baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 15.861
- Πόντοι
- 7.265
Εσύ θα πας τα ποπ κορν?Τυπε και εγω θα λειπω... :S :S :S
Εσύ θα πας τα ποπ κορν?Τυπε και εγω θα λειπω... :S :S :S
Εσύ θα πας τα ποπ κορν?
ενταξει αποκαλυφθηκε η σκευωρια το αγαπητο μελος ξεκινησε ολο αυτο με τις δηθεν προδοσιες ωστε να το παιξει απογοητευμενος και δυσαρεστημενος με σκοπο να μας πει οτι θα το δει με την ελλεεινιδα του και δεν θα μπορει να ποσταρει.![]()
![]()
τι σκαρφιστηκε ο κακομοιρης.
ΥΓ αγαπητα μελη να τι παθαινουμε οταν μπλεκουμε με δαυτες δημιουργουμε ολοκληρες σκευωριες,σπιλωνουμε αγνους αγωνιστες,συκοφαντουμε και γινομαστε πολυμηχανοι απλα και μονο για να μην δειξουμε οτι μας βαλαν και τα δυο ποδια σε ενα παπουτσι.τι να πω λυπαμαι.
εγω τυπε θα σε χτυπησω στην πλατη φιλικα και θα κατανοησω το προβλημα σου.τι να κανεις συμβαινουν αυτα στη ζωη καλη τυχη στην αποψινη περιπετεια may the force be with you![]()
δεν υπαχει λιστα τυπε δειξε κατανοηση ολα ηταν προπετασμα καπνου για να μας πει οτι θα βγει με την ελλεεινιδα.

Με το κινητό δεν κάνεις δουλεία ΓΕΡΟ.
Όπως καταλαβαίνετε δεν θα μπορω να παρω αναφορα τις επόμενες-ελπίζω 2-3 - μερες...
Κανονιστε να πειθαρχείτε στον SCREAMER ΚΑΙ ΤΟΝ giatioxi ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ/ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΑ...
Αρκετα νευρα εχω με το μπουρδελο το laptop,μη μοιρασω 20αρες σε όλους σας...
ΝΑΣΟΣ:Π-15
ΑΝΤΖΕΛΟ: Π-15
για παραβαση ιεραρχίας καθ'υποτροπή...
![]()
![]()
![]()
![]()

Όπως καταλαβαίνετε δεν θα μπορω να παρω αναφορα τις επόμενες-ελπίζω 2-3 - μερες...
Κανονιστε να πειθαρχείτε στον SCREAMER ΚΑΙ ΤΟΝ giatioxi ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ/ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΑ...
Αρκετα νευρα εχω με το μπουρδελο το laptop,μη μοιρασω 20αρες σε όλους σας...
![]()
![]()
![]()
![]()

Για παμε γερα κι απόψε σε 22' λεπτά....
[size=20pt]ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝΑΦΟΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!![/size]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Για παμε γερα κι απόψε σε 22' λεπτά....
[size=20pt]ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝΑΦΟΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!![/size]
![]()
![]()
![]()
![]()

ημαρτον,ρακετες για τακα τουκα τους δινουν![]()
![]()

Λές να ενοχλήσουν τους λουόμενους?ημαρτον,ρακετες για τακα τουκα τους δινουν![]()
![]()