Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
έχεις δίκιο Εύα Καλό βράδυ αστέρι..νημα = ενημερωση λενε!!και του το δω το χουν ξεφτυλισει υπονομευσει κτλ κτλ στο χευ με να ! αηντε καληνυχτα πολλα ειπα
μήπως έκανες κανένα λάθος από χτές που τό λές σίγουρα θα είχε ανέβει δεν αργούν τόσο πολύ..Εχω γραψει κριτικη για το Ευακι και δεν εχει ανεβει συνηθως αργουν να ανεβουν?
Εχω γραψει κριτικη για το Ευακι και δεν εχει ανεβει συνηθως αργουν να ανεβουν?
Η συναντηση εγινε πριν ενα μηνα περιπου,η συνενοηση ηταν ευκολη και το ραντεβουδακι κανονιστηκε για το hotel πισω απο το Ωνασειο.
Να τονισω οτι αργησα κανα 20 λεπτο και τπ κοριτσι περιμενε υπομονετικα χωρις να χαλασειη διαθεση της .
Ανεβηκε φουριοζα με φουλ επιθεση στο δωματιο δεν θα μπω σε λεπτομερειες απλα η κοριτσαρα ζει για το σεξ το απολαμβανεικαι στο μεταδιδει .
Συμμετοχη αριστη social τρομερο ειναι ωραιο τυπακι ντομπρο,θα την γουσταρα για φιλη μου ενα πραγμα ,και στο σεξ σου δινει την εντυπωση οτι ειναι σαν one night stand με καποιον που γουσταρει τρελα.
Εμενα προσωπικα με αποσυμφορισε απο την πιεση της δουλειας και ηταν ενα ευχαριστω διάλλειμα.
Τα 70 τα αξιζει και με το παραπανω και σιγουρα κοπελαρα μου θα τα ξαναπουμε!!!
Καλη συνεχεια
αρπα την....Ευχαριστώ πολυ...!και κριμα που δε δημοσιεύτηκε,νομιζα οτι οι κανονες εδω υσχιουν για ολες..μαλλον εξω επεσα..καλη συνέχεια

Ευχαριστώ πολύ.. κ κρίμα που δε δημοσιεύτηκε νόμιζα ότι οι κανόνες εδώ ισχύουν για όλες . μάλλον έξω έπεσα..καλη συνέχεια. Γκουρού κάτι τέτοιο ήθελε να μας πει αλλά που πάντως καλά τής την έφερες.Ευχαριστώ πολυ...!και κριμα που δε δημοσιεύτηκε,νομιζα οτι οι κανονες εδω υσχιουν για ολες..μαλλον εξω επεσα..καλη συνέχεια
ξερω τι ειπε η ευα30.το ιδιο ποσταρες και συ.δεν βλεπω διαφορα...Ευχαριστώ πολύ.. κ κρίμα που δε δημοσιεύτηκε νόμιζα ότι οι κανόνες εδώ ισχύουν για όλες . μάλλον έξω έπεσα..καλη συνέχεια. Γκουρού κάτι τέτοιο ήθελε να μας πει αλλά που πάντως καλά τής την έφερες.
τι θελει να πει ο ποιητης;ξερω τι ειπε η ευα30.το ιδιο ποσταρες και συ.δεν βλεπω διαφορα...
Υ.Γ. ΔΕΝ της την εφερα.λαθος καταλαβες.

αυτα ελεγα και εγω της καλησπερες μου αρχηγε ;)ξερω τι ειπε η ευα30.το ιδιο ποσταρες και συ.δεν βλεπω διαφορα...

χελοου!τι θελει να πει ο ποιητης;![]()
γεια σου παιχτη....για το αλλο που μιλουσαμε στο πμ,λιαν συντομως θα σου πω...αυτα ελεγα και εγω της καλησπερες μου αρχηγε ;)![]()
περιμενω νεα σου ;)γεια σου παιχτη....για το αλλο που μιλουσαμε στο πμ,λιαν συντομως θα σου πω...
εεε Όχι κ ακριβώς το ίδιο το ισχύουν το δικό μ είναι με ι κ της Εύας με ύ εγώ αυτό έλεγα μάλλον δεν το κατάλαβες μαν χουμορ χουμορ κάνω.ξερω τι ειπε η ευα30.το ιδιο ποσταρες και συ.δεν βλεπω διαφορα...