Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Υπαρχουν ατομα που πληρωσαν για να δουνε αυτην την παπαρια:S :S :S
ωραιο φιασκο
κερδισε στο τελος ο αραπας
κ οι 2 μαγκες
τσεπωσαν κ τα φραγκα
εμεις εδω μπουρδελο ιντερνετ 400 ευρω το μηνα
1-O αγωνας ηταν ανισος γιατι κανουν διαφορετικο ειδος παλης και ο ιρλανδος δεν μπορουσε να χρησιμοποιησει τα ποδια που ειναι το δυνατο του σημειο
2-ο ιρλανδος μπηκε ποιο δυνατα στον αγωνα ο μαυρος επαιξε αμυντικα στην αρχη.Ο ιρλανδος απο τον 4 γυρο αρχισε να κλαταρει στους επομενους γυρους δεν μπορουσε να παρει τα ποδια του απο την κουραση
πόσταρε στο θρεντ μου, δώσε μου κλικςΓια ξεκαρφωμα
αφού στην αμερική ήταν 100 δολάρια για να το δεις στην τηλεόραση σπίτι σουτα εισητηρια στην Α κατηγορια τα μπροστινα ητανε γυρω στα $90,000 δολλαρια
αν ηθελες να δεις τον αγωνα απο την πιο μακρινη αποσταση οπου τους εβλεπες σαν μυρμηγκια στο ring ηθελες 2,500 δολλαρια περιπου
πόσταρε στο θρεντ μου, δώσε μου κλικς
δούλεψε για μένα! βρωμόσκυλο!Αργεις να απαντησεις
Τσεκαρεις Λιλα σκυλε μου?
δικό μου είναι το θρεντ.
Ήρωας ο Γκρέγκορ, θέλει ψυχή για να μπεις στο ρινγκ διαφορετικού αθλήματος με αντίπαλο τον καλύτερο του πλανήτη!
Πολλά ακούσαμε αλλά ένα συγκρατησαμε.. ο Γκρέγκορ έπαιξε πυγμαχία κι άντεξε 10 γύρους, ας μπει τώρα κι ο πυγμάχος στο κλουβί να δούμε πόσα δευτερόλεπτα θα βγάλει..
Το M.M.A είναι το μέλλον!

δεν σε ξέρω καν. πως σου φάνηκε;Τώρα που σχολιάζω στο θρεντάκι σου, για κανονικούς αθλητές, κάνεις την πάπια.
Στου Piana όμως, ήξερες αμέσως να μου πετάς εξυπνάδες.
γαβ ρεΑργεις να απαντησεις
Τσεκαρεις Λιλα σκυλε μου?
δεν σε ξέρω καν. πως σου φάνηκε;