Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

19cm_top

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
333
Πόντοι
21
  • Like
Αντιδράσεις: TZOYLI

Stupid Horse

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2016
Κριτικές
7
Like
883
Πόντοι
366
Ποπο και γω το ειχα βρει το κανονικο προφιλ και ειχα ξενερωσει
Ποπο και γω το ειχα βρει το κανονικο προφιλ και ειχα ξενερωσει

Ναι ρε φιλε το ψηνα πιο παλιά αλλά καταραμενη στιγμή το είδα και ξενέρωσα. Και φαίνεται τούμπανο.

Καλό θα είναι σε όλα τα "κορίτσια" να λένε στις αγγελίες τους αν είναι κρος ή τρανσεξουαλ. Γτο άπειρες φορές βλέπω κάτι τύπους με περούκα και το πλασαρουν σαν τρανσεξουαλ

abla24

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2008
Like
72
Πόντοι
1
Ναι ρε φιλε το ψηνα πιο παλιά αλλά καταραμενη στιγμή το είδα και ξενέρωσα. Και φαίνεται τούμπανο.

Καλό θα είναι σε όλα τα "κορίτσια" να λένε στις αγγελίες τους αν είναι κρος ή τρανσεξουαλ. Γτο άπειρες φορές βλέπω κάτι τύπους με περούκα και το πλασαρουν σαν τρανσεξουαλ

Την αννουλα δεν την κανεις για κρος παντως

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.898
Πόντοι
4.637
Ατομα που φορανε περουκα και δεν εχουν κανει προσθετικη στηθους λεγονται κρος και οχι τρανς.Απλα οταν κοιτατε φωτο σε αγγελιες να τις κοιτατε με το πανω κεφαλι και οχι με το κατω κεφαλι. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

DIMFUST

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2007
Like
34
Πόντοι
1
δεν ειναι απαραιτητο να βαλει στηθος για να γινει καποια τρανς...τρανς κανονικη ειναι καποια αν κανει μια οποιαδηποτε μορφη ορμονοθεραπειας που αν την κανει κανονικα γινεται μια ολοκληρωμενη τρανς(δεν ξερω αν ειναι δοκιμος ο ορος αυτος..).η αννουλα δεν ξερω αν κανει τον τελευταιο καιρο ορμονοθεραπεια αλλα αν δεν ξεκινησε ακομη ορμονοθεραπεια κατεμε ειναι μια πολυ θηλυκη κρος η ενα πολυ θηλυκο femboy

hotsexy_23

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Like
48
Πόντοι
0
δεν στα είπαν καλά μάλλον καλε μου ! Τρανς προτον δεν σε κάνω ούτε το βιζη ούτε η περούκα ! Κρος λέγετε ο άντρας που την ημέρα είναι κανονικά και το βράδι ντινεται γυναίκα και βγαίνει έξω . Δεύτερον από την στιγμή που είμαι τόσα χρόνια στην δουλειά έχω θυσιάσει πράγματα για μένα έχω κάνει τα λέιζερ μου της μικρό πλαστικές μου έχω μακρινει τα μαλλιά μου έχω κάνει ορμονεσ δεν μπορείς εσυ από το πουθενά να έρθεις και να με πεις κρος πως κρίνεται έτσι τους ανθρώπους και με πιο δικαίωμα ; κρος είναι κάτι αλλά άτομα που ξυρίζονται από πάνω μέχρι κάτω ! Και μην κρίνεται άτομα που φοράνε περούκα είναι άσχημο κάποιες μπορεί να έχουν πρόβλημα με το μαλλί τι σημαίνει αυτό ότι θα τα κρίνουμε ; όσο για το στήθος είναι επιλογή μου ακόμα να είμαι έτσι όταν έρθει η ώρα θα το βάλω για μένα όχι για τους πελάτες αυτοί μια χαρά με γουστάρουν και έτσι γιατί απλά όλες μας από κάπου ξεκινήσαμε , δεν ξεκίνησε καμία με στήθος και μαλλιά κτλ κτλ ! Όσο για το προφίλ η θα ήταν πόλη παλιό η κάποιο φάκε θα ήταν ! Τώρα δεν υπάρχει πια εδώ και πολύ καιρό ! Καλή συνέχεια

Συνημμένα

• IMG_1467.JPG
    IMG_1467.JPG
    250,2 KB · Εμφανίσεις: 108

hotsexy_23

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Like
48
Πόντοι
0
δεν ειναι απαραιτητο να βαλει στηθος για να γινει καποια τρανς...τρανς κανονικη ειναι καποια αν κανει μια οποιαδηποτε μορφη ορμονοθεραπειας που αν την κανει κανονικα γινεται μια ολοκληρωμενη τρανς(δεν ξερω αν ειναι δοκιμος ο ορος αυτος..).η αννουλα δεν ξερω αν κανει τον τελευταιο καιρο ορμονοθεραπεια αλλα αν δεν ξεκινησε ακομη ορμονοθεραπεια κατεμε ειναι μια πολυ θηλυκη κρος η ενα πολυ θηλυκο femboy
Ευχαριστώ αγόρι μου :*

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.898
Πόντοι
4.637
Kαταρχας ανεφερα καποιον με το ονομα του;;;;;ΟΧΙ.Μιλησα γενικα.Παραθεση εκανα καποιο ποστ για το τυπικο οτι απανταω σε καποιον;;;;;ΟΧΙ.
Ανθελετε να μιλησουμεμε επιστημονικους ορους παρενδεσια λεγεται οταν ενας αντρας γουσταρει να φοραει γυναικεια εσωρουχα.
Απο το πουθενα εμφανιζεσαι και παντα εμφανιζεσαι ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΝΝΑ.
Με επτα χρονια στην πλατη στο σαιτ και 22 χρονια ενεργος στον χωρο σου.
Τωρα που απευθηνομαι πρσωπικα σε σενα να μου απαντησεις και οχι πριν που μιλησα γενικα.
Υποψην στην ελλλαδα εισαι οτι δηλωσεις.

hotsexy_23

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Like
48
Πόντοι
0

Άνοιξε ένα θέμα και αναφέρθηκαν κάποιοι σε μένα και απάντησες και εσυ με το ανάλογο απάντησα και εγώ ! Ο καθένας ας δηλώσει ότι θέλει ποια είμαι εγώ να κρίνω ; καλά να είναι ο κόσμος να έχει την υγεία του και την ευτυχία του και ας κάνει ότι θέλει εγώ δεν έχω κάποιο πρόβλημα ! Το πρόβλημα αλλοι το έχουν που όλα τα πρόβληματα του κόσμου θα τα λύσουν εδώ μέσα πίσω από ένα πληκτρολόγιο ! Αφήστε τον κόσμο να κάνει ότι θέλει και ας εκφραστεί όπως θέλει και ας φοράει ότι θέλει .... στο 2017 ζούμε HELLO!

• Like

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.898
Πόντοι
4.637
Αννα τα πραγματα ειναι απλα.Θελεις να προωθησεις σωστα τον εαυτο σου;;Ακολουθησε την πεπατημενη.Ποα ειναι αυτη;;;;;;;;
Οταν μιλας στο τηλεφωνο να εισαι ευγενικη.Οταν ερχεται ο πελατης να κανεις τα συμφωνηθεντα να δινεις τον καλυτερο σου εαυτο με τον πελατη.
Ο πελατης θα σε ανταμηψει με το να ερχεται τακτικα και στελνοντας σου κοσμο.Γι αυτο καποιες κονομανε τρελλα και καποιες βγαζουν απλα μεροκαματο.Με το να μπαινεις και να ευχαριστεις κοσμο που μιλαει καλα για σενα  η να ερχεσαι σε αντιπαραθεση με ατομα που εχουν σχεδον την διπλασια ηλικια απο εσενα και ασφαλως πολυ περισοτερη εμπειρια απο εσενα δεν κερδιζεις κατι.

