Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Κατ αρχην δεν θα τολεγα κορασιδα. Μιλφ και βαλε ναι!Έχουμε καμια πληροφορια για την εν λογω κορασίδα ?![]()
Ακριβως αδερφε παζαρεμα θελει η δουλεια τι λες και εσυ 60 ευρωπουλα και τελειωνει το παραμυθιΕδώ λέει για 80€... Ότι να'ναι,όπου σε πιάσουν...!!!
σεξλιστ στα αστεράκια.
deν καταλαβαινω γιατι γραφεις τα ιδια πραγματα σε διαφορετικα νηματα? ψαχνεις αβανταδορους ;) σε διαβασαμε ενταξειρε σεις...
γιατί τραβάτε ζόρι με το σχόλιο μου...στουντιοκοριτσο δεν είναι...ούτε όμως επιπέδου.
Άδικο έχω?
Σταματηστε τις αοριστες αναφορες
Μονο κοπελες με σημειο αναφορας πχ αγγελια
Δηλαδή για τις κοπέλες που ξέρουμε ότι κάνουν ραντεβού και δεν έχουν αγγελία γιατί δεν θέλουν να γίνουν γνωστές για διάφορους λόγους, δεν πρέπει να κάνουμε αναφορές σε αυτό το νήμα. ΟΚ λογικό. Ερώτηση λοιπόν. Σε ποιο νήμα μπορούμε να μιλήσουμε ή να ρωτήσουμε για αυτες ; Η απλά δεν υπάρχει νήμα και γενικά δεν πρέπει να γίνεται αναφορά στο site ;
Την Αννιτα την εχεις παρει ποτε
Εδω κ 10 μερες προσπαθω να βρω την Sexy Anna
Δεν σηκωνει τηλεφωνα
Ξερει καποιος κατι σχετικο
![]()
![]()
![]()
Ισχύει ακόμα 80€ το 2ωρο; Γιατί νομίζω το ανέβασε στα 100€
[/quote
Το εκανε καπως ετσι δηλαδη μια ωρα 50 ειναι αυτο που γραφεις αλλα οχι αποκλειστηκα διωρο
σιγα τη μαλακισμενη....ευτυχως τουλαχιστον που το betadine κυκλοφορει πλεον και σε μαντηλακια....Την Αννιτα την εχεις παρει ποτε
https://*****/aggelia/annita-6985121974-10/
Εδώ κανει γαργαρες με betadine τωρα. Τι μου λες. Τωρα είναι στενοχωρημενη. Απελυσαν τον κολλητο της στο FBIσιγα τη μαλακισμενη....ευτυχως τουλαχιστον που το betadine κυκλοφορει πλεον και σε μαντηλακια....
μιλαμε πολυ αρρωστη γυναικα....
Η μοναδικη CC που μολις μπει μεσα στο δωματιο πρεπει να την μπουκωσεις με χαλβα αμεσως γιατι αν δεν το κανεις τη γαμησες με τις ιστοριες απο την τραπεζα...Εδώ κανει γαργαρες με betadine τωρα. Τι μου λες. Τωρα είναι στενοχωρημενη. Απελυσαν τον κολλητο της στο FBI