Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (4 μέλη και 27 επισκέπτες)

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.515
Πόντοι
4.587
Το ευρώ είναι ένα νόμισμα άχρηστο και σχεδόν άγνωστο εκτός της Ε.Ε

Με δεσμίδες 100δόλλαρα έρχονται απ'την αραπιά οι τρελοί..

Δεν θα τα δώσει στη Παουλίνα ρε μαν..είπαμε...για τόσα θα πάνε να τους πλασάρουνε καμιά τύπου(για να μην υπάρξει παρεξήγηση) Τούνη.
το τουνακη χωρις εδω και λιγο καιρο και κανει τρελες για να πικαρει τον πρωην...φακιρη ακουυυς;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
βραδυνη βαρδια ειχε αρκετες σκινι με κοιλίτσες σαν αυτές που αρεσουν στο μελος απολωνας. από τις κανονικες εντυπωσιακοτερς μου φανηκαν η αφροδιτη δηλωνει κυπρια στο λας βεγκας, και η καρινα στην ουρανου. στην φριξου καλο δυναμικο πρόγραμμα θυμαμαι που την ειχα παρει η χριστινα ρουμανα που λενε για χειρουργημενη με βυζαρες. και ειδα μετα από καιρο την νικολ ντεμεκ γαλλιδα πισω από το λας βεγκας. στο καινουριο που πηρε την θεση της παλιας "εκκλησιας" μια σκινι ημιαιμη σκουρη τριβότανε και χουφτωνε πελατες μου θυμισε την ροναλντινια γιατι ειχε και το ιδιο ονομα αλεξανδρα. αυτά.

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.255
Πόντοι
5.646
nik1410 έριξες κάνα πούτσο τελικά?

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
171
Like
9.480
Πόντοι
16.746
εριξα στην σισυ την διπλα από την αλεξανδρα, στου γυφτου το μαγαζι, φιλικη μου φανηκε, αν θελετε εμφανιση όμως πατε αλλου
ουτε κουδουνι υπαρχει! Μα τοσο γυφτος ναουμε! :2funny: :2funny:

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
242
Πόντοι
26
Μετα απο εναν υπεροχο καφε στην παραλιακη με τον φιλο και συναθλητη τακη, βλέποντας τα υπεροχα κορμια να περναν περα δώθε,και την κουβέντα να εχει φτασει στο κόκκινο για τις εμπειρίες μας, Είπαμε και εμείς να κανουμε παρεα μια τσαρκα στα μπουρδελα τις πρωινης βαρδιας μιας και μου ανεβηκε η ορεξη και ειπα να ξεδωσω!!

Πραγματικα δεν ξερω με τι λογια να περιγραψω την φρικη που επικρατεί στην πολη μας.(και μην μου πειτε μερικοί οτι ειναι η πρωινη βαρδια ετσι)

Στα μισα μαγαζια τις ξεραμε(απο που δεν ξερω!!!)μας λεγανε οι τσατσαδες λες και αυτες θα βλεπαμε αντι τις πουτανες!
Σε πολλα μαγαζια μας κάνανε και διάφορες ερωτήσεις οι τσατσαδες ετσι μωρε για να σπασει ο πάγος....... Ρωτουσαν αν ειμαστε μαζι, γιατι δεν περναμε με την κοπελα,και ενα σωρο άλλες μαλακιες!!
Απο την αλλη μερικες κοπελες που εγω πραγματικα απορω γιατι ακομα δουλευουν ηταν με τα μούτρα μεχρι το πατωμα και οταν χερετουσαμε για να φυγουμε ακουγαμε και ενα σωρό σχολια απο πισω.....
Ηθελα να ήξερα γιατι ακομα μερικές ενω καταλαβαινουν οτι δεν ειναι για αυτην την δουλειά ακομα συνεχιζουν!!??

Κριμα,κριμα στην πολη μας!!

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.606
Πόντοι
2.606
''εγω πραγματικα απορω γιατι ακομα δουλευουν ηταν με τα μούτρα μεχρι το πατωμα''...για τα λεφτα ...

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.971
Πόντοι
3.936
Μετα απο εναν υπεροχο καφε στην παραλιακη με τον φιλο και συναθλητη τακη, βλέποντας τα υπεροχα κορμια να περναν περα δώθε,και την κουβέντα να εχει φτασει στο κόκκινο για τις εμπειρίες μας, Είπαμε και εμείς να κανουμε παρεα μια τσαρκα στα μπουρδελα τις πρωινης βαρδιας μιας και μου ανεβηκε η ορεξη και ειπα να ξεδωσω!!

