Boldoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 63
- Πόντοι
- 1
τι ασχολεισαι ρε μαλακα με τον καθε καριολη εδω μεσα?
εσενα σε νόμιζα πιο σοβαρό και διαβαζα τις αναρτήσεις σου, αλλά... και εσύ με τους διαχειρηστές...
τι ασχολεισαι ρε μαλακα με τον καθε καριολη εδω μεσα?
...μια χαρα τα λες!σε video γλυφει σαγιοναρες και πατούσες! την κατουράει στο πρόσωπο και καταπινει
και εδω πατσαβουρακι επαιξε Vendetta
Ξερεις Εσυ από παρηγοριές και κεράσματα με συκαλακι..όπως ξέρεις και από καλύψει αναγκών με το αζημίωτο..! Είναι γνωστό ότι είσαι Κληρονομος οικογενειακής επιχειρήσεις από αρχαιότατων χρονον που κληροδοτήτε από γενιά σε γενιά....από την προγιαγιά σου μέχρι κ εσένα σήμερα..όπου επάξια συνεχίζεις αυτό το λειτούργημα για το κοινό καλό της κοινωνίας..!!! ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ. Έλα να σε κεράσω γιατί σήμερα έκανε ζεστηζητα από το καινουργιο αφεντικό σου να σε στείλει στη μανουλα του να σε κεράσει συκαλάκι, από εκείνο που έτρωγε και έγινε παληκάρι... μετο αζημείωτο... θα σου καλύψει όλες τις ανάγκες..
Είναι τελικά ένα καλοσχηματισμένο θεατράκι ο τύπος που το έκανε μπορεί να είναι πολύ Μάγγας
Το κακο είναι ότι ....
Λύκοι θα υπάρχουν όσο υπάρχουν προβατα...
Να δω ποτέ θα μου απαντήσεις στο pm Εσυ..!
............Να δω ποτέ θα μου απαντήσεις στο pm Εσυ..!
τι να δεις ρε παίχτη;
πως την ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πάιζει και "Ρωμαϊκό όργιο" φίλε? Τι είπες τώρα?Αυτά με το κατούρημα και την ποδολαγνεια είναι αηδία ρε φίλε τι να δεις ?
Υπάρχει ένα ωραίο που την παίρνουν παρτουζα από κώλο αυτό αν έχει κάποιος να βάλει.
Αυτά με το κατούρημα και την ποδολαγνεια είναι αηδία ρε φίλε τι να δεις ?
Υπάρχει ένα ωραίο που την παίρνουν παρτουζα από κώλο αυτό αν έχει κάποιος να βάλει.
Αυτά με το κατούρημα και την ποδολαγνεια είναι αηδία ρε φίλε τι να δεις ?
κατουρημένη δεν την θέλω....Πάιζει και "Ρωμαϊκό όργιο" φίλε? Τι είπες τώρα?![]()
![]()
![]()
Να το δούμε κι εμείς συναγωνιστες