Νέα

Από αδέσποτη σφαίρα σκοτώθηκε ο 11χρονος μαθητής στο σχολείο στο Μενίδι

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 316
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Μηνύματα
3.794
Κριτικές
51
Like
1.660
Πόντοι
2.557
ΡΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕ ΠΙΘΗΚΕ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ???
ειπα η δουλεια του αστυνομικου δεν ειναι ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΑΕΙ ΠΟΥ ΠΑΩ....ρε καθυστερημενε πιθηκε,

ανθρωπε των σπηλαιων.

εδω σε πειραξε το μακρι μαλλι κ το σκουλαρικι στον αντρα ρε μπαζο.

ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΨΩΛΗ ΤΡΩΣ ΕΣΥ ΤΗΝ ΡΟΥΦΑΣ Κ ΕΧΕΙΣ Κ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ.

εγω εχω δειρει κ 2-3 απο αυτους οταν χρειαστηκε ΣΕ ΑΜΥΝΑ...
εσυ θες ΝΤΑΒΑ Κ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ....ΔΕΙΛΟ ΑΡΧΙΔΙ....

στο θεμα τωρα....
ειναι ανηκουστο ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ...
-πανε στο παιδων με τσαμπουκα ΕΚΤΟΣ ΣΕΙΡΑΣ....
-ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΟΛΑ ΤΖΑΜΠΑ ΜΕ 0 ΕΙΣΦΟΡΑ...
-ΦΟΡΟΙ ΜΗΔΕΝ.
-ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΦΟΥΛ-
-ΣΤΡΑΤΟ ΠΟΤΕ-
-ΚΛΗΣΕΙΣ ΚΤΛ ποτε...
-παρανομια φουλ....πουτανες,ναρκωτικα,τζογο κτλ...
μια λεξη   ΠΑΡΑΣΙΤΑ..
ΟΧΙ ΟΛΟΙ αλλα ανω του 75%...
----------
ΕΝΑ ΑΣΤΕΙΟ ΚΡΑΤΟΣ παιρνει μετρα αφου συμβει κατι.....οπως ΤΩΡΑ....

το βασικοτερο που δεν το πε κανεις....

οι "γυφτοι" ειναι ψηφοφοροι υπολοιπου-αττικης...

σκεφτειτε ποιοι βγαιναν βουλευτες ΠΑΣΟΚ-ΝΔ εκει,
(δηλωση παγκαλου) "εχω παει σε καταυλισμο κ ξερω την παρανομια που υπαρχει"
------------------
η τροχαια τι κληση να δωσει σε καποιον χωρις πινακιδες-αγνωστου διαμονης κτλ...
-------------
πακιστανοι-αφγανοι,γυφτοι,αλβανογυφτοι(υπαρχει κ αυτη η ρατσα),αφρικανοι κ.τλ κτλ..

πρεπει να φυγουν απο την χωρα...κ ολη την ευρωπη...ας τους βαλουν μαζι με κουρδους στο νεο κρατος που θα φτιαξουν.
--
αυτο που θα γινει ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ σε 15 μερες το θεμα θα ξεχαστει ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ...
παιρνω παραδειγμα τον σεισμο στην λεσβο...
η ρικομεξ ξεχαστηκε, εδω ξεχασανε τους σεισμοπαθεις της καλαματας....
κ κατι για σκεψη...
Η νεα γενια ΦΕΥΓΕΙ ΕΞΩ...
καθε λογης πακι,ζακι,αφγανι,αφρικανι ερχεται χωρις σταματημο...
ο πλυθησμος γερναει....οσοι νεοι μενουν το πολυ να κανουν 1 παιδι.
τι στο π@@@ θα γινει αυτη η χωρα το 2060 π.χ???
 

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Μηνύματα
3.794
Κριτικές
51
Like
1.660
Πόντοι
2.557
Μη γελιομαστε... Ολοι προδωσαν. Και η ΝΔ. Και το ΠΑΣΟΚ. Ουτε καν η Χρυση Αυγη δε λεει εξω οι Αλβανοι. Μαλιστα μελη της φημολογειται οτι εχουν παντρευτει αλβανεζες τα ζωα!
------------------
το να παντρευτουν αλβανιδες,σουηδεζες,κτλ δεν μου λεει τιποτα.

