podolagnos_1985
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 149
- Πόντοι
- 166
μακάρι να φύγει ο βρωμο-βενζινάς-φούρναρης... μπας και πέσει και η τιμή της βενζίνης... 
τυπε απλη συμπτωσηΜολις εσκασε μυτη ο Υπογειολαγνος εμφανιστηκε και ο Πορδολαγνος... :S :S :S

όχι συγχαυρε παρεξήγησηΤυπε αυτο ειμαι για σενα;Ο τυπος ο αλλος; :S :S :S

τυπε απλη συμπτωση![]()
![]()
![]()

Τυπε απο τον ιδιο υπολογιστη μπαινετε...τσεκαρα τις IP. :S :S :S
:S :S :Sκαι θα του πουν τυπε οτι δεν εχει κερδισει την εμπιστοσυνη της ομαδας :S :S :SΤωρα και παλι στο μαγειρεμα ο μαστερ σεφ Cookκινακης με κουραδοΜπο και ΕυριΦιδικη,
θα βγαλουν ξανα στην σεντρα τον Στασου Μυγδαλα, που νομιζει οτι ανηκει στην ομαδα..
θα παρει αλλη μια ψυχρολουσια'' απο τα φεικ φιλλαρακια του, που χτυπιεται γι αυτα.. :S
Εκτος αν κερδισει ασυλια, και την γλυτωσει..
Ακομη οι πιρφοροι νομιζουν οτι θα γαμησουνΔεν βγαινει η πουτανα τυποι...μονο 2 ειναι οι υποψηφιοι.Και να μην κερδισει την ασυλια κανεις δεν θα τη ψηφισει....

εχω πακετωθει τυπε.εξ αιτιας τους χανω το survivor :S :S :SΤυπε Νάσο Πέμπτη προσοχή έχουν απεργία τα τρένα προαστιακος κτλ :S :S :S
και θα του πουν τυπε οτι δεν εχει κερδισει την εμπιστοσυνη της ομαδας :S :S :S
εχω πακετωθει τυπε.εξ αιτιας τους χανω το survivor :S :S :S

παλι καλα τυπε :S :S :SΤυπε Δεν Εχει Την Πεμπτη Survivor !!!![]()
Οντως θα ξεσκισουνε παλι το Αλβανουρι :SΤωρα και παλι στο μαγειρεμα ο μαστερ σεφ Cookκινακης με κουραδοΜπο και ΕυριΦιδικη,
θα βγαλουν ξανα στην σεντρα τον Στασου Μυγδαλα, που νομιζει οτι ανηκει στην ομαδα..
θα παρει αλλη μια ψυχρολουσια'' απο τα φεικ φιλλαρακια του, που χτυπιεται γι αυτα.. :S
Εκτος αν κερδισει ασυλια, και την γλυτωσει..
:S :S :S