troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 40.762
- Πόντοι
- 5.506
μπρο ο φωκας ευαγγελινος τοσα χρονια εχει φαει πιο πολλα απο τον τσοχατζοπουλο....Σιγά το εθνικό ζήτημα.
παμε μαστερ σεφ
μπρο ο φωκας ευαγγελινος τοσα χρονια εχει φαει πιο πολλα απο τον τσοχατζοπουλο....Σιγά το εθνικό ζήτημα.
Εμείς κρατάμε ψηλά τη σημαία,μόνο ποιότητα.μπρο ο φωκας ευαγγελινος τοσα χρονια εχει φαει πιο πολλα απο τον τσοχατζοπουλο....
παμε μαστερ σεφ
θα στηριξουμε ντεμυ αλλα θα δουμε πως φτιαχνουν χτενια αχνιστα με σαλτσα πορτοκαλι σε ζωμο τελεμεΕμείς κρατάμε ψηλά τη σημαία,μόνο ποιότητα.![]()
όχι για μας για το στομάχί του κακομοιρού Τόμαχωκ.θα στηριξουμε ντεμυ αλλα θα δουμε πως φτιαχνουν χτενια αχνιστα με σαλτσα πορτοκαλι σε ζωμο τελεμε

Ναυαρχος ειμαι,ποιος θα με διαταξει? ;)η λιποταξια επιφερει τουφεκισμο....
ντροπη ναυαρχε
ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑΥΑΡΧΕΕΕΕΕΝαυαρχος ειμαι,ποιος θα με διαταξει? ;)
Κι εσεις ειστε νεότεροι και δεν δικαιούστε δια να κρινετε ανώτερους!
Αντε να μην μοιρασω μερες![]()
![]()
![]()
Εν καιρό πολέμου όλοι κρίνουν όλους για λιποταξία.Ναυαρχος ειμαι,ποιος θα με διαταξει? ;)
Κι εσεις ειστε νεότεροι και δεν δικαιούστε δια να κρινετε ανώτερους!
Αντε να μην μοιρασω μερες![]()
![]()
![]()

Εν καιρό πολέμου όλοι κρίνουν όλους για λιποταξία.
Αντέ μην κάνουμε ανταρσία και σε βάλουμε να κάνεις τον παπαγαλό στο κατάρτι.![]()

Τι μάλιστα μωρή λουλού και τον θεό στα μάτια τον κοιτούμε,έχουμε περάσει απο φωτιά και αμόνι είμαστε η αδελφότητα του ΣιχαΜένιου.ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑΥΑΡΧΕΕΕΕΕ

Τι μάλιστα μωρή λουλού και τον θεό στα μάτια τον κοιτούμε,έχουμε περάσει απο φωτιά και αμόνι είμαστε η αδελφότητα του ΣιχαΜένιου.![]()

Έχουμε καιρό να τους κάνουμες ντού να τους ισοπεδώσουμε.
μπρο ψυχραιμα....Έχουμε καιρό να τους κάνουμες ντού να τους ισοπεδώσουμε.![]()
Τώρα θα τους πετάω και κεφτέδες.μπρο ψυχραιμα....

Εν καιρό πολέμου όλοι κρίνουν όλους για λιποταξία.
Αντέ μην κάνουμε ανταρσία και σε βάλουμε να κάνεις τον παπαγαλό στο κατάρτι.![]()
χτενια με σως ρε ρε μαλακα....μην εισαι ωμοςΤώρα θα τους πετάω και κεφτέδες.![]()
Δες μαστερ σεφ να λιγδώσει το εντεράκι σου ρε μπρό.
Σουτζουκάκια που αφήνει σημάδι η σώς.χτενια με σως ρε ρε μαλακα....μην εισαι ωμος
Ρε μπας και είσαι ο Παπαζόλας?Έπρεπε να σου επιβληθεί ποινή ξηλώματος γαλονιών που ξέχασες την κουβέντα που κάναμε για τον κολλητό σου τον Ανδροβιτσανέα.![]()

Σιγα μην ηταν και κολλητός μου ο λουστρος...Τη θυμηθηκα την κουβεντα μας και φουντωσα...Έπρεπε να σου επιβληθεί ποινή ξηλώματος γαλονιών που ξέχασες την κουβέντα που κάναμε για τον κολλητό σου τον Ανδροβιτσανέα.![]()