Κλουβες εδω! Κλουβες εκει! Κλουβες και στην Παραλιακη!
Λογω Κουλη που παραβρεθηκε στο porto palace...ηθελα να βρεθω μπροστα του κ να τον ρωτησω ποιος ειναι ο μπαμπας σου?

Λογω αποκλεισμου βρεθηκα στα σπιτακια για μια γυρα!
Βραδυνη τσαρκα:
Φριξου 15:
Βικυ. Ξανθο μπαμπατσικο μωρο απο την Πολωνια. Μου εριξε ενα πονηρο χαμογελο το μωρο κ εκει αντικρυσα πως εχει πρασινα ματια. Ειμαι σιγουρος πως ξεκινησε απο Βιλλες. Ο πισινος της ηταν στα γουστα μου(

) οποτε καποια στιγμη μπορει κ να περασω!

Φριξου 14Β(inside):
Χριστινα. Η γνωστη ρουμανα με τις ξεχειλισμενες βυζαρες. Πλεον πρεπει να μας πληρωσει για να μπουμε! :-
Φριξου 14Α:
Βερονικα. Δουλευε κ διπλα αυτο το ξανθο πιπινι. Σημερα φορουσε μαυρα δερματινα εσωρουχα! Εντωμεταξυ με το που μπαινω δεν με επιασε το laiser κουδουνιου κ τι με λεει η τρελη τσστσα ...
"δεν χτυπησε το κουδουνι! Αορατος εισαι?? χαχαχα

Paradise (1):
Τζεσυ.(

)
Paradise (2):
Μπεατρις. Μου λεει η τσατσα
"εχουμε μια μελαχροινη κ μια ξανθια για ολα τα γουστα" 
Godiva:
Μπελλα. Ενα ξανθο μιλφακι με κομμενη φραντζουλα μπροστα,απο την Ουκρανια το μωρο.Με πονηρα χαμογελα ηταν στο σαλονι. Δεν με συγκινησε για να μπω ,ηταν κ λεπτη και βυζακια μικρα μου φανηκε πως εχει!

Νικ. 20 ( Vis9):
Ραισα. Ειχε κ περασμα απο τις βιλλες το μωρο.

Ομολογω πως ειναι απο τα ωραιοτερα μωρα που εχω δει! Αλλα....Ειναι πολλα τα αλλα κ γι αυτο δεν εχω μπει ακομα!

Νικ. 28:
Αντριαννα. Σε ρομαντικο προγραμμα το μωρο!

Freehouse (1):
Αλισα. Ωραιο νεανικο ουκρανικο μωρο!

και αυτο δεν πρεπει να λεει κ πολλα μεσα!
Freehouse (2):
Αντριαννα. Με το που με βλεπει η τσατσα μου λεει
"πρεπει να την ξερεις εσυ!
Αν περασεις μια φορα ,θα ξαναπερασεις! 
Εντωμεταξυ εγω αλλη Αντριαννα γαμησα κ εφυγε μετα απο λιγες μερες. Φερανε τωρα ενα μπαζο ξανθο κ πολυ λεπτο και το μετονομασανε σε ιδιο ονομα!

Μινωταυρου 14(venus angels):
Αλικη. Σαλοναρισμα με τις τορπιλες εξω!

Μινωταυρου 3:
Ντομινικ. Δεν με συγκηνισε εξωτερικα,παντως στην αναμονη μου στο σαλονι ...μεσα στο δωματιο ακουγοντουσαν παθιαρικα πραγματα κ στο τελος χαμογελακια! Οποτε λεω μπουξε κατσε φρονιμα γιατι δεν εισαι για 2 καρπουζια στην ιδια μασχαλη!

Las vegas:
Ντονα.( :-*)
Lss vegas:
Χριστινα. Η γυρολογος ολων των μαγαζιων! Ειναι η μαυρομαλλα ρουμανα με τα γυαλια κ την πατσοκοιλια(

Las vegas:
Μαρια. Η Μολδαβεζα..καποια στιγμη πρεπει να την πηδηξω κι αυτην!

Πετρου Ερημιτη 3:
Νικολ. 
Πετρου Ερημιτη 2:
Ρεββεκα. Ηταν στο σαλονι καμια 5 ρουμανοι...Καλα ρε μλκες ηρθατε απο τα κωλοχωρια σας εκει πανω για να πηδηξετε την συγχωριανη σας?

...

Πετρου Ερημιτη 4:
Μιρα. Η αγαπημενη μας τσατσα...
ρε παλιοπαιδο που ειστε? Εσυ και οι φιλοι σου? 
Εντωμεταξυ εχει τρελη αδυναμια στο
Μαυρο μελος! Την λεω μια γυρα κανω κ φευγω....βγαινει κ το μωρο η Μιρα με τα διχτυωτα της κ μου κανε ναζια!

Μου ανεφερε κιολας που ειναι ο
αζαζουλης μου? 
Μια μερα θα περασω οταν ξεμεινω απο γκομενα,για να σου πω το μυστικο και σε σενα!
Υ.γ.: Ρε μλκες μου...μου λειψατε! :jelous:
Stade bordelais Μπακαγιοκοι Τα Μελε!!!

Τελικα η τσαρκα ειναι σκληρο Ναρκωτικο!