- Εγγρ.
- 11 Απρ 2012
- Κριτικές
- 228
- Like
- 18.840
- Πόντοι
- 35.668
Εξυπνάκια, μια και μίλησες ήδη με την αλβανίδα την χοντρή, ρώτα πως βαπτίστηκε η Σέβη?
Έμιλυ ή Λίνα?![]()
Έλα ρε σύ
Την έχω δεί από κοντά αυτή που λές.
Είναι το 50% του θρέντ;
Εξυπνάκια, μια και μίλησες ήδη με την αλβανίδα την χοντρή, ρώτα πως βαπτίστηκε η Σέβη?
Έμιλυ ή Λίνα?![]()
Με ενα συντομο google βρηκα τις αγγελίες τους για περισσότερες φωτο. Δεν δείχνουν τοσο χοντρες εκει, αλλα δεν ξερω χριστό απο photoshop να ξερω αν ειναι πειραγμένες, με εξαίρεση την τελευταία της εμυλι η οποια φαίνεται. Εμενα δεν ειναι του γουστου μου, αλλα το γουστο ειναι υποκειμενικό ετσι κι αλλιως.
Λινα
Εμυλι
και εσύ είσαι ο.....;Η Εμιλυ ειναι η μελαχροινη και η Λινα η ξανθια
μπραβο ρεπορτερ.
λες να μην έχουν μανατζερ;
παιδια no need to argue
ζουμερες φαινονται
κ απευθυνονται σε ενα αλφα κοινο
οποιος δεν γουσταρει δεν παει
απλα πραματα
Τώρα βάζεις δύσκολα και εσυ ;)

από 50 ευρώ η μια έχει ως δωράκι...λες να μην έχουν μανατζερ;
Έλα ρε σύ
Την έχω δεί από κοντά αυτή που λές.
Είναι το 50% του θρέντ;
Σιγα τον ρεπόρτερ. Το μονο που εκανα ηταν ενα copy paste το ενα τηλέφωνο που παρέθεσε η τυπισσα στο google το ιδιο και στο αλλο, και επεσα σε αυτες τις αγγελίες. Απλα ειδα οτι κανενας δεν ειχε όρεξη να το κανει και ειπα να το κανω εγω το ψυχικό.
από 50 ευρώ η μια έχει ως δωράκι...
να πληρώνουν και γραφείο τύπου?
Αν μια γκόμενα αξίζει 5ευρω και πλασάρεται επί 10, δηλαδη 50ευρω :- είναι λογικό να είναι και γραφείο στην μέση...
5 ευρω ?
φιλε στο τελος θα της πεις να πηδηχτει για μια τυροπιτα
Σιγα τον ρεπόρτερ. Το μονο που εκανα ηταν ενα copy paste το ενα τηλέφωνο που παρέθεσε η τυπισσα στο google το ιδιο και στο αλλο, και επεσα σε αυτες τις αγγελίες. Απλα ειδα οτι κανενας δεν ειχε όρεξη να το κανει και ειπα να το κανω εγω το ψυχικό.