ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 58.091
- Πόντοι
- 12.756
Οποιο νιμου δεν στηριζει τις ανυδρες μερες μην μπει αυριο εδω να καυλαντισει![]()
![]()
:S :S :S
:S :S :SΟποιο νιμου δεν στηριζει τις ανυδρες μερες μην μπει αυριο εδω να καυλαντισει![]()
![]()
:S :S :SΟποιο νιμου δεν στηριζει τις ανυδρες μερες μην μπει αυριο εδω να καυλαντισει![]()
![]()
δουλευει διπλοβαρδιεςΕγώ μόλις ανέβηκα απ την υπόγα, σχωράτε με.

Jumarutroumpakhs
raopau
sex volcano
hellraiser
admiral
screamer
iakovos
dean corso
Tα γνωρίζεις απο μέσα? :SJumaru
akis
συμπληρωστε :S :S :S
BAROS : Φ-10 για διαπορά ψευδών ειδήσεων και δυσφήμιση ανωτέρου Αξκου..troumpakhs
raopau
sex volcano
hellraiser
admiral![]()
screamer
iakovos
dean corso

Τελείωσε το πάρτυ?BAROS : Φ-10 για διαπορά ψευδών ειδήσεων και δυσφήμιση ανωτέρου Αξκου..
![]()
![]()
![]()
Τελείωσε το πάρτυ?![]()
Tα γνωρίζεις απο μέσα? :S
troumpakhs
raopau
sex volcano
hellraiser
admiral
screamer
iakovos
dean corso
Tυπε εγω κανω στρατηγικη κινηση Παναρας σημερα και βγαζω την Ελλεινιδα σε ρομαντικη βραδυα με τραπεζωμα και φυστικωμα ωστε αυριο ανενοχλητος να ειμαι στη πρωτη γραμμη... :S :S :S

Tα γνωρίζεις απο μέσα? :S
:S :S :Sτυπε τρικικλο υδροπλανο ολα ενταξει κομπλε? :S :S :S:S :S :S
τι φαση θα πατε οταν λες τραπεζωμα; :S :S :STυπε εγω κανω στρατηγικη κινηση Παναρας σημερα και βγαζω την Ελλεινιδα σε ρομαντικη βραδυα με τραπεζωμα και φυστικωμα ωστε αυριο ανενοχλητος να ειμαι στη πρωτη γραμμη... :S :S :S
τυπε μπορει να αργησω αυριο λιγο,cover my back αν μπορεις απο τα θηρια εδω μεσα :S :S :Sτυπε τρικικλο υδροπλανο ολα ενταξει κομπλε? :S :S :S
τυπε μπορει να αργησω αυριο λιγο,cover my back αν μπορεις απο τα θηρια εδω μεσα :S :S :S