BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 17
- Πόντοι
- 66
τι συμπάθειες είναι αυτές στους νέους bite???![]()
τι να πω κ εγω
μπαινει ο καθε νεος (κλωνος?) κ θυμαται οτι εχει προβλημα μαζι μου.. κ εγω δεν ξερω καν ποιος ειναι χαχαχαχαχαχα
Δεν δίνω στοιχεία για αλλες προσπαθώ να ενσκύψω στα προβλήματα μπας και βγω μισσ (κις μαι ας)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
θα ανεβάσω και την αφεντομουτσουνάρα μου (αν βγω) με βλουζάκι ασπρο γουετ
και απο κάτω θα γράφει ρωσσίδια μονο!![]()
![]()
![]()
![]()
μπα αδιαφορος μου εισαι ιντιρα
σιγα μην εχω αντιπαθειες στα φορουμ ντοινγκ
μα καλα εσυ ο νεος αιμας εδω μεσα θυμασαι την ανεμωνα κ εγω εχω μεσανυχτα???
μενω εκπληκτη
κουράγιο κούκλα μου!τι να πω κ εγω
μπαινει ο καθε νεος (κλωνος?) κ θυμαται οτι εχει προβλημα μαζι μου.. κ εγω δεν ξερω καν ποιος ειναι χαχαχαχαχαχα

Παιδια μην ψηφιζετε ακομα. Περιμενετε. Θα πεσουν πολλες προσφορες οπως φαινεται.θα ανεβάσω και την αφεντομουτσουνάρα μου (αν βγω) με βλουζάκι ασπρο γουετ
και απο κάτω θα γράφει ρωσσίδια μονο!![]()
![]()
![]()
![]()
η ανεμονα εχει λιγα ποστς αλλα κ απο αυτα τα λιγα ειδα οτι ειναι σοβαρο ατομα ενω αλλες [size=12pt]λενε[/size] 5000+ πιπες για να τραβηξουν το ενδιαφερον κ παλι αποτυγχανουν![]()
αντεχω αντεχω ακομα ματια μου χαχαχαχακουράγιο κούκλα μου!![]()
η ανεμονα εχει λιγα ποστς αλλα κ απο αυτα τα λιγα ειδα οτι ειναι σοβαρο ατομα ενω αλλες λενε 5000+ πιπες για να τραβηξουν το ενδιαφερον κ παλι αποτυγχανουν![]()

Δεν αμφισβητώ...κανε κ ενα θρεντ να ψηφισουμε τον μεγαλυτερο μουνοδουλο του μπουρδελα.κομ
Εισαι φαβορι
εχεις πιασει τον σφυγμο μου εσυθα δίδω απο τον μισθό μου 3.000 ευρω σε απορους μπουρδελιαριδες (καλη ώρα όπως η κυβερνηση στα καμμένα..
(πιάνουν αυτά τα κόλπα)![]()
![]()
![]()
![]()
Οχι ρε συ κοριτσι λεφτα. Δεν πιανει εδω. Καλα το ξεκινησες με το βρεγμενο μπλουζακι. Μην το χαλας. Αλλα, αλλα.θα δίδω απο τον μισθό μου 3.000 ευρω σε απορους μπουρδελιαριδες (καλη ώρα όπως η κυβερνηση στα καμμένα..
(πιάνουν αυτά τα κόλπα)![]()
![]()
![]()
![]()
εχεις πιασει τον σφυγμο μου εσυ
υγ.σε μια βδομαδα θα ψηφισω,περιμενω προσφορες(πμ)απο τις υποψηφιες και η καλυτερη προσφορα θα τιμηθει

Και να τον κρατας καλα να μην σου φυγει Εριακι.θα πιάσω ...τον σφυγμό σας!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Και οπως βλεπεις ηδη απο τις αντιδρασεις του φιλου του ευκωλοπιστου εχεις αρχισει και μπαινεις στο νοημα.πιάστον πιάστον!!!;)
![]()

Και να τον κρατας καλα να μην σου φυγει Εριακι.![]()
![]()
![]()

το μονο πραγμα που μπορει να μου τραβηξει το ενδιαφερον ειναι το αβαταρ σου απο το southpark.Κατα ταλλα εισαι απολυτα προβλεψιμη πιστεψε μεαντεχω αντεχω ακομα ματια μου χαχαχαχα
καλα λες
αλλωστε κ το δικο σου ενδιαφερον δεν το εχω τραβηξει με την καμια
τοσο δλδ αδιαφορη σου ειμαι που συνεχιζεις ν ασχολεισαι μαζι μου.. ενω δηλωνεις συνεχως οτι δεν ασχολεισαι χαχαχαχαχαχα
λοιπον αν αρχισεις κ τα τσατσουποκριτικοκοινωνιες θα σε στειλω πακετο στον παλιο λεμε!!!