19 ετών τυπε ενδιαφέρεσαι; Αύριο θα ανεβάσω κ τηβ συνομιλία που είχα μαζί της!
υπαρχει καποιος που δεν θα ενδιαφερονταν????

υποθετω οχι και αν υπαρχει εγω σιγουρα δεν ειμαι ;)
19 ετών τυπε ενδιαφέρεσαι; Αύριο θα ανεβάσω κ τηβ συνομιλία που είχα μαζί της!
με πρόλαβες δες ακριβώς από πάνω.υπαρχει καποιος που δεν θα ενδιαφερονταν????![]()
υποθετω οχι και αν υπαρχει εγω σιγουρα δεν ειμαι ;)
με πρόλαβες δες ακριβώς από πάνω.
το φαντάστηκα..! ;)αναθεωρω λοιπον.
υπαρχουν πολλοι που δεν ενδιαφερονται , αναμεσα τους και εγω![]()
![]()
![]()
...ναι...και εγώ δεν ενδιαφέρομαι!...αναθεωρω λοιπον.
υπαρχουν πολλοι που δεν ενδιαφερονται , αναμεσα τους και εγω![]()
![]()
![]()
είναι και κοντα μου αλλα πολλα κονε δεν εχω εμεινα με τις ιδιες εδώ και χρονια τεσπα,,,,ωραιο το λακομπα.![]()
και όχι μονον την ανδριαννα και άλλες πολλες,ευτυχως που υπαρχουνε και οι καλες φιλες που μας λενε κανα μυστικο.Ακυρο σχολιο:
Τη Ανδριάννα την ηξερε τελικα το μισο Bou, αλλα δεν την ηξερε κανεις.
Σανο αυριο το πρωι ξανα.
Ευχαριστω που με ακουσατε
τωρα δεσποτα τι είναι αυτά που λες,η μονη αλλοδαπη που εχει νημα είναι,,,,....ρε φιλε....πως θα γραφει η Αντριανα σε νημα? Πηγε σχολειο και εμαθε να γραφει Ελληνικα? Αντε να το δουμε και αυτο....
σωστα υπαρχουν σε πολλα νηματαπλάκα μας κάνει ρε γέροντα , για εκπροσώπους τύπου δεν σου έχει μιλήσει κανένας ....
αν θελεις καποιος κονε απο εμενα θα πληρωσει ακριβα εγω ανηκω στην ομαδα των νεων μελων που δεν εχουμε τα κονε low cost ;) την καλημερα μουΔυστυχώς το μεγαλύτερο μειονέκτημα αλλά και κύριο χαρακτηριστικό του Έλληνα ήταν και είναι η διχόνια-αλληλοσπαραγμός (χωρισμός σε δύο στρατόπεδα) και στην ιστορία υπάρχουν πάμπολλα παραδείγματα για να τεκμηριωθεί αυτό.
Στον μικρόκοσμο του μπου ξέραμε ότι υπάρχουν οι προμότορες και νταβατζήδες, και από την άλλη οι πελάτες.
Εδώ και μερικές μέρες οι πελάτες χωρίστηκαν σε αυτούς που έχουν ¨κονέ¨ και σε αυτούς που δεν έχουν, και σαν να μην έφτανε αυτό και αυτοί που έχουν κονε χωρίστηκαν σε αυτούς που έχουν το ¨σωστό¨και σε αυτούς που έχουν το λάθος ¨κονε¨ !!!
![]()
![]()
Ήμαρτον κύριοι, ποια άλλη υποκατηγορία θα βρούμε για να τσακωθούμε. Εντάξει, είναι στο dna μας να τρωγόμαστε αλλά 30 σελίδες για το ποιος γαμάει φτηνά και ποιος ακριβά νομίζω είναι πάρα πολλές και εν τέλει δεν βλέπω να βγάζει κάπου η κουβέντα.
Τέλος πάντων, καλά να είμαστε για να τσακωνόμαστε
Α και αν έχει κάποιος κάνα καλό και φτηνό μωρό περιμένω πμ![]()
και όχι μονον την ανδριαννα και άλλες πολλες,ευτυχως που υπαρχουνε και οι καλες φιλες που μας λενε κανα μυστικο.
ελα μωρε Στρατηγε...σου ειπε η .... κατι και το εδεσες....Εγω σου λεω οτι το σχημα αυτο θα εξαφανιστει σε δυο ραντεβου το πολυ...και όχι μονον την ανδριαννα και άλλες πολλες,ευτυχως που υπαρχουνε και οι καλες φιλες που μας λενε κανα μυστικο.
αν μπορείς στείλε μου τα στοιχεία της μικρής. Ψάχνω για νέο αίμα. Ευχαριστωτο φαντάστηκα..! ;)
Απλά για να μην λένε μερικοί ότι δεν μοιραζόμαστε πληροφορίες. Οποίος επιθυμεί στην διάθεση του τα στοιχεία της κοπέλας να επικοινωνήσει μαζί της!
αν μπορείς στείλε μου τα στοιχεία της μικρής. Ψάχνω για νέο αίμα. Ευχαριστω
Oπως λενε οι σοφοι του μπου..Καλές φίλες δεν υπάρχουν. Κάποιες λένε μυστικά, και κάποιες σκαλίζουν μυστικά.
Ωχ να κάτσω να διαβάσω όλη τη συνομιλία δηλαδή; είδα 19χρονο και σκέφτηκα με λάθος κεφάλιΤιμολογιακή πολιτική να δεις. Αμα σου δείξει ο Apoc απλά να μην τρως τίποτα εκείνη την στιγμή, ή πίνεις, γιατί μπορεί να σου κάτσει.![]()
![]()
Εγώ εχθές παραλίγο να πνιγώ από τα γέλια.![]()
Πάμε τώρα...
1) Πρώτα από όλα δεν θα έπρεπε να πω έτσι ένα τυπικό ευχαριστώ για την σύσταση που μου έκανες???
2) Εάν ήθελα να την δώσω αυτή την κοπέλα παρακάτω, σύμφωνα με την "εθιμοτυπίας μας" δεν θα έπρεπε να ρωτήσω ΠΡΩΤΑ εσένα που μου έκανες την σύσταση???
3) Πως θα σου φαινόταν εσένα εάν μετά από ένα χρόνο+ έβγαινα εγώ δημόσια και την "μοίραζα" δεξιά-αριστερά και την παρουσίαζα ως μία κοπέλα που την βρήκα εγώ??? Ενώ και οι δύο μας γνωρίζουμε πολύ καλά ότι την βρήκες εσύ???
4) Πως θα σου φαινόταν εσένα όταν θα έβλεπες ότι η συγκεκριμένη κοπέλα, ενώ την είχες εσύ με 100 για 2-3 ώρες, έβγαινα εγώ μετά και έλεγα ότι είναι 100 για 1 ώρα με 1 1/2 ώρα???
5) Πως θα σου φαινόταν εσένα όταν θα τα έβλεπες αυτά, και άρχιζες να μιλάς και να λες πως έχουν τα πράγματα, άρχιζα μετά και εγώ να σε βγάζω ψεύτη???
Μην πιστευεις πουστη λογια και πουτανας μοιρολογια.... ;)
Δηλαδη στο παραπανω ερωτηματολογιο του greek πρεπει να απαντησουμε ολοι..?1. Ναι
2. ΟΧΙ δαγκωτο!
3. Κοκορομαχια διχως νοημα
4. Εξέλιξη
5. Εχουμε ξεφυγει εντελως
Δηλαδη στο παραπανω ερωτηματολογιο του greek πρεπει να απαντησουμε ολοι..?
![]()