Γεροντα εμεις μιλαμε για ωρα κοσλοντουι.. ;)Ειπαμε μαγκες, η Αντριαννα απο τις 4 και μετα...
Σταματηστε να τρολαρετε ...
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Γεροντα εμεις μιλαμε για ωρα κοσλοντουι.. ;)Ειπαμε μαγκες, η Αντριαννα απο τις 4 και μετα...
Σταματηστε να τρολαρετε ...
Γεροντα εμεις μιλαμε για ωρα κοσλοντουι.. ;)

Αυτη ειναι η Αντριαννα με τα 80 ευρω 2-3 ωρες?
εχεις καποια απορια φιλε?κάτσε... δηλαδή με 3 ώρες μόνο 80 ευρώ??????
Στις περισσοτερες εκδιδομενες ολο και καποιος πηδαει τσαμπα... νομιζω. λεω εγω τωρα...εγω καταλαβα το εξης καποιοι την παιρνανε με ενα χ ποσο
μετα καποιος ειπε ξερεις κατι θα πρεπει να παιρνεις πιο πολλα θα σου βρω εγω πελατες απο το ιντερνετ πχ μπου και θα μου δινεις και μενα κατι τι η σε αντιτιμο χρηματικο η μια καλη εκπτωση στο φιλαρακι σου που σου βρηκξε τοσο κοσμο και σε εβαλε στα κολπα![]()
δηλαδη θα πληρωσω εγω 100 για 90 για να γαμαει ο χ,ψ τζαμπα?![]()
Με πέθανες![]()
![]()
. Στα 40 θα είσαι ΑρχιΕπίσκοπος
![]()
Βαγονια, μεσα εχεις πεσει...εγω καταλαβα το εξης καποιοι την παιρνανε με ενα χ ποσο
μετα καποιος ειπε ξερεις κατι θα πρεπει να παιρνεις πιο πολλα θα σου βρω εγω πελατες απο το ιντερνετ πχ μπου και θα μου δινεις και μενα κατι τι η σε αντιτιμο χρηματικο η μια καλη εκπτωση στο φιλαρακι σου που σου βρηκξε τοσο κοσμο και σε εβαλε στα κολπα![]()
δηλαδη θα πληρωσω εγω 100 για 90 για να γαμαει ο χ,ψ τζαμπα?![]()
για να λεει ακαποτα παλαμακια, χερι θα ειναι....fisting φιλε...Αυτό που μπαίνει στον κώλο της τι είναι?? Χέρι η πούτσα?
Βο'ι'δοπουτσα....Αυτό που μπαίνει στον κώλο της τι είναι?? Χέρι η πούτσα?

nai kai koloΚαλώς το κορίτσι το όμορφο. Στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται και άναλ ;
Καλή αρχή εδώ μέσα Αντριάννα και ελπίζω να τα πούμε σύντομα.
nai kai kolo
35 se ligo mina 36Αντριάννα μου. Μία ερώτηση. Πόσο χρονών είσαι?![]()
![]()
![]()