ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 26.347
- Πόντοι
- 24.596
γαμημενη αβυζη πουτανα,ελεεινο σιχαμα

τυπε μουγαμημενη αβυζη πουτανα,ελεεινο σιχαμα![]()
![]()
![]()
:S :S :So κυπριος ο μαριος ειναι ναζισταρας σκατοψυχος

ελα τυπε μου,τι λεει;τυπε μου:S :S :S
:S :S :Sκαλα τυπε μου ολα καλα :S :S :Sελα τυπε μου,τι λεει;:S :S :S
πως νοιωθεις για τους προδοτες hailraiser,iakovos,screamer,jumaru,king of the island,omorfoylis,akis012345,giatioxi,deancorso; :S :S :Sκαλα τυπε μου ολα καλα :S :S :S
E;inai προδότες η έχουν βάρδια στα έγκατα της γής?πως νοιωθεις για τους προδοτες hailraiser,iakovos,screamer,jumaru,king of the island,omorfoylis,akis012345,giatioxi,deancorso; :S :S :S

τι να πω τα εχω χασει. :S :S :Sπως νοιωθεις για τους προδοτες hailraiser,iakovos,screamer,jumaru,king of the island,omorfoylis,akis012345,giatioxi,deancorso; :S :S :S
Καλησπέρα, τύποι. Εγώ έχω ξεκαθαρίσει τη θέση μου. :S :S :SΤύπε, να ξέρεις πως δεν είμαι προδότης. Έχω αποστασιοποιηθεί κάπως από το θέμα γιατί έχω βαρεθεί όλη αυτή την ιστορία με τα υπόγεια και τα ρέστα.![]()
τεινω προς το δευτερο :- :S :S :SE;inai προδότες η έχουν βάρδια στα έγκατα της γής?![]()
τυπε δωσε μια ευκαιρια :S :S :SΚαλησπέρα, τύποι. Εγώ έχω ξεκαθαρίσει τη θέση μου. :S :S :S

πως νοιωθεις για τους προδοτες hailraiser,iakovos,screamer,jumaru,king of the island,omorfoylis,akis012345,giatioxi,deancorso; :S :S :S
Θα δω πώς θα πάει το πράγμα, τύπε.![]()
:S :S :S:S :S :S
:S :S :SΞέρεις κάτι απο ΜΕΣΑ?τεινω προς το δευτερο :- :S :S :S
Ξέρεις κάτι απο ΜΕΣΑ?![]()
:S :S :SΤον admiral γιατί δεν το έβαλες στη λιστά?:S :S :S