το να σκουζουν ομως για dna 100% ελληνικο κτλ τους κανει υποκριτες κ φλωρους.
αν εξαιρεσεις 2,3 ατομα οι υπολοιποι ειναι για τον πουτσο...παντα ετσι ηταν.
σου θυμιζω ψαξτο,...ο μιχαλιολακος ελεγε οι αλβανοι ειναι αλλη περιπτωση "αδελφια "μας.
πολλοι ενσωματοθηκαν σεβαστηκαν κ τα παιδια τους αγαπαν την χωρα....σε ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΟΜΩΣ...
ΤΟ ΙΔΙΟ Κ ΓΙΑ ΜΑΙΜΟΥ ΡΩΣΣΟΠΟΝΤΙΟΥΣ-ΚΑΖΑΚΟΥΣ κ.α σκουπιδια,...
ΙΣΩΣ ΛΕΩ ΙΣΩΣ...
η χ.α ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΜΕ ΚΚΕ...
κ οι δυο δεν κυβερνησαν αλλα κ οι δυο θελουν με τσαμπουκα το ΧΑΟΣ..τουσ τρεφει το χαος..
γιατι? δεν εχουν λογο υπαρξης.
 

metalfun

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Μηνύματα
1.074
Κριτικές
2
Like
21
Πόντοι
16
Η δολοφονία του 11χρονου δεν είναι η μόνη. Είδα χτες στις ειδήσεις, ότι πριν από 7 χρόνια στην ίδια περιοχή, είχε τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι, κοριτσάκι που πήγαινε με τους γονείς της βόλτα. Φυσικά δεν βρέθηκε ποτέ η κατσαρίδα που την έριξε
 

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Μηνύματα
6.036
Κριτικές
1
Like
16.293
Πόντοι
3.836


Πολάκης:
Επιβεβλημένοι οι πυροβολισμοί στον αέρα σε γάμους, βαφτίσεις, ιστορικές εκδηλώσεις


Αρχικά ο κ. Πολάκης, απαντώντας στον δημσιογράφο Δημήτρη Καμπουράκη για ένα άρθρο στο protagon.gr, ξεκαθαρίζει ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία δεν είναι από σκοπευτήριο αλλά από εκδήλωση το 2009 όταν ως πρόεδρος της Ένωσης απανταχού Σφακιανών δώρισε στο δήμο Σφακίων ένα πλωτό ασθενοφόρο.

«Η φωτογραφία ειναι απο το γλεντι που ακολούθησε απο το δήμο Σφακιων σε ταβέρνα στο λιμάνι στη χώρα Σφακιων, που την ανέβασε στο δίκτυο καποιο μέλος των συλλόγων φουσκωτών που συνόδεψαν το Σκαφος στο ταξίδι.
Οι βολές ειναι προς τη θάλασσα και προφανως δεν ειναι περίστροφο» γράφει ο κ. Πολάκης.


Στη συνέχεια επιχειρώντας να εξηγήσει τον όρο «επιβάλλεται» ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κάνει λόγο για οικογειακή παράδοση με όπλα που «δεν ήταν αγορασμένα απο λαθρεμπόριο,ουτε επιδεικνύονταν σε γλέντια ,ουτε πυροβολούσαν άσκοπα.
Διαφυλατταν τη ζωη τους όπως και σε αλλες γενιές πιο πριν παλεύοντας ενάντια στον κατακτητή,παλεύοντας για μια άλλη ΕΛΛΑΔΑ!!!».

«Το αν μου" αξίζουν τ άρματα να τα βαστώ" θα το αποφασίσει ο λαός στο τελος της θητείας μας οταν θα εχουμε βγάλει τη χώρα Απ τα μνημόνια και την επιτροπεία» καταλήγει ο Παύλος Πολάκης.

Η ανάρτηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας έχει ως εξής:

ΑΚΟΥ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ :
-επειδή έρχεσαι πεντηκοστος ή εξηκοστός (εχω χάσει το λογαριασμό ) στη δημοσίευση και σχολιασμό της παρακάτω φωτογραφίας η οποία πλέον ανασύρεται σε κάθε "πρόσφορη" περίπτωση για να δείξουν ποσο "άγριος",ποσο ορεσίβιος" ,ποσο "απολίτιστος" ,ποσο "επικίνδυνος " ειμαι για να κατέχω τη θέση του αναπληρωτή Υπ υγείας 
-επειδή ξερω οτι η καλοσχεδιασμένη (πλην ομως ΜΑΤΑΙΗ) απο συστημικά μεςα ενημέρωσης και υλοποιούμενη απο γνωστές γραφίδες η μικρόφωνα καλοταισμενων μεχρι πρόσφατα παπαγάλων ,ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ εναντιον μου θα συνεχιστεί 
-επειδή στη συγκεκριμένη περίπτωση προσπαθήσατε να συνδέσετε τη φωτογραφία με το τραγικό γεγονός της απώλειας ζωής του 11χρονου στο Μενιδι απο τη μια αλλά και με την ψήφιση "μνημονίων" απο την άλλη( !!!! )
ξεπερνώντας κάθε ΟΡΙΟ διαστρέβλωσης και βρώμικης "δημοσιογραφίας"
-παρότι ξερω οτι απαντώντας σου θα αποκτήσει λιγο παραπάνω αναγνωσιμότητα το Σαιτ που γράφεις ,αλλα το σφακιανό γονίδιο ΔΕΝ μου επιτρέπει να μην σου απαντήσω 

ΑΚΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΞΗΣ:

1) η φωτογραφία που ανέβασες ειναι το ΜΑΗ του 2009 οταν ως πρόεδρος της Ενωσης απανταχού Σφακιανων δωρισαμε στο δήμο Σφακιων ενα πλωτό ασθενοφόρο το οποίο απο τοτε σώζει 35-40 ζωές κάθε χρόνο στο τμήμα των σαράντα χιλιομέτρων της νότιας ακτής του λιβυκού στο νόμο χανιων που εχει πρόσβαση μόνο απο τη θάλασσα.

Η φωτογραφία ειναι απο το γλεντι που ακολούθησε απο το δήμο Σφακιων σε ταβέρνα στο λιμάνι στη χώρα Σφακιων, που την ανέβασε στο δίκτυο καποιο μέλος των συλλόγων φουσκωτών που συνόδεψαν το Σκαφος στο ταξίδι.
Οι βολές ειναι προς τη θάλασσα και προφανως δεν ειναι περίστροφο .

2) εγω μεγάλωσα σε μια οικογένεια των Σφακιων που στην αδερφοσυνη του πατέρα μου οι πέντε στα επτά αδέρφια πήραν πτυχίο απο πανεπιστήμιο (2 δασκάλες ,2 δάσκαλοι και 1 καθηγητής)
Μπορείς νομιζω να καταλαβεις τι σημαίνει αυτο για το πολιτισμικό, αξιακό και ηθικό υπόβαθρο μιας οικογένειας στα Σφακια τις δεκαετίες αμέσως μετα τον πόλεμο και τον εμφύλιο στην οποία μεγάλωσα οπου στη δεύτερη γενια μας στα 11 πρώτα ξαδέρφια συνολικά οι 9 εχουν πανεπιστημιακό πτυχίο.

Λαβέ υπόψην σου προς επίρρωση αυτών που λέω οτι ο πατέρας μου και τα αδέρφια του (22 χρονών ο πατέρας μου και 4 ο μικρότερος αδερφός του ) ορφανεψαν το 1943 οταν οι Γερμανοί έκαψαν τον Καλλικρατη και σκότωσαν τον παππού μου .
Ο πατέρας μου κατέβηκε στο χωριό κανονικά μετα το 1951-52 γιατι μεχρι τοτε τον κυνηγούσαν οι Μαυδες και τα Τεα ,ενος εμφυλίου που κάποιοι προσπάθησαν να μας πουν τελευταία οτι ΔΕΝ εγινε στην Κρητη!!!

Τα όπλα λοιπόν που κρατούσε αυτή η Γενια των ανθρώπων δεν ήταν αγορασμένα απο λαθρεμπόριο ,ουτε επιδεικνύονταν σε γλέντια ,ουτε πυροβολούσαν άσκοπα.
Διαφυλατταν τη ζωη τους όπως και σε αλλες γενιές πιο πριν παλεύοντας ενάντια στον κατακτητή ,παλεύοντας για μια άλλη ΕΛΛΑΔΑ!!! 

Η παράδοση που δημιούργησαν αυτες οι γενιές λοιπον(που μόνο εκ του μακρόθεν καταλαβαίνω οτι εχεις παραστάσεις και ακούσματα και μαλλον απο βιβλία εχεις διαβάσει για καλοσειρους και κακοσειρους) και με την οποία εγω εχω βιωματική σχέση έλεγε και επέβαλλε τους πυροβολισμούς (μετρημένους ,απο συγκεκριμένους ,ψηλά και μακρυά απ την παρέα ) σε συγκεκριμένες στιγμές σημαντικών γεγονότων για την οικογένεια η την ευρύτερη κοινότητα (γάμος ,βάφτιση,ιστορική εκδήλωση κλπ) .

ΕΓΩ με αυτήν την αντίληψη ηρθα σε επαφή με αυτα τα πραγματικα έθιμα εχω μνήμες. 
Αντίληψη και έθιμα που δεν εχουν καμία σχέση με την προσπάθεια που εγινε τα χρονια μετα το 85 να εμφανιστεί ως έθιμο η ως παληκαριά η λεβεντιά οι εκατοντάδες πυροβολισμοί απο πανάκριβα όπλα που επιτήδειοι λαθρέμποροι υπό ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ διακινούσαν στα χωριά που έπιαναν λεφτά στα χερια τους απο τις επιδοτήσεις, κάνοντας τρελλα κέρδη και δημιουργώντας ενα πολιτισμικό πρότυπο που βόλευε κομματάρχες να πουλάνε προστασία και να εξαργυρώνουν σε ψήφους την πλασματική "καπετανιά".
Δεν υπηρέτησα εγω Καμπουρακη αυτόν τον εξανδραποδισμο αλλα πολλοί γνωστοί πολιτικοί που κατα περιόδους λιβανισες και Εσυ οταν ήσουν στο μεγαλο κανάλι ...

