Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί δεν ενοχλείται κανένας όταν κάνει το ίδιο ο αείμνηστος-(έχει καιρό να φανεί) Φανούρης Τζουράς.87.... ρε βολταδορε....Και πιο πριν το μεσημέρι ήταν 34...πάλι σε έπιασαν τα κόμπλεξ σου
Επίσης ρε τα σώβρακα που τα βλέπεις ρε γυαλάκια και ΤΟ γράφεις συνέχεια άντε να πάρεις μάτι πάλι να έχεις δουλειά για το σπίτι
ο γιωργος ειναι ο ψηλος;Επίσης βλέπω από τότε που κόπηκε το χαρτζιλίκι από τον "ψηλό" τα μαγαζιά του τα θαβεις συνέχεια. ..
Αναρωτιέμαι αν τα ρούχα που φωτογραφίζει ο Σμύρνης είναι τα δικά του.

τι υπονοεις;Αναρωτιέμαι αν τα ρούχα που φωτογραφίζει ο Σμύρνης είναι τα δικά του.
λογικα δικα του ειναι οξαποδω
Όσο κι αν μπαναρίζονται οι ποιητές...Ξανατράβα γαμήσου για να μη σου πω τίποτα βαρύ για τη μανούλα σου μπάσταρδο κωλόβγαλμα του κερατά
Είναι φανερό ότι κάποιος χάκερ μπαίνει με το account του Digweed και γράφει αυτά τα πράγματα.Δεν θα κάνω κανένα κόπο να διαβάσω καμμία προηγούμενη σελίδα ειδικά όταν μου το υποδεικνύουν κάτι κοπρόσκυλα σαν εσένα.
Επειδή λοιπόν και τις προάλλες έκανες μερικά δήθεν ξυπνητζήδικα (δηλαδή ειρωνικά) ποστ ΚΑΙ προς εμένα τα οποία (πολύ σωστά) διεγράφησαν από τον Admin και μια και συνεχίζεις,άνοιξε τα στραβά σου και δες ότι το παρόν θρεντ δεν είναι για τον Ντάνο,την Ντάνα ή την Έλενα Κρεμλίδου Μαριπόζα (στα οποία ξημερωβραδυάζεσαι) αλλά Ενημέρωση για μπουρδέλα.
Το μπου ειναι πρεζα και ο ντιγκγουιντ η συριγγα.
Γιατί τον μπανάρανε αυτόν;Ο χάκερ ίσως είναι ο μπαναρισμένος dmtrxxx.
Σε αγαπαω ρε χαχαχαχχααχχαχαχΕίναι μέχρι να μπει η σύριγγα στην κωλοτρυπίδα σου