Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Καλημέρα για να δούμε ποσό ιδρώτα θα βγάλεις σήμερα μωρο..καλημερα!!! εχει δροσερη μερα σημερα..ευκαιρια να ιδρωσουμε!!![]()
![]()
Καλημέρα για να δούμε ποσό ιδρώτα θα βγάλεις σήμερα μωρο..
δηλαδή πόσο πιο ωραία μπορεί να εισουν τότε γιατί κ τώρα κουκλάρα είσαι...Απο εμφάνιση ελεγα,γιατι απο εμπειρία η σεξουαλικες ικανότητες τωρα ειμαι πιο καλη..
εχεις χρονο ακομα....ο τυπος θελει πολυ δουλειαεσυ να πας στο γιατρο συντομα!!εγω δε καταφερα να σε γιατρεψω!!! χαχαχαχαχα
καλημέρα καβλιάρα Εύα, πως μπορώ να σε δοκιμάσω;
με πμ δίνεις τηλ;

εχεις χρονο ακομα....ο τυπος θελει πολυ δουλεια![]()
δηλαδή πόσο πιο ωραία μπορεί να εισουν τότε γιατί κ τώρα κουκλάρα είσαι...
ΟΚ! για να το λες ετσι θα ειναι...Αλλωστε ξερεις ποσο σε εκτιμω εσενα. Απλα την επομενη φορα που θα του κανεις κουντεπιέδες πες του το ποιημα για μενα να μην βγαζει γλωσσα. Γιατι οι πολυ εκφραστικοι τυποι με ενοχλουν!Καλο παιδι ειναι απλα λιγο παραπανω εκφραστικος..

ΟΚ! για να το λες ετσι θα ειναι...Αλλωστε ξερεις ποσο σε εκτιμω εσενα. Απλα την επομενη φορα που θα του κανεις κουντεπιέδες πες του το ποιημα για μενα να μην βγαζει γλωσσα. Γιατι οι πολυ εκφραστικοι τυποι με ενοχλουν!
Ευχαριστω![]()
κρασι ειναι γιανα δοκιμασεις ???καλημέρα καβλιάρα Εύα, πως μπορώ να σε δοκιμάσω;

κρασι ειναι γιανα δοκιμασεις ???
Κουντεπιεδες;; μια μεταφρασουλα; δε λεω τπτ ο καθε ενας κυριε ζαντρεν λεει οτι νομιζει,με το σοχοβιζ υπαρχει πελατιακη και μονο σχεση..δεν εχω χρονο για τσαρκες και περιτες συζητήσεις..γτ μαθαινω πολλα και μαθαίνονται ακομα περισσότερα κ διαστρεβλωμενα οποτε.. εργασιοθεραπεια..το καλύτερο!

:-* :-* :-* :-*