3) και σημαντικότερο.
Ξερω οτι με εντολή, μετα τις βρωμιες του Κεελπνο που εβγαλα στη φορα ,το κόψιμο του ταΐσματος με αέρα λεφτά πολλών ΜΜΕ και των παπαγάλων τους,με το νέο νόμο για τις Προμηθειες με έχετε στοχοποιήσει ..

Πάρτε το ΧΑΜΠΑΡΙ :ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΩ ΤΙΠΟΤΑ .

Το αν μου" αξίζουν τ άρματα να τα βαστώ" θα το αποφασίσει ο λαός στο τελος της θητείας μας οταν θα εχουμε βγάλει τη χώρα Απ τα μνημόνια και την επιτροπεία (που την έβαλαν ΠΑΣΟΚ-ΝΔ που τους στήριξες μεχρι θανάτου απο την εκπομπή σου )

Γιατι ειδικα στο υπουργείο ΥΓΕΙΑΣ ,το 1 δις παραπάνω χρηματοδοτηςη στην τριετία ,οι 8500 χιλιάδες προςληψεις και οι 10000 που ειναι στο δρομο, η υγειονομική κάλυψη των ανασφάλιστων και η κατάργηση του πενταευρου ,η αλλαγή των διοικήσεων στα νοσοκομεία ,η μεγάλη μεταρρύθμιση στον ΕΟΠΥΥ που δεν δημιουργεί νέα χρέη ,η βαςη των αεροδιακομιδων στη Σύρο που εχει σώσει 170 νησιώτες , η έναρξη του σχεδίου της Πρωτοβαθμιας στα αστικά κέντρα,η εξεταστική για τα 85 δις μαύρο χρήμα στην Υγεια ,ΟΛΑ ΑΥΤΑ (και πολλα αλλα)
ΝΑΙ ειναι μπαλωτες απο σαρανταπενταρι στην καρδιά και όχι στον αέρα του σάπιου συςτήματος της μίζας και της παραοικονομίας ,που πιστά υπηρέτησες και Εσυ Καμπουρακη για πολλα χρονια και τωρα με τέτοια άρθρα ξανά δίνεις πιστοποιητικά νομιμοφροσύνης για μελλοντική σου αξιοποίηση .......
Μπορω να γράψω κι αλλα ,αλλά σταματώ εδω γιατι νομιζω το θέμα καλύφθηκε .

Μια τελευταία μόνο ερώτηση.
Τις τελευταίες μέρες μετα το πραγματικα δραματικό γεγονός του 11 χρόνου , η μόνη σκηνή με πυροβολισμούς που σου ήρθε στο μυαλό για να το συςχετιςεις με το γεγονός ήταν αυτή η φωτογραφία η δικιά μου; Σταμάτησες να βλέπεις τηλεόραση και δεν πρόσεξες πως μεταδόθηκαν πυροβολισμοί σε απευθείας μετάδοση;;;
Τόσο ανενημέρωτος πια Η εκει σέβεσαι τα έθιμα ,επειδή αφορούσαν την κηδεία του επίτιμου;;;


 

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Μηνύματα
15.130
Like
7.970
Πόντοι
1.206
Σφαίρες από πυροβόλο όπλο εντοπίστηκαν γύρω από το σχολείο στο Μενίδι
Εκτιμάται ότι προέρχονται από το ίδιο σημείο από όπου ξεκίνησε η φονική βολίδα που έκοψε το νήμα της ζωής του μικρού Μάριου

Άφωνους άφησαν τους αστυνομικούς τα ευρήματα γύρω από το 6ο Δημοτικό Σχολείο στο Μενίδι. Συνέλεξαν επτά βλήματα από πυροβόλα όπλα, τα οποία σύμφωνα με τους υπολογισμούς τους προέρχονται από το ίδιο σημείο από όπου ξεκίνησε η φονική βολίδα που έκοψε το νήμα της ζωής του μικρού Μάριου, σύμφωνα με την εφημερίδα «Ειδήσεις».

Τα συγκεκριμένα ευρήματα εξετάζονται χωριστά και από καθαρή τύχη δεν κατέληξαν κάποια από αυτά στην αυλή του σχολείου που ήταν γεμάτη από μαθητές.

Το σχολείο που έχασε τη ζωή του ο μικρός Μάριος δεν είναι το μοναδικό που βρέθηκαν σφαίρες.

Πριν λίγες μέρες στο 14ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών, στην περιοχή του Κόκκινου Μύλου, βρέθηκαν σφαίρες από καλάσνικοφ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα όχι μόνο οι δράστες των πυροβολισμών, αλλά και οι άνδρες του οικισμού στο Μενίδι έσπευσαν να εξαφανιστούν. Οι αστυνομικοί βρήκαν γυναίκες και παιδιά σε ένα τμήμα του οικισμού, όλους τους ηλικιωμένους και έναν ανάπηρο νέο άνδρα. «Όλοι οι άνδρες από 15 μέχρι 65 ετών είχαν χαθεί από προσώπου Γης», λένε οι αστυνομικοί στην εφημερίδα.


