ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.249
- Πόντοι
- 1.486
To ρεπό ισχύει για 48 ωρες ακόμα......
τυπε βλεπεις,παρα τις βλαβες ακομη κραταμε,εσυ και εγω ουσιαστικα,κυριακη βραδυ θα σκανε οι προδοτες ενας ενας :S :S :S
Aγίου πνέυματος.To ρεπό ισχύει για 48 ωρες ακόμα......

ναι τυπε μου πρέπει να πάρουμε δραστικά μέτρα να κάνουμε έκτακτο συμβούλιο και αναλόγως θα πέσουν και η ποινες. :S :S :Sτυπε βλεπεις,παρα τις βλαβες ακομη κραταμε,εσυ και εγω ουσιαστικα,κυριακη βραδυ θα σκανε οι προδοτες ενας ενας :S :S :S
βγάλε τη λαση βόλτα και άσε τα λόγια τα πολλά.Aγίου πνέυματος.![]()

Το Λάσυ είναι όνομα δεν είναι ράτσα.βγάλε τη λαση βόλτα και άσε τα λόγια τα πολλά.![]()
![]()

λες να μη το ξέρω μπαρουλη δυο σκυλιά έχω καυλαντα κάνουμε.Το Λάσυ είναι όνομα δεν είναι ράτσα.![]()
δυό κλωτσοσκούφια εννοείς.λες να μη το ξέρω μπαρουλη δυο σκυλιά έχω καυλαντα κάνουμε.
τυπε δεν ηθελα να σε θιξω:S :S :S
:S :S :SΤύπε, να ξέρεις πως δεν είμαι προδότης. Έχω αποστασιοποιηθεί κάπως από το θέμα γιατί έχω βαρεθεί όλη αυτή την ιστορία με τα υπόγεια και τα ρέστα.τυπε βλεπεις,παρα τις βλαβες ακομη κραταμε,εσυ και εγω ουσιαστικα,κυριακη βραδυ θα σκανε οι προδοτες ενας ενας :S :S :S
Τύπε, να ξέρεις πως δεν είμαι προδότης. Έχω αποστασιοποιηθεί κάπως από το θέμα γιατί έχω βαρεθεί όλη αυτή την ιστορία με τα υπόγεια και τα ρέστα.![]()
Ωχ, τώρα βλέπω πως έσκασε μύτη και το νούμερο με τις τάπες. :S :S :S
Τύπε, να ξέρεις πως δεν είμαι προδότης. Έχω αποστασιοποιηθεί κάπως από το θέμα γιατί έχω βαρεθεί όλη αυτή την ιστορία με τα υπόγεια και τα ρέστα.![]()
Ωχ, τώρα βλέπω πως έσκασε μύτη και το νούμερο με τις τάπες. :S :S :S
:S :S :S

ολοι τον παιρνουν για μπινελικιαΤσουκαλας παλι τωρα σε επιληψια στο ΑΒ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()