Screamer
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 100
- Πόντοι
- 16
Τι έγινε ρε μαν έχεις και εσύ ραντεβού σήμερα? :S
Τυπε...Εγω Σε Υπογα Ποτε !!!
Αλλα Πως Σας Παιρνει Με Τη Σειρα Δεν Εχω Καταλαβει !! :S :S
Τι έγινε ρε μαν έχεις και εσύ ραντεβού σήμερα? :S
Ωτοασπίδες να πάρεις. :Sμπα τυπε,ρεπο και απο τα δυο σημερα,εχει εξοδο :S :S :S
Μην χαθείς σήμερα γιατί θα είναι ύποπτο. :SΤυπε...Εγω Σε Υπογα Ποτε !!!
Αλλα Πως Σας Παιρνει Με Τη Σειρα Δεν Εχω Καταλαβει !! :S :S:S :S
οταν το καταλαβεις θα εισαι ηδη κατω τυπεΤυπε...Εγω Σε Υπογα Ποτε !!!
Αλλα Πως Σας Παιρνει Με Τη Σειρα Δεν Εχω Καταλαβει !! :S :S:S :S
:S :S :Sγια την μουσικη η για τις ελλεηνιδες τυπε; :S :S :SΩτοασπίδες να πάρεις. :S
οταν το καταλαβεις θα εισαι ηδη κατω τυπε:S :S :S
Σαν πατέρα σου να με ακούς,όπως σου έλεγε διστακτικά να φοράς ΠΑΝΤΑ προφυλακτικό έτσι και εγώ σου λέω να φοράς ωτοασπίδες,οι Ελλεηνίδες είναι σειρήνες. :Sγια την μουσικη η για τις ελλεηνιδες τυπε; :S :S :S
τουλαχιστον τον νιγκα τον εσωσε τοτε ο Μπρους τυπε.εσεναΑυτα Ειναι Τα Δραματα !!! Pulp Fiction Τυπε !!! :S :S :S :S :S
τυπε λες να βαλω την καποτα στα αυτιαΣαν πατέρα σου να με ακούς,όπως σου έλεγε διστακτικά να φοράς ΠΑΝΤΑ προφυλακτικό έτσι και εγώ σου λέω να φοράς ωτοασπίδες,οι Ελλεηνίδες είναι σειρήνες. :S
Αφου δεν γαμάς που δε γαμάς βάλτην όπου θές.τυπε λες να βαλω την καποτα στα αυτια:S :S :S
καμια συμβουλη για να γαμησω τυπε;πες κανα σκηνικο :S :S :SΑφου δεν γαμάς που δε γαμάς βάλτην όπου θές.
τουλαχιστον τον νιγκα τον εσωσε τοτε ο Μπρους τυπε.εσενα:S :S :S

Ναι αμέ τώρα που είναι πορνοδημητράκης εδώ πάρτον μαζί σας έξω,υπάρχουν δύο εκδοχές.καμια συμβουλη για να γαμησω τυπε;πες κανα σκηνικο :S :S :S
Ναι αμέ τώρα που είναι [size=13pt]πορνοδημητράκης[/size] εδώ πάρτον μαζί σας έξω,υπάρχουν δύο εκδοχές.
α.Θα σε εκτιμήση βλέπωντας σε τιμπορέι να πέσει αν σε χάσει αρά θα σου κάνει την καλύτερη γαμησάρα της ζωή σου.
β.Να απογοητευτεί με τις συναναστροφές σου και να εξαφανηστεί δίχως εξηγήσεις.
Εσύ και στα δύο κερδισμένος θα βγείς. ;)

χαχαχ κλάμα χίος θεός !!
σκηνικο ρωτησα ρε τυπε πως γαμας εσυΝαι αμέ τώρα που είναι πορνοδημητράκης εδώ πάρτον μαζί σας έξω,υπάρχουν δύο εκδοχές.
α.Θα σε εκτιμήση βλέπωντας σε τιμπορέι να πέσει αν σε χάσει αρά θα σου κάνει την καλύτερη γαμησάρα της ζωή σου.
β.Να απογοητευτεί με τις συναναστροφές σου και να εξαφανηστεί δίχως εξηγήσεις.
Εσύ και στα δύο κερδισμένος θα βγείς. ;)