στα 41 σου απ'το να φτιάχνεις κλώνους σ'ένα μπουρδελοσάιτ;41 τυπε...
και δεν έχεις τίποτα καλύτερο να κάνεις στα 41 σου απ'το να φτιάχνεις κλώνους σ'ένα μπουρδελοσάιτ;

έπιασα τα 43 η γυναίκα μου 35 και κάτι.Παντρεύτηκα πέρυσι επειδή στα 3 χρόνια γνωριμίας μαζί της πιστεύω οτι βρήκα τον άνθρωπο μου.Μέχρι τώρα όλα καλά.Ολα είναι σχετικά με τις ηλικίες μην πολυβαζετε ταμπέλες πχ γνωστός απο Ελλάδα την ιδια ηλικία με έμενα παντρεύτηκε στον 2ο του γάμο 25χρονη.Φιλος 50αρης παντρεύτηκε 2ηφορα 40αρα και έχει κ παιδάκι.Ξαδερφος μου 56αρης πηρε 40αρα ρωσιδα μιλφαρα και έκανε 2 αγορακια, και απο οτι μου εχει πει τον προσέχει.Να είμαστε καλά παιδιά να έχουμε υγεία και ότι θέλει ο καθένας ας κανει.Αλλοι παλι δεν θέλουν, και πολύ καλά κάνουν δικαίωμα τους.Η ζωη του καθενός είναι δικια του και ας την ζήσει οπως θέλει με η χωρίς την δημιουργία οικογενείας.