Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
σελίδα 23 είναι το βίντεο...

Αυτά είναι... άλλοι παρακαλάνε για τα τηλέφωνα των ιερόδουλων και άλλους τους πέρνουν οι ίδιες οι ιερόδουλες τηλέφωνο.Γιατι κλώνος φίλε μου...??Εξήγησε μου το σκεπτικό σου να μην ξανακάνω το ίδιο λάθος...Λέγοντας αυτά τα λόγια, ίσως μου δημιουργίσεις πρόβλημα γιατί περιμένω τηλ και από άλλες κοπέλες..φιλικά πάντα...
περιμενης απαντηση![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
όχι δεν περιμένω αν την είχε πάρει θα έλεγε από την αρχή τι τον χαλάει εκτός από την ηλικία και τα 100€
100 ευρώ για μιάμιση ώρα με φουλ πρόγραμμα ...
τι πράγματα είναι αυτά;
στα μισά να το πας Ανδριάνα ...
50 ευρώ και 3 ώρες πρόγραμμα ....![]()
![]()
![]()
Αν λεει για την φιλη της Αντριαννας που κανουν και ντουετο μαζι , τοτε την Λιλια εννοει , ειναι φιλαρακι με την Λιλια ;) ;) ;)Σιγά μην σου πει. Εδώ δεν είπε τα βασικά που ΕΠΡΕΠΕ να πει.
Δεν κατάλαβες ότι ρίχνει "δόλωμα" ο ψαράς????![]()
![]()
![]()
στείλε π.μ....καλημέραΥπάρχουν και αυτά φίλε. ;)

Καλησπέρα ελληνα..δεν μου αρεσουν οι αντιπαραθέσεις με ανθρώπους που εχουμε το ιδιο παθος με τις κοπελες ... απλα δεν είμαι ψαρας όπως αναφέρεις.Γνωριζω την ανδριαννα πριν εμφανιστεί εδώ και γινει ολος αυτος ο ντορος... Παρτουζιαρης είμαι οντως. Ευχαριστω
Η Λίλια η φίλη της Σβέτας????Αν λεει για την φιλη της Αντριαννας που κανουν και ντουετο μαζι , τοτε την Λιλια εννοει , ειναι φιλαρακι με την Λιλια ;) ;) ;)
λογικά τόσοκάθετεαπλά μπορεί να έκατσεπαραπάνωεπειδή ήμουν τελευταίος..
Δεν ξερω αν ειναι φιλη της Σβετας η Λιλια , Λιλια μια μελαχρινη μιλφ με πολυ ωραια ματια γαλαζοπρασινα που δινει κι αυτη το κωλι της , μενει πολυ κοντα στο Bill κι αυτη .Η Λίλια η φίλη της Σβέτας????
και εγω την ξερω προ φορουμ... οπως ξερω οτι ειναι τουμπανο η κυρια![]()
Έκανες το πρωινό σου κλύσμα?σιμερα ξιπνισα νορισ καλιμερα![]()
Ρωτάτε για την απάντηση από αυτόν??? Ενώ κάθε 3-4 σελίδες ΕΓΩ ο ίδιος ρωτάω το κάθες "παπαράκο" που μπαίνει και γράφει μία υποτιθέμενη κριτική
να απαντήσει σε ΑΠΛΑ ερωτήματα και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έχει απαντήση μέχρι στιγμής???? Αυτό ΔΕΝ σας ενοχλεί?????
Ακόμα περιμένουμε ΜΙΑ ολοκληρωμένη κριτική με τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ στοιχεία που ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έχει πει μέχρι στιγμής σε ΚΑΜΙΑ από τις μούφες κριτικές.
Και ξαναρωτάω / ξαναλέω....
1) Τιμή σόλο ή ντουέτου,
2) Πόση ώρα ήταν η συνεύρεση.
3) Τι πρόγραμμα έγινε,
4) Εντυπώσεις.
ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..!!
Ολες ειναι φιλες αναμεταξυ τους, και ψυριζουν πορτοφολια