λιλα πηγαινε κανε ενα μασαζ στον τοσκα μπας και ξελαμπικαρει  :orchestra:
 

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Μηνύματα
15.130
Like
7.970
Πόντοι
1.206
οι ανθρωποι θελουν ΛΙΛΑ επειγοντως
 
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Μηνύματα
19
Like
23
Πόντοι
0
Από τον Πολάκη στον Μπαλάφα.
Συριζαίοι που όπως κάνουν με όλα τα υπόλοιπα θέματα,έτσι και σε αυτό προσπαθούν να πουν την μπαλάφα τους.
 

albertontino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Μηνύματα
712
Κριτικές
8
Like
461
Πόντοι
306
οι τσιγγάνοι έχουν 1 αμάξι με όπλο μέσα και ουίσκι χωρίς ασφάλειά και δεν τους κάνει κανένας τίποτα,εγώ κατάλαβα ότι στην Ελλάδα ότι γουστάρεις κάνεις και πρέπει να είσαι Πόλυ μαλάκας για να μπεις μέσα στην ψηρου.
 

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Μηνύματα
4.921
Like
258
Πόντοι
36
οι τσιγγάνοι έχουν 1 αμάξι με όπλο μέσα και ουίσκι χωρίς ασφάλειά και δεν τους κάνει κανένας τίποτα,εγώ κατάλαβα ότι στην Ελλάδα ότι γουστάρεις κάνεις και πρέπει να είσαι Πόλυ μαλάκας για να μπεις μέσα στην ψηρου.
Αυτή είναι η αλήθεια!!!
 

Οξαποδω

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Μηνύματα
3.871
Κριτικές
24
Like
11.297
Πόντοι
9.477
Οι αρχοντόγυφτοι.
Μόνον αρχοντόγυφτοι μπορούν να επηρεάσουν τους υπόλοιπους γύφτους.
Τους αρχοντόγυφτους πρέπει να προσεταιριστεί η Πολιτεία για να αλλάξει το γυφταριό.
 

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Μηνύματα
13.369
Like
487
Πόντοι
186
οι τσιγγάνοι έχουν 1 αμάξι με όπλο μέσα και ουίσκι χωρίς ασφάλειά και δεν τους κάνει κανένας τίποτα,εγώ κατάλαβα ότι στην Ελλάδα ότι γουστάρεις κάνεις και πρέπει να είσαι Πόλυ μαλάκας ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΙΛΗΣΥΧΟΣ ΘΥΜΑ για να μπεις μέσα στην ψηρου.
 

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Μηνύματα
2.552
Κριτικές
12
Like
190
Πόντοι
6.055
Μη γελιομαστε... Ολοι προδωσαν. Και η ΝΔ. Και το ΠΑΣΟΚ. Ουτε καν η Χρυση Αυγη δε λεει εξω οι Αλβανοι. Μαλιστα μελη της φημολογειται οτι εχουν παντρευτει αλβανεζες τα ζωα!

Σωστός!  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Το κράτος πάντα βόλευε οι γύφτοι στο Μενίδι γιατί είναι στην άκρη της Αθήνας. Δυστυχώς εξαπλώνονται σαν τις κατσαρίδες παντού, γεννοβολάνε συνέχεια για να παίρνουν τα επιδόματα.

Η λύση είναι πολιορκία απο την ΕΛΑΣ με drone τα οποία έχουν και στενή καταγραφή και παρακολούθηση για τη σύλληψη τους.

Πλήρης έλεγχος σε περιουσιακά στοιχεία να δούμε πως τα κιτς γυφτοπαλάτια χτίστηκαν με επιδόματα τέκων και ζητιανεία μόνο. Δε γίνεται να έχεις τρίπατο σπίτι και porsche με μηδέν εισόδημα. Ηλεκτρονικός έλεγχος και τσίμπημα. Δε θέλει μυαλό, θέληση θέλει για να καταλάβουν οι πιθηκάνθρωποι πως κάτι λειτουργεί στο μπουρδέλο αυτό.

Αλλά στ αρχ@@α τους όλοι σ αυτή τη χώρα. :tn04:

Οπου υπάρχει μεγάλη διαφορά κατάσχεση και στο κράτος. Κι ο Αλ Καπόνε απο το Irs πιάστηκε. "Follow the money"
 