Πραγματικα δεν ξερω με τι λογια να περιγραψω την φρικη που επικρατεί στην πολη μας.(και μην μου πειτε μερικοί οτι ειναι η πρωινη βαρδια ετσι)

Στα μισα μαγαζια τις ξεραμε(απο που δεν ξερω!!!)μας λεγανε οι τσατσαδες λες και αυτες θα βλεπαμε αντι τις πουτανες!
Σε πολλα μαγαζια μας κάνανε και διάφορες ερωτήσεις οι τσατσαδες ετσι μωρε για να σπασει ο πάγος....... Ρωτουσαν αν ειμαστε μαζι, γιατι δεν περναμε με την κοπελα,και ενα σωρο άλλες μαλακιες!!
Απο την αλλη μερικες κοπελες που εγω πραγματικα απορω γιατι ακομα δουλευουν ηταν με τα μούτρα μεχρι το πατωμα και οταν χερετουσαμε για να φυγουμε ακουγαμε και ενα σωρό σχολια απο πισω.....
Ηθελα να ήξερα γιατι ακομα μερικές ενω καταλαβαινουν οτι δεν ειναι για αυτην την δουλειά ακομα συνεχιζουν!!??

Κριμα,κριμα στην πολη μας!!
Aφου ρε μαν το ξερεις οτι η Θεσσαλονικη ειναι χαβουζα στον εν λογο τομεα

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
242
Πόντοι
26
''εγω πραγματικα απορω γιατι ακομα δουλευουν ηταν με τα μούτρα μεχρι το πατωμα''...για τα λεφτα ...

Ρε συ καστορα δεν ξερω κατα ποσο αληθεύει αυτο που λες!?
Οχι οτι διαφωνώ αλλα........
Νομιζω όμως οτι Λεφτά εχουν βγάλει η νικολ,η ειρηνη,Νατάσα, και πολλές άλλες κοπέλες που περαν απο αυτην την δουλειά που κανουν εχουν βγαλει σιγουρα και τα εξτραδακια τους!! Που εχω την εντυπωση οτι ειναι πολλά!! 
Κοπέλες που θα πας και θα ξαναπας!
Κοπέλες που με λιγα λεφτα θα σε βγαλουν γούστα......

Οχι αυτα τα σουργελα που ζηταν για κωλο 70 και 80 ευρω.....
Που κκωλο έπρεπε να δινουν με 20αρι μπας και εχουν πελατια!!

Μου αρεσε μαζι με τον τακη στο λας βεγκας στο πρωτο που μπηκαμε ενα μιλφονι ψηλό οταν ρωτησα για κωλο έκανε σαν να το ακουσε για πρωτη φορά.......χαχαχαχ

Τα μουτρα στο πάτωμα....... Εεεεε τοτε παρε ταρχιδια μας να δουμε ποιος θα χαμογελασει στο τέλος που δεν θα κλαίει τα λεφτα του!!

Παιδιά σορρυ αν κουρασα.....

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
242
Πόντοι
26
Οχι απλα ακριβη πανακριβη και ειναι λογικο οσο υπαρχουν τα βληματα που σκανε μια περιουσια σε πουτανες β και γ διαλογης

Και 'ω' μην σου πω.......
Ααα συγνωμη το Ω κεφαλαίο..

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.770
Πόντοι
32.165
Bizoholik παμε μαζι νατασσα παρασκευη ρε χαχαχσ

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.606
Πόντοι
2.606
νικολ,η ειρηνη,Νατάσα,...μαλλον για αυτες η δουλεια εχει γινει συνειδηση και ισως απολαυση, αλλιως ισως ειχαν αποσυρθει αν εχουν κανει κομποδεμα, δεν ξερω ...ειναι και θεμα ταλεντου πολλοι παιζουν μπαλα λιγοι ξεχωριζουν...

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
10.480
Πόντοι
7.095
Μου αρεσε μαζι με τον τακη στο λας βεγκας στο πρωτο που μπηκαμε ενα μιλφονι ψηλό οταν ρωτησα για κωλο έκανε σαν να το ακουσε για πρωτη φορά.......χαχαχαχ

Τα μουτρα στο πάτωμα....... Εεεεε τοτε παρε ταρχιδια μας να δουμε ποιος θα χαμογελασει στο τέλος που δεν θα κλαίει τα λεφτα του!!
Η μαλακισμένη η Αφροδίτη...το ίδιο έκανε και σ'εμένα

Πανοπλος

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2017
Like
90
Πόντοι
1
νικολ,η ειρηνη,Νατάσα,...μαλλον για αυτες η δουλεια εχει γινει συνειδηση και ισως απολαυση, αλλιως ισως ειχαν αποσυρθει αν εχουν κανει κομποδεμα, δεν ξερω ...ειναι και θεμα ταλεντου πολλοι παιζουν μπαλα λιγοι ξεχωριζουν...
Ξεχνας την θεα Μονικα

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.770
Πόντοι
32.165
Μαγκια κλανια κ'εξατμιση

argyropelekanos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Κριτικές
4
Like
415
Πόντοι
26
Ρε παιδια... δεν θυμαμαι σε ποιον οικο... αλλα υπήρχε πριν κανα 2 εβδομαδες μια beatrice... ξερει κανεις κατι? θελω να γραψω κριτικη... αλλα δεν θυμαμαι που "κατοικεί"
στο paradise αν δεν κανο λαθος αλλα δεν εχει καπου να γραψεις απο οσο ξερω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom