infernoman
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
+1 ωραιο αβαταρ αν ειναι και αληθινο τοτε αξιζει την ψηφο μου (αμάν βικυ-σιεφγιου τί αβαταρ είναι αυτό!!.... :o :o :o
+1 ωραιο αβαταρ αν ειναι και αληθινο τοτε αξιζει την ψηφο μου (αμάν βικυ-σιεφγιου τί αβαταρ είναι αυτό!!.... :o :o :o
καταντας αντιπαθητική. αντε γεια..τι θα γινει?
αλλη δουλεια δεν κανεις?
μπαζο ειπαμε ειμαι
μη μου χαλας το ιματζ *P ειμαι ιδια το αβαταρ μου...
καταντας αντιπαθητική. αντε γεια..
+1 ωραιο αβαταρ αν ειναι και αληθινο τοτε αξιζει την ψηφο μου (![]()
![]()
![]()
ολο μαλακιες γραφεις αποψε.....οσο με πληγωνεις τοσο με πορωνεις να συνεχισω...
*P
Λεβέντες όλοι τι ψήφο στη Vicky .Και sexy είναι και καλο κορίτσι ,και βάζει δικά τις avatar κάτι που μετράει ,χειροπιαστά πράγματαinferoman θα ειχε νοημα να βαζω αλλης κοπελλας? :-*

γιατι θα σου κανει ελεγχο κανεις αν ειναι δικιες σου η οχι?inferoman θα ειχε νοημα να βαζω αλλης κοπελλας? :-*
) ολο μαλακιες γραφεις αποψε.....
μπράβο κούκλα μου!δεν πτοοουμαι ομως
κ αυριο μερα ειναι
για νεες πιο ωραιες πιο μεγαλες μλκιες..

γιατι θα σου κανει ελεγχο κανεις αν ειναι δικιες σου η οχι?
και γω μπορω να βαλω φωτο του μπραντ πιτ για πχ
και να λεω εγω ειμαι αλλα ελα που δεν ( ειμαι καλυτερος![]()
![]()
)
οπως ειπα και ποιο πανω αν εισαι εσυ στης φωτο αξιζεις την ψηφο μου και με το παραπανω :-* :-*
δεν πτοοουμαι ομως
κ αυριο μερα ειναι
για νεες πιο ωραιες πιο μεγαλες μλκιες..

την Ασία την ξέρω...βλέπω μια ελαφρά ψυχρασία ανάμεσα σε 2 μέλη. ή είναι ιδέα μου;
Αυτό κατάλαβες εσύ???Το μεχρι τωρα συμπερασμα που βγαζω, ειναι οτι τα μελη γουσταρουν πραγματικα νιμου και οχι αφανεις γυναικες του πληκτρολογιου..
Αυτα..

την Ασία την ξέρω...
ψύχρα εννοείς Αλάσκα???![]()
Αυτό κατάλαβες εσύ???![]()
Η δική μου γνώμη είναι ότι "αναγκαστικά" βάλαμε ανόμοια πράγματα σε ψηφοφορία... Αυτά!Μολις σταματησεις τα γελια πες μας και την δικη σου γνωμη..
Αυτα..
Η δική μου γνώμη είναι ότι "αναγκαστικά" βάλαμε ανόμοια πράγματα σε ψηφοφορία... Αυτά!