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Μηνύματα
2.552
Κριτικές
12
Like
190
Πόντοι
6.055

dinn

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Μηνύματα
726
Like
41
Πόντοι
6
Προοιμιο κινησεων αποσταθεροποιησης και "Συριοποιησης" της Ελλαδας και εκπτωσης της σε failed state,γενικη προβα και βολιδοσκοπηση αντιδρασεων αντιρροπων δυναμεων μετα το Phase 1 καταρρακωσης και περιορισμου του κινηματος της Χ.Α. με το συμβαν στο Κερατσινι το 13...δεν ριχνει κανεις τυχαια σε γεματο σχολειο με 9αρι η κωμικοτραγικη αντιδραση των ανωτερων Λωληδων του ΠΡΟ.ΠΟ ,κρινεται ως τουλαχιστον στημενη και υποπτη οπως και η αμεση προπαγανδα και αφηγημα για τους "ακροδεξιους"(εγιναν οι Ρωσοποντιοι Φασιστες ξαφνικα 50% πηρε το 15 ΣΥΡΙΖΑ και κουμμουνια Αχαρνες) που "σπεκουλαρουν"στο "ατυχο" συμβαν ...αλλη μια συγχορδια του αιμοδιψους και αδιστακτου Globalist συστηματος πολιτικης οικονομικης και μιντιακης νομενκλατουρας που δολοφονει παιδακια και νεους ,χειραγωγουν υπανθρωπους οπως ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΥΣ ΑΝΤΙΦΑ ΨΕΥΤΟΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΧΑΣΙΚΛΕΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ-LGBT ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΟΡΚΣ δημιουργωντας χαμο τεχνητα για εκφοβισμο-παραδειγματισμο-ΕΛΕΓΧΟ και καταπιεση της ιδιας λουμπεν πλεμπας που τους ανεχεται ...θυμιζει η κατασταση την σειρα ταινιων ΑΛΙΕΝ οπου ριχνουν σε πλανητες παθογενεις πληθυσμους ξενομορφων που σφαζουν τον τοπικο πληθυσμο ως οπλο μαζικης καταστροφης εξου και η ανιερη συμμαχια ΣιωνιστικοGlobalist Αριστερας και Αδερφων Μουσουλμανων.Με ενα γηρασμενο αοπλο ανεκπαιδευτο μεταυλιστικης ψωναρας γαμοαριστερο ποπολο που ασχολειται με πουτσα λουσα και Survivor σε περιπτωση οδομαχιων και ενοπλου αγωνα εναντια σε καμικαζι των Νεοταξιτων τα πραγματα θα γινουν πολυ ασχημα...ο μεγας ΠΛΕΥΡΗΣ το ειπε εδω και χρονια ολη αυτη η Δυστοπια του Γραικυλικου Ελλαδισταν της Αριστερης κορεκτιλας θα καθαρθει μονο με ΑΙΜΑ.
ΓΑΙΑ ΠΥΡΙ ΜΙΧΘΗΤΩ
PUSSY WAGON ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΑΠΛΥΤΕ
 

Συνημμένα

  • ScreenHunter_1568 Jun. 13 16.03.jpg
    ScreenHunter_1568 Jun. 13 16.03.jpg
    83,8 KB · Εμφανίσεις: 12
  • ScreenHunter_1568 Jun. 12 22.14.jpg
    ScreenHunter_1568 Jun. 12 22.14.jpg
    108,7 KB · Εμφανίσεις: 6

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Μηνύματα
10.081
Κριτικές
2
Like
8.787
Πόντοι
2.456
Μη γελιομαστε... Ολοι προδωσαν. Και η ΝΔ. Και το ΠΑΣΟΚ. Ουτε καν η Χρυση Αυγη δε λεει εξω οι Αλβανοι. Μαλιστα μελη της φημολογειται οτι εχουν παντρευτει αλβανεζες τα ζωα!
Ασε που τους εχουν και για πρωτοπαλικαρα στις βρωμοδουλειες τους...
 

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Μηνύματα
2.100
Κριτικές
26
Like
1.305
Πόντοι
1.720
Συντάκτης: Αντα Ψαρρά - Εφημερίδα των Συντακτών:

Οι ρατσιστές που μετά την... δωρεάν διασπορά φόβου στα κανάλια βρήκαν ευκαιρία να επιτεθούν στον καταυλισμό Ρομά θεωρώντας ότι συλλήβδην οι Ρομά έριξαν την αδέσποτη σφαίρα στο μικρό μαθητή, ήταν κουκουλοφόροι και εν πολλοίς... αναγνωρίσιμοι.

Οι παλικαράδες που αυτόκλητα αποφάσισαν να «εκδικηθούν» επιτιθέμενοι σε συμπολίτες μας δεν είχαν φυσικά πρόβλημα με τις μπαλωθιές σε κάποιο γλέντι -πώς θα μπορούσαν άλλωστε όταν τα όπλα γι αυτούς είναι «απόληξη» της ύπαρξής τους- ούτε καν μεγάλο πόνο για το ότι χάθηκε ένα παιδάκι τόσο άδικα.

Οι συνήθεις θιασώτες των ρατσιστικών πογκρόμ ενάντια σε κάθε διαφορετική κοινωνική ομάδα που θεωρούν κατώτερη πάντα βρίσκουν ευκαιρία να δράσουν με παρόμοιες αφορμές τραγικών συμβάντων.

