giatioxi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 387
- Πόντοι
- 186
Έχει σήμερα?θα δουμε ντεμυ σημερα τυπε?
Έχει σήμερα?θα δουμε ντεμυ σημερα τυπε?
ναι ρε αλλα ειδα που κανει και υστεριες η ευρη και εχω διλλημαΈχει σήμερα?
ναι ημιτελικο στις 22:00Έχει σήμερα?
ειναι καλο μουνι η demy πρεπει να τη στηριξουμε για την ελλαδα ρε γαμωτο..ναι ρε αλλα ειδα που κανει και υστεριες η ευρη και εχω διλλημα![]()
![]()
![]()

το ξερω ρε συ αλλα γουσταρω υστερω ευρη γαμοτοειναι καλο μουνι η demy πρεπει να τη στηριξουμε για την ελλαδα ρε γαμωτο..
![]()
του χρονου που θα παει ο σταυρακας, θα τα σαρωσουμε όλαειναι καλο μουνι η demy πρεπει να τη στηριξουμε για την ελλαδα ρε γαμωτο..
![]()

Το έχει την ίδια ώρα με το master sef, Θα βλέπω κ τα δύο μαζί,ναι ρε αλλα ειδα που κανει και υστεριες η ευρη και εχω διλλημα![]()
![]()
![]()
ξέχασα κ το Survivor μαζί.. :S :S :Sκαι σταρ ακαδεμυ επεισοδιο σημεραΤο έχει την ίδια ώρα με το master sef, Θα βλέπω κ τα δύο μαζί,ξέχασα κ το Survivor μαζί.. :S :S :S
Θα χαζέψουμε στο τέλος με τις μλκς :S :S :S

του χρονου δεν ειναι και το μουντιαλ δικε μου? θα το παρουμετου χρονου που θα παει ο σταυρακας, θα τα σαρωσουμε όλα![]()
![]()
![]()
![]()
ξεχασα το σεφ....με γαμησες τωρα...παω να παρω μια δανεικη τιβι απο τον κολλητο.ειναι σοβαρα τα πραγματαΤο έχει την ίδια ώρα με το master sef, Θα βλέπω κ τα δύο μαζί,ξέχασα κ το Survivor μαζί.. :S :S :S
Θα χαζέψουμε στο τέλος με τις μλκς :S :S :S
ξεχασα το σεφ....με γαμησες τωρα...παω να παρω μια δανεικη τιβι απο τον κολλητο.ειναι σοβαρα τα πραγματα
Έχει αλλά λίγο όμως 21:00-22:15 :S :S :Sκαι σταρ ακαδεμυ επεισοδιο σημερα![]()
εγω αν ειναι λιγο το γραφω και το βαζω λουπα 24ωρο μανΈχει αλλά λίγο όμως 21:00-22:15 :S :S :S
Εσύ όλο κόλπα είσαι :S :S :Sεγω αν ειναι λιγο το γραφω και το βαζω λουπα 24ωρο μαν
δεν τα βγαζουμε περα τυπε ...μετα απο 7 χρονια μνημονια μας ριξανε 8 ριαλιτυ μαζιΕσύ όλο κόλπα είσαι :S :S :S
Λόγω της Ελληνικής συμμετοχής σημερα στη Eurovision,δεν θα παρω αναφορα..ναι ημιτελικο στις 22:00
η λιποταξια επιφερει τουφεκισμο....Λόγω της Ελληνικής συμμετοχής σημερα στη Eurovision,δεν θα παρω αναφορα..
Θα δω κι εγω την DEMY!
Survivor μετα απο youtube...
;) ;) ;) ;) ;)
Σιγά το εθνικό ζήτημα.Λόγω της Ελληνικής συμμετοχής σημερα στη Eurovision,δεν θα παρω αναφορα..
Θα δω κι εγω την DEMY!
Survivor μετα απο youtube...
;) ;) ;) ;) ;)