Argiris_25
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Για μια Στεφανία τσιγγανοπούλα πιτσιρίκα ξέρει κανείς κάτι? Την πέτυχα κατα τις 01:00 Γιαννιτσών με Γ.Κουμαρά μαζί με δύο βουλγάρες..
Πέρασμα εχθές στις 2.30 απο πιάτσα.ίσως απο τις πιο νεκρές μέρες του Ιουλίου είχε μόνο 2 τσιγγανοβουλγάρες ,και τη κατσαρίδα μαζί με 2 τράβελους στο καινούργιο today που άνοιξε στη γιαννιτσών.
Καθώς έπαιρνα το δρόμο της επιστροφής πέτυχα μετά τη shell στη μοναστηρίου πάνω ένα τρομερό μουνί γύρω στα 20 μαύρο φουστάνι γόβες καθόταν με κανά 3-4 μαλακισμένα μικρής ηλικίας και μέχρι να γυρίσω οι 2 φύγανε και έμεινε μόνο ο 1.
Σταματάω μπροστά της μου αρχίζει αγγλικά.
-Hello
-Hello
-Do u want pipa sex?
-How much?
-20 euro
-Where?
-Parking.
Το σκέφτομαι 5 δευτερα αλλα δε φόρωσα τελικά γιατι πριν φύγω απο μοναστηρίου είδα οτι ειχε γεμίσει αστυνομία και λέω πιο πάρκινκ τώρα.
Το μετάνιωσα και πιθανότατα σήμερα να κατέβω να φορτώσω.Το μωρό δε ήταν πάνω απο 20 οπως τη εκοψα.
Αν ξέρει κανεις κατι ας δωσει φωτα
![]()
Φιλε την ιδια ωρα ακριβως περασα κι εγω και την πετυχα την κατσαριδα!
Το todays ολα τα λεφτα εκει, θα γνωρισουμε ολα τα καλα μωρα της πιατσας!
![]()
![]()
![]()
Φιλε την ιδια ωρα ακριβως περασα κι εγω και την πετυχα την κατσαριδα!
Το todays ολα τα λεφτα εκει, θα γνωρισουμε ολα τα καλα μωρα της πιατσας!
![]()
![]()
Τη Στεφανια τη Βουλγαρα μαλλον λες... την εχω παρει παλιοτερα ηταν και πιο αδυνατη τοτε. Τωρα ειδα πεταξε λιγο κωλαρακι παραπανησιο... ξεπετουλα ειναι η κοντουλα. Αλλα πα και καμια στην πιατσα που δεν ειναι ξεπετα....Πριν τη διχαλα απεναντι απι την Εκο εκει που στριβει για την Πειραιως στη Μοναστηριου ηταν μια κοντουλα με ωραιο προσωπακι με τα μαλλια πιασμενα δυο κοτσακια ψηλα. Δεν τη πηρα γιατι μου εκανε σε ξεπετα. Την ξερουμε;
Ναι ρε....που εισαι;η κατσαριδα που λετε ειναι εκεινη η μαυρομαλλα με το tattoo?
Μπα...μονο ματι... χασαμε τα κοκκινα δωδεκαποντα
Τα μελη να ρθουν στο todaysn