Ας μην νομίσουν οι θορυβημένοι και φοβισμένοι κάτοικοι της περιοχής ότι αυτοί οι βίαιοι και αυτόκλητοι «σωτήρες» θα τολμούσαν ποτέ να κάνουν ο ίδιο σε ένα κρητικό γλέντι για παράδειγμα, όπου μια μπαλωθιά θα σκορπούσε (όπως έχει συμβεί τόσες φορές) το θάνατο.

Ας μην παρασυρθούν οι κάτοικοι της περιοχής όσα προβλήματα κι αν έχουν με πολλές παραβατικές ομάδες Ρομά σε ένα μισαλλόδοξο κυνηγητό.

Οι επικίνδυνες αυτές γενικεύσεις με αφορμή μάλιστα ένα πραγματικά τραγικό αλλά όπως φαίνεται τυχαίο συμβάν το μόνο που καταφέρνουν είναι να φωλιάζει μίσος και φόβος ανάμεσα σε κοινωνικέ ομάδες που οφείλουν να βρούνε τον τρόπο μιας ειρηνικής και επωφελούς για όλους συμβίωσης.

Ο παλιατζής που κουβαλάει τα σαπισμένα παλιά μας αντικείμενα ή ο λουλουδάς που φέρνει τις γλάστρες και τα φυτά έχουν κι αυτοί παιδιά και μάλιστα κι εκείνων τα παιδιά πάνε φαντάροι και αν τα καταφέρουν τελειώνουν και το σχολείο.

Το σημερινό πρωτοσέλιδο μιας περιθωριακής εφημερίδας με τίτλο «Πόλεμος στο Μενίδι. Σκοτώνουν τα παιδιά μας» ήρθε μετά από τις πολύωρες «διακαναλικές» εκπομπές παροχής φόβου.

Οι εκκλήσεις του δημάρχου Αχαρνών για καλύτερη αστυνόμευση των περιοχών που παρουσιάζουν μεγάλη παραβατικότητα και οι όποιες παραλείψεις του αρμόδιου Υπουργείου, σήμερα έχουν γίνει δυστυχώς το ψωμί στο βούτυρο των πρόθυμων σχολιαστών.

Με αφορμή την τραγική υπόθεση ασχολούνται σήμερα όχι με την παραβατικότητα στην περιοχή αλλά με το άβατο των Εξαρχείων που όπως και το άβατο του Μενιδίου είναι χώροι που "συμφέρουν" τον ΣΥΡΙΖΑ!

Με αφορμή την τραγική απώλεια του μαθητή βγήκαν σαν τα σαλιγκάρια οι καθωσπρέπει δημοσιογράφοι και πιάστηκαν από τα μαλλιά τους προκειμένου να χρησιμοποιήσουν το περιστατικό για να ξεδιπλώσουν το αντισυριζαϊκό μένος τους.

Δεν νοιάζονται καθόλου αν οι ίδιοι με τις ζεστές ανάσες τους κλωσούν και πάλι το αυγό του φιδιού!

αυτη η πουτανα πρεπει να εκτελεστει
 

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Μηνύματα
2.100
Κριτικές
26
Like
1.305
Πόντοι
1.720
Οι αρχοντόγυφτοι.
Μόνον αρχοντόγυφτοι μπορούν να επηρεάσουν τους υπόλοιπους γύφτους.
Τους αρχοντόγυφτους πρέπει να προσεταιριστεί η Πολιτεία για να αλλάξει το γυφταριό.

αυτα ειναι μαλακιες. θανατος και σαπουνια ολοι η μονη δικαιοσυνη για οσα εχει κανει στην κοινωνια αυτο το ειδος ανθρωποειδων
 
