troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 40.762
- Πόντοι
- 5.506
σαν ναχεις δικιο :S :S :S :SΤυπε ποιον μελεταγαμε χθες και ποιος λειπει σημερα;Σκεψου το και θα δεις οτι δεν κινδυνεουμε...
σαν ναχεις δικιο :S :S :S :SΤυπε ποιον μελεταγαμε χθες και ποιος λειπει σημερα;Σκεψου το και θα δεις οτι δεν κινδυνεουμε...
ετσι γαμαει ο πειραιας......γραψαμεΓράψτε και τίποτα σχετικό με το survivor...:S
![]()
:thubsdown:
![]()
Hellraiser: Π 10 για κατ'εξακολούθησιν παραπτωματα...
αστον ρε....κερδισαμε, πηρε πουρο και θα γαμησει...αστον.
μην εισαι κουφαλα λοχιας
χαρη θα του κανειςΕσυ μην αρχισεις να μας λες για τα μεμετια σημερα γιατι θα σε χωσω κι εσενα μεσα..
Αλλα πολύ στο βαθος...Εχω βυσμα τυπε και εχω αποθρασυνθει...αλλωστε ο Ναυαρχος ξερει οτι τον εκτιμαω κατα βαθος.
Αλλό που δεν θέλει,χώσιμο δώς του και πάρτου το κωλί.Εσυ μην αρχισεις να μας λες για τα μεμετια σημερα γιατι θα σε χωσω κι εσενα μεσα..
Εσυ μην αρχισεις να μας λες για τα μεμετια σημερα γιατι θα σε χωσω κι εσενα μεσα..
το βυσμα το λενε ιρινα με μεγαλα βυζια μαν?Θα σε ξαναπαρει το βυσμα μου τηλεφωνο....
Ε οχι και λοχιας ρε τυπε το ξευτιλησες!!!Κελευστης ειναι τυπε!!!
Εσυ μην αρχισεις να μας λες για τα μεμετια σημερα γιατι θα [size=14pt]σου τη[/size] χωσω κι εσενα...
ετσι γαμαει ο πειραιας......γραψαμε
Δεν πειράζει έχω πείρα στη μανδραπήδα.ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ...
Τελειώνει το μαστερ σεφ και έφυγα. 
θα κανω εγω νουμερο ρε αλλα γυρνα νωρις να την κανω εγω ετσι?Δεν πειράζει έχω πείρα στη μανδραπήδα.Τελειώνει το μαστερ σεφ και έφυγα.
![]()
πόσες φορές μου έχουν κοκκινίσει τα μάτια από χύσια που έχουν πέσει μέσα....
ευτυχώς το καλοκαίρι φοράω και κανα γυαλί σαν το σάκη, αλλά το χειμώνα... :S αναγκαστικά κυκλοφορώ σαν να έχω βάλει τα κλάματα
Σε ρωτήσαμε?Είπαμε πως μας ενδιαφέρει?Πρόσεχε μην μείνεις έγκυος και βάλεις τα κλάματα απο την συγκινήση.πόσες φορές μου έχουν κοκκινίσει τα μάτια από χύσια που έχουν πέσει μέσα....
ευτυχώς το καλοκαίρι φοράω και κανα γυαλί σαν το σάκη, αλλά το χειμώνα... :S αναγκαστικά κυκλοφορώ σαν να είχα βάλει τα κλάματα
Σε ρωτήσαμε?Είπαμε πως μας ενδιαφέρει?Πρόσεχε μην μείνεις έγκυος και βάλεις τα κλάματα απο την συγκινήση.
ειδαν οτι παραλιγο να φανε την ανατροπη και σημερα ειναι χεσμενοι....Που ειναι η επαρση που ειχανε χθες οι Τουρκοι:S :S :S