Καλησπερα παιδια γνωριζει κανεις οτιδηποτε;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα hardoul1
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 14K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
jonpapas γενικα η καλυτερη πιατσα για trans στη θεσσαλονικη ειναι απεναντι απο το εμπορικο city gate στα γυρω στενα απο τον Ο.Π.Α.Π :coolcondom:
Οι περισσοτερες εκει κανουν πιατσα και εχει και 4-5 πολυ δυνατες
Μετα ειναι κα στα δικαστηρια κατι λιγα πραγματα αλλα στην θεση σου θα πηγαινα παραπανω.
Και βεβαια αν παρεις το δρομο απο λιμανι προς media markt στο
δεξι σου χερι λιγο πριν το φαναρι ειναι η θεα Μινα με το κιτρινο αμαξι που καθεται παντα εξω.
Απιστευτο μωρο
που δεν το καταλαβαινεις οτι ειναι trans αλλα ακριβη...50 ευρο για αμαξι 100 για σπιτι
Ελπιζω να σε βοηθησα καπως

Μετα ειναι κα στα δικαστηρια κατι λιγα πραγματα αλλα στην θεση σου θα πηγαινα παραπανω.

δεξι σου χερι λιγο πριν το φαναρι ειναι η θεα Μινα με το κιτρινο αμαξι που καθεται παντα εξω.
Απιστευτο μωρο

TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 10.741
Ευχαριστω για το προμοταρισμα !!! για πρωτη μερα εγγραφης είναι τελειοjonpapas γενικα η καλυτερη πιατσα για trans στη θεσσαλονικη ειναι απεναντι απο το εμπορικο city gate στα γυρω στενα απο τον Ο.Π.Α.Π :coolcondom:
Απιστευτο μωροπου δεν το καταλαβαινεις οτι ειναι trans αλλα ακριβη...50 ευρο για αμαξι 100 για σπιτι
λογικα θα σε ξερω !!!
ΝΙΝΑ ΜΕ ΛΕΝΕ ΟΧΙ (ΜΙΝΑ)--- ΝΙΝΑ ......
ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΕΡΝΩ 40
ΜΟΝΟ ΠΙΠΑΡΑ 30 !!!
kokobikos30
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2015
- Κριτικές
- 3
- Like
- 540
- Πόντοι
- 36
Μου θύμησε το ανέκδοτο.... "και εσύ λάμπεις Μπάμπη μου"Ευχαριστω για το προμοταρισμα !!! για πρωτη μερα εγγραφης είναι τελειο
λογικα θα σε ξερω !!!
ΝΙΝΑ ΜΕ ΛΕΝΕ ΟΧΙ (ΜΙΝΑ)--- ΝΙΝΑ ......
ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΕΡΝΩ 40
ΜΟΝΟ ΠΙΠΑΡΑ 30 !!!
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 456
ρε καρντάσια, έχει κανείς εμπειρία με τούτη; ή με αυτήν:
kollimenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παιδια εδω εχει δοκιμασει κανενας? www.sexgr.net/transexual/ad386093-amada-mikrh-trabesti]http://www.sexgr.net/transexual/ad386093-amada-mikrh-trabesti[/url]
lakis1975
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Like
- 243
- Πόντοι
- 21
Εχω παει εγω μαζι της. Ειναι 18-20 χρ., αβυζη, αλλα ευγενεστατη και μεσα στη γκαβλα. Κατα βαση παθητικη, αν σε γουσταρει γινεται και ενεργητικη, αλλα σε καθε περιπτωση το εργαλειο της ειναι μονιμα ορθιο και χυνει σε τεραστιες ποσοτητες. Συστηνεται ανεπιφυλακτα!
batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 5.116
- Πόντοι
- 606
είναι αυτή που χρεώνει 80??? Γιατί τ Λίνκολν δεν ανοιγειΕχω παει εγω μαζι της. Ειναι 18-20 χρ., αβυζη, αλλα ευγενεστατη και μεσα στη γκαβλα. Κατα βαση παθητικη, αν σε γουσταρει γινεται και ενεργητικη, αλλα σε καθε περιπτωση το εργαλειο της ειναι μονιμα ορθιο και χυνει σε τεραστιες ποσοτητες. Συστηνεται ανεπιφυλακτα!
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.840
- Πόντοι
- 4.637
Ειχε γενηθει αγορι εκανε αλλαγη φυλου.Απο κοντα ειναι πιο ωραια...πολυ θυληκη με σεξυ φωνη οχι ανδρικη..Κανει πιατσα στην αρχη της 26ης οκτωμβριου.
KingGogeta
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2014
- Like
- 56
- Πόντοι
- 1
Για Αμαντα εγω ειμαι ο δασκαλος 

Καλησπερα στη παρέα.
Παλιός αναγνώστης στο φόρουμ. Ειπα να κανω την αρχή. Προσεχώς ταξίδι στη Βαρκελώνη. Ναι προτιμήσω Isabelly Strayt ή εχουμε υπόψιν κατι καλύτερο;
Τραβελοτσογλανος κ Φακίρης έχετε βοηθήσει πολυ σε αλλες επιλογές. Ελπίζω κ τωρα!
Παλιός αναγνώστης στο φόρουμ. Ειπα να κανω την αρχή. Προσεχώς ταξίδι στη Βαρκελώνη. Ναι προτιμήσω Isabelly Strayt ή εχουμε υπόψιν κατι καλύτερο;
Τραβελοτσογλανος κ Φακίρης έχετε βοηθήσει πολυ σε αλλες επιλογές. Ελπίζω κ τωρα!
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.840
- Πόντοι
- 4.637
Καλησπερα φιλε να υποθεσω στην ισπανια θα την συναντησεις την isabelly κοιταξε εχουνε γραφτει αρκετες κριτικες για την συγκεκριμενη στο σαιτ οποτε θα σου προτεινα να ακολουθησεις τον σιγουρο δρομο.Δεν ειναι καιρος να κανεις πειραματισμους.Παντως δεν ειδα καποια που να βρισκεται ισπανια αυτες τις μερες και να την γνωριζω.Καλησπερα στη παρέα.

Εχεις απόλυτο δίκιο γίαυτο λέω κ εγω να προτιμήσω την Isabelly. Εχω διαβάσει τα πάντα εδώ. Ελπίζω απλά να εχει το ιδιο ωραίο σώμα που λένε οτι είχε κάποτε...για υπηρεσίες ειναι γνωστά..απλά δεν έτυχε να τη δοκιμάσω στο παρελθόν. Μόνο έναν ενδοιασμό εχω με τη συγκεκριμενη που αν θελεις το αναλύουμε σε pm ..αν εχεις χρόνο στειλε μου,.εγω δεν μπορω ακομη ...εννοείται θα επιστρέψω με λεπτομερείς απο Βαρκελώνη.
Γνωρίζει συνάδελφος επί τούτου?
ενα σωρο γραφει μαλλον δεν εψαξες καλα..τουμπανο εμφανιση,αν θες να πας να γαμησεις πανε αλλου ειναι ενεργητικη και ετσι γουσταρει και συμμετεχει και δωρο κανα 50αρι..αν ψαχνεις ενεργητικη αξιζει αλλιως μπα θα λεγα.Εχω ψαξει ολο το φορουμ και δεν μπορω να βρω ινφο για το μελαχρινο τουμπανο Ιωαννα που βρικσεται Θεσσαλονικη.Για εμφανιση δε χρειαζονται συστασεις!Απο συμμετοχη ,ανεση χρονου και δωρακι τι λεει το κοριτσι?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 121
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 175
- Εμφανίσεις