Άκης012345
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2015
- Like
- 44
- Πόντοι
- 16
Τύποι, να ξέρετε ότι αυτές οι συζητήσεις για το υπόγειο και οι αναφορές στον ομοφυλόφιλο είναι που έχουν ερημώσει το θέμα. :S :S
ειπαμε το θερντ παει καλα τουΚ αυτός man;;;; Έχει ξεφύγει κανείς άραγε;; :S :S :S

γαμημενε πουστοπαιδο έτσι στο κώλο σου πουσταριο...

τυπε εχουμε δεχτει σφοδρη επιθεση με ξαφνικη αγαπη απο ελλεεινιδες και ποδολαγνικες απαγωγες αυτη ειναι η αληθεια και ειναι σκληρη το ξερω αλλα παλευουμε σαν παλικαριαΤύποι, να ξέρετε ότι αυτές οι συζητήσεις για το υπόγειο και οι αναφορές στον ομοφυλόφιλο είναι που έχουν ερημώσει το θέμα. :S :S
τυπε ειναι το αγροτικο του μπου :S :S :SΚ αυτός man;;;; Έχει ξεφύγει κανείς άραγε;; :S :S :S
Τύποι, να ξέρετε ότι αυτές οι συζητήσεις για το υπόγειο και οι αναφορές στον ομοφυλόφιλο είναι που έχουν ερημώσει το θέμα. :S :S
τυπε εχουμε δεχτει σφοδρη επιθεση με ξαφνικη αγαπη απο ελλεεινιδες και ποδολαγνικες απαγωγες αυτη ειναι η αληθεια και ειναι σκληρη το ξερω αλλα παλευουμε σαν παλικαρια

τυπε ειναι το αγροτικο του μπου :S :S :S
02/02/17 εγγράφηκες, πουστράκι. Εγώ είμαι από το '15 εδώ.lol
όταν εμείς γράφαμε εδώ στα πρώτα επεισόδια με 300 επισκέπτες εσύ έφτιαχνες ακόμα email για να κάνεις εγγραφή στο site.
σκληρη αληθεια.μονο ετσι γινεσαι σκληροπυρηνικο μελοςτυπε ειναι το αγροτικο του μπου :S :S :S
Σπρώχνει ο βενζινάς τον κοκκακια ...
Podolagne πάρε πόδι ...
02/02/17 εγγράφηκες, πουστράκι. Εγώ είμαι από το '15 εδώ.
ρωτηστε τον omorfoyli και τον king of the island που δεν γυρισαν ποτεσκληρη αληθεια.μονο ετσι γινεσαι σκληροπυρηνικο μελος

δεν καταλαβα τι εχουν τα 15cm ρε ποδολαγνε και τα σνομπαρειςκαι πρέπει να τον έχεις και 15cm γι αυτό και τόσο κόμπλεξ.
κοίτα εκεί τι κάνει ο σπαλιάρας και ασε με εμένα...![]()