• Like

hotsexy_23

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Like
48
Πόντοι
0
Σε αυτό το σάιτ δεν είμαι για να προωθήσω τον εαυτό μου αγαπημένε μου ! Αλλά είμαι εδώ για να διαβάζω κάποιες απόψεις σαν της δικές σου και να πω και εγώ την γνώμη μου όπως όλοι ! Δεν είμαι εδώ για να κερδίζω κάτι ! Όσο αφορά την δουλειά μου θα την κάνω όπως εγώ ξέρω με τον καλύτερο τρόπο εκεί που χρειάζεται στους καλούς ανθρώπους όσο για κάποιους μαλακες που σε εκμεταλλεύονται σου ζητάνε ακοποτα και και χίλια αλλά δυο που εγώ ξέρω ναι θα είμαι κακιά συγνώμη κιόλας δεν μπορεί να είμαι καλή με όλους ! Αυτά αγαπητέ μου ας το λήξουμε εδώ δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε καλή συνέχεια !

wall

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Like
4
Πόντοι
0
συναντηση σημερα με αμαντα μικρη..τωρα ειναι κρος,τρανς,ταβεστι,τρανσεξουαλ δεν ξερω..πολυ καυλα το μωρο φιλικη ευχαριστη πολυ θυληκη σε παθητικο ρολο αυτη για το ενεργητικο δεν ξερω δεν με αφορα..ιδια με τις φωτ στις αγγελιες με υποδεχτηκε φορωντας αυτα τα καυλωτικα τα ολοσωμα διχτυωτα τα προστυχα που μ αρεσουν..πιπα για σεμιναριο υπεροχη σε ηρεμο ρυθμο σε κοιταζει συνεχως στα ματια με βαθεια μπουκωματα και παρα το μεγαλο μεγεθος τον καταπινει..εχει αδυναμια στην πιπα και φαινεται οτι το γουσταρει..στην πορεια ειδε οτι μ αρεσει το σαλιο και μου τον εκανε μουσκεμα!!μετα πηρε το τζελ και μου τον εκανε ενα ωραιο μασαζ..στησιμο στα 4 λιγο φοβηθηκε το μεγεθος,ηταν πολυ στενη αλλα τον εφαγε ολο κανονικοτατα..δεν αργησε να ερθει το τελος μια που με ειχε κανα μισαωρο στην πιπα-μασαζ και ειχα πεθανει στην καυλα..στηθος καθολου δυστηχως,ειναι ψηλη με ωραια πιασιματα και ωραια κωλαρα..σιγουρα θα την ξαναδω αξιζει..50 ο μπιλ και αν την θελεις ενεργειακη που λεει και ο αλεφαντος +20

makis_sexaddicted

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2013
Like
4
Πόντοι
0
τουμπανο εισαι hotsexy!!!!ας τους να λενε τους ζηλιαρηδες!!!!!1πολυ σεξυ στη φωτο !!!τα φιλια μου στις χειλαρες σου!!!

