TheScorpio
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2009
- Κριτικές
- 8
- Like
- 332
- Πόντοι
- 36
Τετοιος τουμπανιασμενος κωλος...
Που να βρει εδαφος η ραγαδα να εμφανιστει?
Καλά μην το λες γιατί πιο πάνω είδα μια φωτογραφία και λογικά υπάρχουν και άλλες
Τετοιος τουμπανιασμενος κωλος...
Που να βρει εδαφος η ραγαδα να εμφανιστει?
Εγώ φίλε γιατί άκουσα ότι δεξιά στο κωλομέρι έχει ραγάδες ;
Ισχύει ;
Αυτην ηδη εχουν πει οτι δεν ειναι κουκλαρα στο προσωπο..Με μια απλη διδικασία και με τις με τις λίγες πληροφορίες που δώσανε οι μύστες εδώ στο νήμα, είδα και εγώ το βιντεάκι πριν καμιά ώρα. Ενας μύθος δυο ετών ξεκαθάρισε στα μάτια μου, οχι οτι δεν είναι όμορφη η κοπέλα μια χαρά ομορφούλα είναι αλλά όλος αυτός ο ντόρος γύρω απο το όνομα της την είχε αναγάγει σε αστικό μύθο του bou.com και βλέποντας το πρόσωπο της προσγειωθήκαμε στην πραγματικότητα. Λέτε να ισχύει το ίδιο και για τον άλλο αστικό μύθο τη Νάγια.
Βιντεο 1. Πισωκολλητο σφυροκοπημα(πολύ κωλαρα η κυρια) που όμως ποναει (λεει) και βριζει.
Βιντεο 2. Γλυφει μια παντοφλα πλαστικη. Δεν ξερω αν ειχε κατι απανω η παντοφλα.
Βιντεο 3. Την κατουραει καποιος στο προσωπο, στο στομα και στο στηθος γονατιστη σε μια μπανιερα. Καποια τα πινει κιολας.
Βιντεο 4. Παιρνει πιπα σε έναν τριχωτο.
Από εμφανιση, συμπαθητικο προσωπο,βυζαρες, κωλαρα, ωραια ματια. Για 100/h με κωλο θα ηταν τελεια. 250 ουτε με σφαιρες...
Με μια απλη διδικασία και με τις με τις λίγες πληροφορίες που δώσανε οι μύστες εδώ στο νήμα, είδα και εγώ το βιντεάκι πριν καμιά ώρα. Ενας μύθος δυο ετών ξεκαθάρισε στα μάτια μου, οχι οτι δεν είναι όμορφη η κοπέλα μια χαρά ομορφούλα είναι αλλά όλος αυτός ο ντόρος γύρω απο το όνομα της την είχε αναγάγει σε αστικό μύθο του bou.com και βλέποντας το πρόσωπο της προσγειωθήκαμε στην πραγματικότητα. Λέτε να ισχύει το ίδιο και για τον άλλο αστικό μύθο τη Νάγια.
Ρε σύ..Σε αυτη ποσα θα δινατε παιχτες?
Σε αυτη ποσα θα δινατε παιχτες?
Ρε σύ..
Επιμένεις να βάζεις πιθανόν ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΗΣ επαγγελματική φωτογραφία που να έχει βγεί στην καριέρα της..
οποία διαφημισιόν !!!
εγώ λέω ότι αν επιστρέψει το έχει χαλαρά το 350άρι...θυμηθήτε με
παιδιά να βάλω καμια φώτο του μαγαζιού και ξεκινήστε τα μπινελίκια !!!
Γιατί "χειρότερη"?Ρε σύ..
Επιμένεις να βάζεις πιθανόν ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΗΣ επαγγελματική φωτογραφία που να έχει βγεί στην καριέρα της..
Δεν έχεις ιδέα τί σέρβις κάνει το πολυεργαλείο(όπως την αποκάλεσε ο jorgekavlares..)Αν καποια ξερει να φτιαχνετε απο απλη γκομενιτσα γινετε καραμουναρος.. Αυτο θελω να τονισω μονο..
Επειδη δυστυχως δεν ειδα το vid της αλλης για να το παω συγκριτικα..
Θα εδινα ο,τι εχω και δεν εχω. Γι'αυτην, για την Naomi Woods, και για την Janice Griffith.
Τωρα γιατι εχουμε κολλησει με την Adriana Chechik δεν καταλαβαινω. Ειναι αστροφυσικος μουνος.
toy ελεγε τι κανεις ρε μαλακα
ασε με ησυχη ρε μαλακα
ετσι πηγε ο διαλογος