OP
OP
geoMan

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Μηνύματα
27.391
Κριτικές
16
Like
13.561
Πόντοι
5.577
Προοιμιο κινησεων αποσταθεροποιησης και "Συριοποιησης" της Ελλαδας και εκπτωσης της σε failed state,γενικη προβα και βολιδοσκοπηση αντιδρασεων αντιρροπων δυναμεων μετα το Phase 1 καταρρακωσης και περιορισμου του κινηματος της Χ.Α. με το συμβαν στο Κερατσινι το 13...δεν ριχνει κανεις τυχαια σε γεματο σχολειο με 9αρι η κωμικοτραγικη αντιδραση των ανωτερων Λωληδων του ΠΡΟ.ΠΟ ,κρινεται ως τουλαχιστον στημενη και υποπτη οπως και η αμεση προπαγανδα και αφηγημα για τους "ακροδεξιους"(εγιναν οι Ρωσοποντιοι Φασιστες ξαφνικα 50% πηρε το 15 ΣΥΡΙΖΑ και κουμμουνια Αχαρνες) που "σπεκουλαρουν"στο "ατυχο" συμβαν ...αλλη μια συγχορδια του αιμοδιψους και αδιστακτου Globalist συστηματος πολιτικης οικονομικης και μιντιακης νομενκλατουρας που δολοφονει παιδακια και νεους ,χειραγωγουν υπανθρωπους οπως ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΥΣ ΑΝΤΙΦΑ ΨΕΥΤΟΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΧΑΣΙΚΛΕΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ-LGBT ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΟΡΚΣ δημιουργωντας χαμο τεχνητα για εκφοβισμο-παραδειγματισμο-ΕΛΕΓΧΟ και καταπιεση της ιδιας λουμπεν πλεμπας που τους ανεχεται ...θυμιζει η κατασταση την σειρα ταινιων ΑΛΙΕΝ οπου ριχνουν σε πλανητες παθογενεις πληθυσμους ξενομορφων που σφαζουν τον τοπικο πληθυσμο ως οπλο μαζικης καταστροφης εξου και η ανιερη συμμαχια ΣιωνιστικοGlobalist Αριστερας και Αδερφων Μουσουλμανων.Με ενα γηρασμενο αοπλο ανεκπαιδευτο μεταυλιστικης ψωναρας γαμοαριστερο ποπολο που ασχολειται με πουτσα λουσα και Survivor σε περιπτωση οδομαχιων και ενοπλου αγωνα εναντια σε καμικαζι των Νεοταξιτων τα πραγματα θα γινουν πολυ ασχημα...ο μεγας ΠΛΕΥΡΗΣ το ειπε εδω και χρονια ολη αυτη η Δυστοπια του Γραικυλικου Ελλαδισταν της Αριστερης κορεκτιλας θα καθαρθει μονο με ΑΙΜΑ.
ΓΑΙΑ ΠΥΡΙ ΜΙΧΘΗΤΩ
PUSSY WAGON ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΑΠΛΥΤΕ

100 χρονια μνημονια
100 χρονια survivor :S


 

midas69

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Μηνύματα
14.857
Like
10.205
Πόντοι
2.406
Προοιμιο κινησεων αποσταθεροποιησης και "Συριοποιησης" της Ελλαδας και εκπτωσης της σε failed state,γενικη προβα και βολιδοσκοπηση αντιδρασεων αντιρροπων δυναμεων μετα το Phase 1 καταρρακωσης και περιορισμου του κινηματος της Χ.Α. με το συμβαν στο Κερατσινι το 13...δεν ριχνει κανεις τυχαια σε γεματο σχολειο με 9αρι η κωμικοτραγικη αντιδραση των ανωτερων Λωληδων του ΠΡΟ.ΠΟ ,κρινεται ως τουλαχιστον στημενη και υποπτη οπως και η αμεση προπαγανδα και αφηγημα για τους "ακροδεξιους"(εγιναν οι Ρωσοποντιοι Φασιστες ξαφνικα 50% πηρε το 15 ΣΥΡΙΖΑ και κουμμουνια Αχαρνες) που "σπεκουλαρουν"στο "ατυχο" συμβαν ...αλλη μια συγχορδια του αιμοδιψους και αδιστακτου Globalist συστηματος πολιτικης οικονομικης και μιντιακης νομενκλατουρας που δολοφονει παιδακια και νεους ,χειραγωγουν υπανθρωπους οπως ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΥΣ ΑΝΤΙΦΑ ΨΕΥΤΟΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΧΑΣΙΚΛΕΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ-LGBT ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΟΡΚΣ δημιουργωντας χαμο τεχνητα για εκφοβισμο-παραδειγματισμο-ΕΛΕΓΧΟ και καταπιεση της ιδιας λουμπεν πλεμπας που τους ανεχεται ...θυμιζει η κατασταση την σειρα ταινιων ΑΛΙΕΝ οπου ριχνουν σε πλανητες παθογενεις πληθυσμους ξενομορφων που σφαζουν τον τοπικο πληθυσμο ως οπλο μαζικης καταστροφης εξου και η ανιερη συμμαχια ΣιωνιστικοGlobalist Αριστερας και Αδερφων Μουσουλμανων.Με ενα γηρασμενο αοπλο ανεκπαιδευτο μεταυλιστικης ψωναρας γαμοαριστερο ποπολο που ασχολειται με πουτσα λουσα και Survivor σε περιπτωση οδομαχιων και ενοπλου αγωνα εναντια σε καμικαζι των Νεοταξιτων τα πραγματα θα γινουν πολυ ασχημα...ο μεγας ΠΛΕΥΡΗΣ το ειπε εδω και χρονια ολη αυτη η Δυστοπια του Γραικυλικου Ελλαδισταν της Αριστερης κορεκτιλας θα καθαρθει μονο με ΑΙΜΑ.
ΓΑΙΑ ΠΥΡΙ ΜΙΧΘΗΤΩ
PUSSY WAGON ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΑΠΛΥΤΕ
δωσε    :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom