Επισκέπτης
Αρχισε η ειρωνεια και η απαξιωση τυποι.... 

Σε έβαλε στο δρόμο της ποιότητας τύπε.
Λες να το αγαπήσει κ να το βλέπει φανατικά :S :S :S
Με ποδιά:S :S :S
φοβασαι μην βρεις γκομενα τυπεΕλπίζω να μην είναι κολλητικό γιατί την κάτσαμε την βάρκα :S :S :S
τυπε εγω βγηκα ανοιχτα και το ειπα .καταλαβα πως ειναι οταν ενας πουστης λεει στους γονεις τους οτι τον παιρνει.αγνο σκουπιδιασμα .λιγοι βρεθηκαν να πουν μια καλη κουβεντα :S :S :SΤυπε φοβομουν τον λιθοβολισμο και το σκουπιδιασμα που θα δεχομουν απο τα μελη του Bou...![]()
![]()
![]()
τυπε ο αλλος ειχε γκομενα και δεν το λεγε.οσοι εχουν καλο να μιλησουν τωρα η να σιωπησουν για παντα :S :S :SΒλέπω να ορφανεύει το θέμα "Survivor Ελλάδα 2017"... :S :S :S
:S :S :SΤυπε δεν θελω να σπειρω το πανικο αλλα εμενα οχι απλα ηρθε σπιτι μου αλλα με υποχρεωσε να δω Πουσταρ Ακαντεμι... :S :S :S
Σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο, τύπε.τυπε ο αλλος ειχε γκομενα και δεν το λεγε.οσοι εχουν καλο να μιλησουν τωρα η να σιωπησουν για παντα :S :S :S

τυπε εσυ βλεπεις και συμμετασχεις ενεργα στην ακαδημια,εγω τι δουλεια εχω :S :S :SΣας βλέπω μαζι με το Νάσο για κρεμάλα :S :S :S
σου αξιζει τυπε :S :S :SΑρχισε η ειρωνεια και η απαξιωση τυποι....![]()
τυπε δεν εχεις αρνηθει ξεκαθαρα οτι τραβιεσαι με ελλεηνιδα :S :S :SΣε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο, τύπε.![]()
![]()
![]()
σου αξιζει τυπε :S :S :S
Το αρνούμαι ευθαρσώς, τύπε. Αν αλλάξει κάτι, θα το δηλώσω άμεσα.τυπε δεν εχεις αρνηθει ξεκαθαρα οτι τραβιεσαι με ελλεηνιδα :S :S :S

για πεςΜε απαξιωσες τυπε τωρα το χτυπησα το γκομενακι... :S :S :S
:S :S :SΤο αρνούμαι ευθαρσώς, τύπε. Αν αλλάξει κάτι, θα το δηλώσω άμεσα.![]()
:S :S :Sρε κοιτα τα διπλανα τα φιδια τι σκαρφιστηκαν μας πασαρουν τις ελλεεινηδες με σκοπο να ξεκινησουμε να βλεπουμε το κατα αλλα ποιοτικο σοου τους τι να πω.Τυπε δεν θελω να σπειρω το πανικο αλλα εμενα οχι απλα ηρθε σπιτι μου αλλα με υποχρεωσε να δω Πουσταρ Ακαντεμι... :S :S :S
ρε κοιτα τα διπλανα τα φιδια τι σκαρφιστηκαν μας πασαρουν τις ελλεεινηδες με σκοπο να ξεκινησουμε να βλεπουμε το κατα αλλα ποιοτικο σοου τους τι να πω.