Άκης012345
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2015
- Like
- 44
- Πόντοι
- 16
τυπε σε αφησε ο ποδολαγνος να φυγεις ή δραπετευσες?

Γιαννης τυπε,σωστος,καλα που εισαι και συ σε οτι μαλακια γραφω
:S :S :Sανοιξε μας την καρδια σου σου φερθηκε τρυφερα ή ηταν αγριος.Ευτυχώς κατάφερα κ το έσκασα απ' το υπόγειο του:S :S :S
Γιαννης τυπε,σωστος,καλα που εισαι και συ σε οτι μαλακια γραφω:S :S :S
Τυπε θα είμαστε όλοι δίπλα σου να ξέρεις...Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός.Το έσκασα απ' το υπόγειο :S :S :S![]()
ανοιξε μας την καρδια σου σου φερθηκε τρυφερα ή ηταν αγριος.
τυπε το ξερεις οτι εισαι ο επομενος,εανοιξε μας την καρδια σου σου φερθηκε τρυφερα ή ηταν αγριος.
Τυπε θα είμαστε όλοι δίπλα σου να ξέρεις...Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός.
Ευτυχώς κατάφερα κ το έσκασα απ' το υπόγειο του:S :S :S
Έτσι είναι η ομάδα.Γιαννης τυπε,σωστος,καλα που εισαι και συ σε οτι μαλακια γραφω:S :S :S

τυπε το ξερεις οτι εισαι ο επομενος,ε:- :S :S :S
Σωστα.. τυπε . -Ελεγα οτι θα επερνε τα 3τους μεσα στο παιχνιδι, με την εννοια οτι εκειποια 3 ρε τυπε.ο dr alban-Αντωνης Βογλης-θα παει με σοκολατακια κ λουλουδια να την ζητησει απο τον πατερα της.ο κοκακιας ψευτοχιπστερ βγηκε προτεινομενος κ χαζογελαγε για κασεροπιτες και ο πιρφοροπιρελι προτιμα να τουρτουριζει μπας και ριξει κανα πουτσο που ουτε καν.αντε τωρα να πεισεις την γκομενα σου οτι οι σχεσεις ειναι παρε δωσε.θα σου πει κοιτα τι κανουν αυτοι οι αντρακλες,εσυ τι κανεις για μενα.δεν μου γαμιαστε βρωμοπιρφοροι αγαπουληδες![]()
![]()
![]()
τυπε ολοι θα περασουν αναγκαστικα ,ειναι το αγροτικο του bou :S :S :SΜάντης είσαι;; Αυτός θα είναι, μου το είπε :S :S :S
Τυποι δεν παρακολουθησα το σημερινο, ποσο έληξε τελικα:S :S :S
τυπε προσεχω και δεν προκαλω κανω μπανιο καθε 2 ωρες αυστηρα με γκαμαι και εχω κρεμασει σε ολο μου το σωμα αποσμητικα αυτοκινητου-αυτα με το πρασινο πευκακι-.ελπιζω να γλυτωσωτυπε το ξερεις οτι εισαι ο επομενος,ε:- :S :S :S

καλα τυπε,περνε και συ σειρα για την υπογα και ασε τα πολλα πολλα :S :S :SΤυποι δεν παρακολουθησα το σημερινο, ποσο έληξε τελικα:S :S :S