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.898
Πόντοι
4.637
Καλησπερα σας.Επανερχομαι ξανα δυναμικα με ολοκαινουρια φρεσκια καυτη κριτικη.Εχοντας δεχτει δεκαδες ερωτησεις για την βιβιαν ..αποφασισα να δοκιμασω.Την ειχα δει σε φωτο την ειχα δει σε βιντεακια στο μυκονος τιβι .Εμφανησιακα ηξερα το τι θα συναντουσα.
Την παιρνω τηλεφωνο και μου απαντα μια γλυκια φωνη που σε εκπλησει ευχαριστα.Κανονιζουμε το ραντεβου και τσουπ εμφανιζομαι σε ξενοδοχειο περιοχης βαρδαριου.
Παιρνω το ανσανσερ και ανεβαινω.Φτνω στο δωματιο και χτυπω την πορτα.Μου ανοιγει ενα συνεσταλμενο πλασμα οπως στις φωτο με την διαφορα οτι ειναι υπερβολικα μαυρισμενη.
Κορμαρα στηθος 3αρι κωλος πεταχτος και σκεφτομαι θα φαω καλα σημερα.Αρωματισμενη απο την κορυφη ως τα νυχια με ενα μαυρο κορμακι και απο κατω ασημι εσωρουχο.
Λιγο σοσιαλ και περναμε στο παρασυνθημα.
γλυψιμο απο πανω ως κατω 69 στα 4 ανασκελα απο πανω. :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2:ετσι και παρει μπρος παιρνει και πρωτοβουλιες.
Στα πρακτικα θεματα επειδη πολλοι θα με ρωτησετε.
Πρωτον ειναι αποκλειστικα παθητικη.
Δευτερον εχει πολυ μικρο μοριο που καυλωνει.
Τριτον δεν λεει οχι σε γλωσσοφιλα υπο νορμαλ συνθηκες.
Τεταρτον νομιζω πως εχει εναν απο τους πιο στενους κωλους που εχω παρει.
Πεμτον η τιμη 50 ευρω.
Τελευταια παρατηρηση.Αν εμενε θεσσαλονικη θα ηταν το στανταρακι μου η σιγουρη επιλογη.
Καλα να περνατε :heavymetalbig:

vagabond

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
119
Πόντοι
6
Καλησπερα σας.Επανερχομαι ξανα δυναμικα με ολοκαινουρια φρεσκια καυτη κριτικη.Εχοντας δεχτει δεκαδες ερωτησεις για την βιβιαν ..αποφασισα να δοκιμασω.Την ειχα δει σε φωτο την ειχα δει σε βιντεακια στο μυκονος τιβι .Εμφανησιακα ηξερα το τι θα συναντουσα.
Την παιρνω τηλεφωνο και μου απαντα μια γλυκια φωνη που σε εκπλησει ευχαριστα.Κανονιζουμε το ραντεβου και τσουπ εμφανιζομαι σε ξενοδοχειο περιοχης βαρδαριου.
Παιρνω το ανσανσερ και ανεβαινω.Φτνω στο δωματιο και χτυπω την πορτα.Μου ανοιγει ενα συνεσταλμενο πλασμα οπως στις φωτο με την διαφορα οτι ειναι υπερβολικα μαυρισμενη.
Κορμαρα στηθος 3αρι κωλος πεταχτος και σκεφτομαι θα φαω καλα σημερα.Αρωματισμενη απο την κορυφη ως τα νυχια με ενα μαυρο κορμακι και απο κατω ασημι εσωρουχο.
Λιγο σοσιαλ και περναμε στο παρασυνθημα.
γλυψιμο απο πανω ως κατω 69 στα 4 ανασκελα απο πανω. :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2:ετσι και παρει μπρος παιρνει και πρωτοβουλιες.
Στα πρακτικα θεματα επειδη πολλοι θα με ρωτησετε.
Πρωτον ειναι αποκλειστικα παθητικη.
Δευτερον εχει πολυ μικρο μοριο που καυλωνει.
Τριτον δεν λεει οχι σε γλωσσοφιλα υπο νορμαλ συνθηκες.
Τεταρτον νομιζω πως εχει εναν απο τους πιο στενους κωλους που εχω παρει.
Πεμτον η τιμη 50 ευρω.
Τελευταια παρατηρηση.Αν εμενε θεσσαλονικη θα ηταν το στανταρακι μου η σιγουρη επιλογη.
Καλα να περνατε :heavymetalbig:

αξίζει αυτή η κριτική να παρατεθεί ξεχωριστά στις κριτικές για την κοπέλα

• Like

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom