giatioxi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 387
- Πόντοι
- 186
σκεψου την κωλογρια την dyke πως θα ναι σε λιγα χρονια![]()
![]()
![]()

τύπε εγώ πιστεύω άμα σου τριβότανε λίγο, τα ξερατά θα πήγαιναν περίπατο και θα την ξεμούνιαζες μαζί με παθιασμένο γλειφομούνι και όχι μόνο δεν θα ξέρναγες, αλλά θα ρουφούσες και τα ζουμιά της με λαιμαργία![]()

πριν με στραπονιασει τυπετύπε εγώ πιστεύω άμα σου τριβότανε λίγο, τα ξερατά θα πήγαιναν περίπατο και θα την ξεμούνιαζες μαζί με παθιασμένο γλειφομούνι και όχι μόνο δεν θα ξέρναγες, αλλά θα ρουφούσες και τα ζουμιά της με λαιμαργία![]()

τύπε εγώ πιστεύω άμα σου τριβότανε λίγο, τα ξερατά θα πήγαιναν περίπατο και θα την ξεμούνιαζες μαζί με παθιασμένο γλειφομούνι και όχι μόνο δεν θα ξέρναγες, αλλά θα ρουφούσες και τα ζουμιά της με λαιμαργία![]()
ψοφιμιΠαει και κανει 500 τατουαζ η γουρουνοφατσα χωρις βυζια και μετα το παιζει ναζιαρα και θυλυκο....εμετικη πατσαβουρα.![]()
![]()
![]()
Τωρα μιλας σωσταΠαει και κανει 500 τατουαζ η γουρουνοφατσα χωρις βυζια και μετα το παιζει ναζιαρα και θυλυκο....εμετικη πατσαβουρα.![]()
![]()
![]()
Παει και κανει 500 τατουαζ η γουρουνοφατσα χωρις βυζια και μετα το παιζει ναζιαρα και θυλυκο....εμετικη πατσαβουρα.![]()
![]()
![]()
Σαπιομούνα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ψοφιμι![]()
![]()