giatioxi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 387
- Πόντοι
- 186
Τύπε Τα Βλέπεις ? Υπαρχουν Ανθρωποι ΠουΜε Την Βρωμουσα !!!
Και Μετα Τα Χωνεις Σε Εμας Για Το Κατσαριδάκι Που Ειναι Απειρως Πιο Γλυκο !!!![]()
![]()
![]()
![]()

Τύπε Τα Βλέπεις ? Υπαρχουν Ανθρωποι ΠουΜε Την Βρωμουσα !!!
Και Μετα Τα Χωνεις Σε Εμας Για Το Κατσαριδάκι Που Ειναι Απειρως Πιο Γλυκο !!!![]()
![]()
![]()
![]()

+1000ποια βαλαβανι ρε φιλε μας δουλευεις μιλαμε για γκομενα που δεν της τον δινω ουτε για κατουρημανα μου τον κρατησει
πραγματικα τυπε μετα το σημερινο δεν εχω λογια τουλαχιστον εκει θα ειμαι με πουστη με μαλλιετσι τυπε, μονο στο σταρ ακαντεμυ μπορεις να πιρφοριζεις με την ησυχια σου

ετσι τυπε, μονο στο σταρ ακαντεμυ μπορεις να πιρφοριζεις με την ησυχια σου
ποια υπομονη ρε φιλε ξεκινησα ηδη να βλεπω σε επαναληψη τα λαιβΥπομονή, ακόμα 10 μέρες έμειναν για το live :S :S :S
Έλα ντε ρε τύπε. Δεν πήρε παράδειγμα από την Καλλέργη που τα έβγαλε φόρα παρτίδα.![]()
ποια βρωμουσα ρε παιδια μετα απο αυτα που ειπε περι παιδιων αυτος ο γκομενος της ο μουρουτσος βρωμουτσος πωσ στο διαλο τον λενε αν εχει λιγο φιλοτιμο θα εχει φυγει ηδη απο το σπιτι.
Ξενέρωσα
Όχι τόσο για το μαγείρεμα, αλλά για το αποτέλεσμα
1. Θα χαιρόμουν πιο πολύ να παιρνε πουλο η Ευρυδίκη τώρα.
2. Θα χε τρελό γέλιο η συνέχεια με Λάουρα μόνη της.
3. Θα ξεφτιλιζοταν ακόμα περισσότερο και θα γινόταν πιο μισητή.
4. Την επόμενη βδομάδα θα φευγε η Λάουρα και θα γινόταν ατομικό το παιχνίδι αναγκαστικά. Το βαρεθήκαμε το ομαδικό!
εσυ μαλλον εισαι κλωνος του ποδολαγνουΤρελο γελιο θα εχει η σκατοφατσα του πουστοκυπριου γεματη με φλοκια οπως σημερα και χθες
τωρα που εφυγε και η λαουριτα ερχονται και αλλα γαμησια πουστοκυπριε θα ανοιξει και αλλο η ξεσκισμενη σουφρα σου
εσυ μαλλον εισαι κλωνος του ποδολαγνου