troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 40.762
- Πόντοι
- 5.506
συνεχιζουμε το σκουπιδιασμα παραγκας σκαι μεχρι την κυριακη τυπε? τι λεει η επιτροπη μπου ριαλιτυ?
συνεχιζουμε το σκουπιδιασμα παραγκας σκαι μεχρι την κυριακη τυπε? τι λεει η επιτροπη μπου ριαλιτυ?
μεχρι να φυγει η βλαχαβανησυνεχιζουμε το σκουπιδιασμα παραγκας σκαι μεχρι την κυριακη τυπε? τι λεει η επιτροπη μπου ριαλιτυ?
καθαριστρια...ρε τυπε δεν την εχω να πηγαινει σε ξενοδοχεια και ειδικα τυπου πριαμοςμιλωντας για τον Μαριο Πριαμο η Μελετη της ξεφυγε "υπαρχει και ξενοδοχειο Πριαμος"
που το ξερει και κυριως με ΠΟΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ το ξερει?
μεχρι να φυγει η βλαχαβανη
οπως και επρεπε...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
διαμαντι ριαλιτυ αυτη την στιγμη στον αλφα....
το καλυτερο ζευγαρι.....
απογειωση της καλης τιβι.απορω που δεν εχει νημα
καθαριστρια...ρε τυπε δεν την εχω να πηγαινει σε ξενοδοχεια και ειδικα τυπου πριαμος
τυπε με 1 μονο τιβι δεν κανεις δουλεια την σημερον ημερα...man εγώ βλέπω Blind taste κ το βράδυ στηρίζω Master Chef :S :S :S
μιλωντας για τον Μαριο Πριαμο η Μελετη της ξεφυγε "υπαρχει και ξενοδοχειο Πριαμος"
που το ξερει και κυριως με ΠΟΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ το ξερει?
τυπε με 1 μονο τιβι δεν κανεις δουλεια την σημερον ημερα...
τυπε παραγνωριστηκαμε...λεφτα να σου δωσω,αυτοκινητο να σου δωσω ακομα και γυναικα αμα θες...τιβι δεν δινω, κομενοΕσένα τι σε έχουμε εδώ, θα μου δανείσεις καμία δύο τρεις, πενήντα τηλεοράσεις έχεις :S :S :S
τυπε παραγνωριστηκαμε...λεφτα να σου δωσω,αυτοκινητο να σου δωσω ακομα και γυναικα αμα θες...τιβι δεν δινω, κομενο
Θα έχει δει το βιντεάκι της Τζούλιας με το καμα σουτρα
οχι ρε τυπε :S :S :SΞέρεις εσύ troubakhs;;;; :S :S :S
οχι ρε τυπε :S :S :S
χοντρο θα ειναι παντως
Τυπε ο Θωμαιδης δεν μπορει να παει γιατι δεν εχει εξαντλήσει ακομη το θεμα με την παραγκα του ελληνικου ποδοσφαιρου που ασχολειται εδω και 20 συναπτά ετη. :S :S :S