Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Γεια σου ΚΟΥΜΠΑΡΕ..χαχαχαχακαλα στεφανα παιδια
Γεια σου ΚΟΥΜΠΑΡΕ..χαχαχαχα
κοντευω να πνιγω ρε μαπαγασα εχυσα και το καφε πρωι πρωι πανθεμα σε
αντε καλημερα !!

φιλε απλα ρωτα την...αλλα να σου πω απο τωρα απλα θα πει ΟΧΙ!!αγαπητε zarden πες στην φιλη μας οτι μεσα στη βδομαδα που θα την συνατησω λογω δουλειας ας με αφησει και εμενα να κανω λιγο τον καμερα μαν να γαμε λιγο και εμεις...ειμαστε καλα παιδακια...χαχαχαχα
Ευλογητος Κουμπαρε,
με απαταει η καριολα? Τι εννοεις "συνεχεια" φιλε?Ευλογητος Κουμπαρε,
και επειδη εμενα με συμπαθησε ΠΟΛΥ αν τη ρωτησεις υπαρχει και συνεχεια...
τα σεβη μου !
Λοιπον χθεσινη συναντηση με την κορασιδα... απλα ΤΑ ΣΠΑΕΙ!!!! Ευχαριστω τον zad για τις επιλογες που μας δινει και δεν πεταμε τσαμπα τα λεφτα μας... Η κοπελα καμια σχεση με καποιες αλλες του χωρου... γουσταρει αυτο που κανει, ειναι γαματο τυπακι και δενυπαρχει περιπτωση να κλαψεις ουτε ευρω!!!! Μονοωρη συναντηση με 3 καταθεσεις, στα του αγωνα δεν λεει οχι πουθενα, σε κανει να περνας τελεια, ακομα και τις οποιες ατελειες που εχει στο σωμα της (που το λεει και η ιδια) με αυτα που σου βγαζει σε κανει να μην σε απασχολουν ουτε να δινεις σημασια σε αυτα!!! Γενικα vfm επιλογη που σιγουρα θα ξανατιμηθει...

Κανε εξομολόγηση...με απαταει η καριολα? Τι εννοεις "συνεχεια" φιλε?
Καλα τι νομιζες μονο για παρτυ σου τα σπαει ?με απαταει η καριολα? Τι εννοεις "συνεχεια" φιλε?
Και συ τεκνο αμαρτωλε ? και συ μαζι του εισαι?Κανε εξομολόγηση...![]()
μπραβω νεε μου.τρεις φορες σε μια ωρα,πρεπει να εισαι πιτσιρικας,η κορη να ειναι οντως τουρμπο και να υπηρχε λιγη βοηθεια χημικη η φυτικη.οπως και να εχει,οντως εχεις το κεφαλοβρυσο του αγιου παυλου.ευγε.Λοιπον χθεσινη συναντηση με την κορασιδα... απλα ΤΑ ΣΠΑΕΙ!!!! Ευχαριστω τον zad για τις επιλογες που μας δινει και δεν πεταμε τσαμπα τα λεφτα μας... Η κοπελα καμια σχεση με καποιες αλλες του χωρου... γουσταρει αυτο που κανει, ειναι γαματο τυπακι και δενυπαρχει περιπτωση να κλαψεις ουτε ευρω!!!! Μονοωρη συναντηση με 3 καταθεσεις, στα του αγωνα δεν λεει οχι πουθενα, σε κανει να περνας τελεια, ακομα και τις οποιες ατελειες που εχει στο σωμα της (που το λεει και η ιδια) με αυτα που σου βγαζει σε κανει να μην σε απασχολουν ουτε να δινεις σημασια σε αυτα!!! Γενικα vfm επιλογη που σιγουρα θα ξανατιμηθει...
Εσύ τι τα πήρες κρανίο;Και συ τεκνο αμαρτωλε ? και συ μαζι του εισαι?
θα σας φτιαξω καλα.. δε θα μου το κανετε ΑΜΕΡΙΚΑΝ ΜΠΑΡ εδω!
ΤΕΣΠΑ .. δε λεω τιποτα μονο εγω και Ιssa θα ξερουμε,
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
O ΠΑΠΑΣ εγινε και κουμπαρος δεν το καταλαβες ? χαχαχαχαΕσύ τι τα πήρες κρανίο;
Για πάπα η για κουμπάρο;![]()
Μας μπέρδεψε αυτός....χαχαχαO ΠΑΠΑΣ εγινε και κουμπαρος δεν το καταλαβες ? χαχαχαχα
Η Issa θα με χαλαρωσει κανει και ενα ΜΑΣΑΖ ?Μας μπέρδεψε αυτός....χαχαχα
Αλλά και εσύ κάτ ευθείαν από αραβωνα για γάμο πας...
Χαλάρωσε λιγο ;)
Μηπως πηγες με την Ιζαμπελα την πολωνεζα ? Γιατι η εδώ Ιζαμπελα δεν είναι 35-40. Παντως την προσθεσες στην περισυλλογη σουMετα απο αρκετη μελετη και περυσιλογη αποφασισα να συναντησω την Ιζαμπελα..
Ευκολη συνενωηση και μετα 3 ωρες συναντηση , Η Ιζα ειναι μια ωραία ψηλη νταρντανομουνα γυρω στα 35-40 με φοβερο χαρακτήρα και πολύ τρέλα , και προπαντων πολυ σχολαστικη με την καθαριοτητα .
Πορνοστραρικη συμπεριφορα που μου θυμισε λιγο την μαρινα 60
Δεν κοιτάει ρολόι (σε λογικα πλαισια παντα )
ειναι προσηλωμενη καθε στιγμη στης επιθυμιες του πελατη και κανει τα παντα (εκτος απο αγριαδες)
Εγω (αν και ειχα επιφυλάξεις) περασα τελεια μαζι της , και θα το επαναλάβω με την πρωτη ευκαιρια ...
Οποιος προλαβε και ειδε το πιστοποιητικο υγειας που ποσταρε ο καλογερος , εκει ελεγε την ηλικια της.40 όχι αλλά 35-36 ναι