Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ασε τις παπαριες..ασμ 256 κλαση 99
37/2006
τωρα εχω και το απολυτηριο μπροστα μου .![]()
266 όλη τη θητεία στην ΚΥΠΡΟψαρακες 155 σειρα εδω..οδηγος Μ48Α5..19 μηνες στην 212 εμα(ΑΙΜΑ λεμε) κομοτηνη=γκατζολια..
πεστε & περνετε..
& ολοι μαζι..
ψηλα ψηλα τα μαυρα τα μπερε..
Ψαρακα χτυπα προσοχη,78Δ,135 σειρα 2 μηνες θηβα 3 μηνες πατρα 6 μηνες θεσ/νικη και 14 μηνες μοιρα πυραυλων λαγκαδαψαρακες 155 σειρα εδω..οδηγος Μ48Α5..19 μηνες στην 212 εμα(ΑΙΜΑ λεμε) κομοτηνη=γκατζολια..
πεστε & περνετε..
& ολοι μαζι..
Εσύ βρε μού' φερες το απολυτήριο???εσσο 86α σειρα δεν θυμαμαι διαβιβασεις χαιδαρι, 481 αλεξ/λη ,στρατια λαρισα οπου την εκανα για φυλακιο στο πηλιο απο εκει απολυθηκα μετα απο 21 μηνες![]()
αααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..Ψαρακα χτυπα προσοχη,78Δ,135 σειρα 2 μηνες θηβα 3 μηνες πατρα 6 μηνες θεσ/νικη και 14 μηνες μοιρα πυραυλων λαγκαδα
Ζουν οι πορνογεροιαααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
ζουν ακομη αυτες οι σειρες???
α ρε μαθουσαλα..

υπηρετησες 25 μηνες χωρις την φυλακη???Ζουν οι πορνογεροι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Οταν πηγα ηταν 28 μηνες και προς το τελος αρχισαν να μειονουν τους μηνες,εμενα με επιασε 24μηνες και 24μερες φυλακηυπηρετησες 25 μηνες χωρις την φυλακη???
εγω 22+2 το τρειλερ..![]()
![]()
![]()
καλο κουμασι ησουν & συ βλεπω..ουστ πορνογερε..Οταν πηγα ηταν 28 μηνες και προς το τελος αρχισαν να μειονουν τους μηνες,εμενα με επιασε 24μηνες και 24μερες φυλακη
για την φυλακα λεω..
Απο μαλακιες,που λεφτα τοτε για πτανες ,τα στρκια τα ειχα ΞΕΣΚΙΣΗ με κυνηγουσε η στρατονομια,τι μου θυμισες τωρα σταματουσαν αυτ/τα να μας πανε στο στρατοπεδο ταχα,τοτε μερικοι ξεκινησαν με ορμονες να μεγαλονουν τα βυζια ΧΑΜΟΣ ;) ;) ;) ;) ;) ;)για την φυλακα λεω..
ψηλα τα μαυρα τα μπερε αλλα ποτε δεν καταλαβα το γιατι.ψαρακες 155 σειρα εδω..οδηγος Μ48Α5..19 μηνες στην 212 εμα(ΑΙΜΑ λεμε) κομοτηνη=γκατζολια..
πεστε & περνετε..
& ολοι μαζι..
Εγώ να δεις σε τι εκπτώσεις τον πέτυχα.... ;)ψηλα τα μαυρα τα μπερε αλλα ποτε δεν καταλαβα το γιατι.
Εγω παντος πετυχα τον στρατο στις εκπτωσεις 15μηνο ;)
τι να καταλαβεις???αν στο ΚΕΤΘ σε πηγαιναν καθε ημερα απο την 1η επιλαρχια μεχρι την πυλη με τα οπλα στην αναταση,θα ηξερες..ο στρατος εδω & δεκαετιες ειναι ΓΤΠ..ψηλα τα μαυρα τα μπερε αλλα ποτε δεν καταλαβα το γιατι.
Εγω παντος πετυχα τον στρατο στις εκπτωσεις 15μηνο ;)