Iakwvos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 115
- Πόντοι
- 1
Κοίτα το survivor σου δούλε και θα τα πούμε εκείνο το βράδυΠλευρη δεν σε γαμησε καλα το Ντοπερμαν και μπηκες να ξεσπασεις;![]()
![]()

Κοίτα το survivor σου δούλε και θα τα πούμε εκείνο το βράδυΠλευρη δεν σε γαμησε καλα το Ντοπερμαν και μπηκες να ξεσπασεις;![]()
![]()

αφου ρε τυπε ολοι πανε απο κει και μετα ερχονται και λενε διαφορα,αλλος οτι βρηκε γκομενα,αλλος οτι εβλεπε τον αγωνα :- :S :S :S :S
:S :Sαφου ρε τυπε ολοι πανε απο κει και μετα ερχονται και λενε διαφορα,αλλος οτι βρηκε γκομενα,αλλος οτι εβλεπε τον αγωνα :- :S :S :S :S
Κοίτα το survivor σου δούλε και θα τα πούμε εκείνο το βράδυ![]()
![]()
![]()
που αρπαχτηκατε εσεις ρε τυποιΠηγαινε να δεις καμμια γκει τσοντα με ναζι να τραβηξεις καμμια μαλακια να ξεσπασεις...εκτος και αν δεν μπορεις ουτε αυτο να κανεις.Πολυ πιθανο...
μαν μαλωνουν για την κυριοτητα της υπογαςπου αρπαχτηκατε εσεις ρε τυποι:S :S :S
το κανω παραθεση εχθες ημουν εδω και οχι καπου αλλουπαιδια δηλωνω παρον συγνωμη για την χθεσινη απουσια αλλα μετα το ξεσκισμα στα ρωσσακια ειχα εξοδο με παρεα και επειτα απο γνωριμια με ελλεεινιδα της παρεας αναγκαστικα και σημερα να βγω για να οργωσω το εδαφος.δηλωνω με δηλωση του ν105 οτι δεν παρευρεθει στο σκοτεινο υπογειο και συνεχιζω να αποφευγω τις κακοτοπιες κυκλοφορω πλεον με συνοδεια σαν χιωτης.
αυριο-σημερα- περιμενω να ξεσκισουμε και τα μεμετια παμε μωρη θρυλαρα....
.επειδη ειμαι στεναχωρημενος θα μιλησω αυριο διεξοδικα αφου δω ολα τα ποστ.εχει κατοχυρωθει στον jumaru τυπε :- :S :S :Sμαν μαλωνουν για την κυριοτητα της υπογας
μαν μαλωνουν για την κυριοτητα της υπογας
μαν μαλωνουν για την κυριοτητα της υπογας
το κανω παραθεση εχθες ημουν εδω και οχι καπου αλλου.επειδη ειμαι στεναχωρημενος θα μιλησω αυριο διεξοδικα αφου δω ολα τα ποστ.
[size=13pt]κριμα μωρη θρυλαρα αλλα ειμαστε υπερηφανοι που ειμαστε ολυμπιακοι[/size].

ολοι συμφωνουμε οτι ο sex volcano ειναι ο επομενος :- :S :S :SΠαίζεις την τύχη σου κορώνα γράμματα :S :S :S
τυπε δεν εχω λεφτα να πληρωσω ενφια οποτε μακρυαεχει κατοχυρωθει στον jumaru τυπε :- :S :S :S
ολοι συμφωνουμε οτι ο sex volcano ειναι ο επομενος :- :S :S :S
τρελος ειμαι...ο αλλος ειναι ικανος να ερθει βουλγαρια κ να χτυπαει κουδουνια στα αγρια χαραματαΕσυ ξεκινα να βγαζεις καλτσες τυπε...
μονο περηφανια για την ομαδαρα μας![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()