You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Survivor Ελλάδα 2017
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 1M
-
- Ετικέτες
- reality tv survivor
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (0 μέλη και 40 επισκέπτες)
Συνεχιζουν αλλα οχι παρεα.....γιατι παλια τυπε,τωρα τι κανουν:S :S :S
Ο αλλος πρεπει να εχει ξεφυγει......
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 26.347
- Πόντοι
- 24.596
ρε προδοτες..τελευταιο ποστ χτες στις 17.00
:S :S :S
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 26.347
- Πόντοι
- 24.596
το βλεμμα του αλλα λεει τυπεΣυνεχιζουν αλλα οχι παρεα.....
Ο αλλος πρεπει να εχει ξεφυγει......
:S :S :Sμπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 14
- Like
- 8.834
- Πόντοι
- 3.346
ρε προδοτες..τελευταιο ποστ χτες στις 17.00:S :S :S
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 26.347
- Πόντοι
- 24.596
τυπε απο σενα δεν το περιμενα :S :S :S
Επισκέπτης
Τυποι ειδα καλα στο τρειλερ;Ο χαλιας ο Ζεν Μαστερ αστοχει σε σουτ με μπαλα στα χερια;Και ειναι γαμημενος πολιστας;
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 26.347
- Πόντοι
- 24.596
α,μπα;θυμηθηκες να μπεις τυπε; :S :S :SΤυποι ειδα καλα στο τρειλερ;Ο χαλιας ο Ζεν Μαστερ αστοχει σε σουτ με μπαλα στα χερια;Και ειναι γαμημενος πολιστας;
Επισκέπτης
Τυπε μια μερα ειπα να παρω αδεια απο τη σημαια μιας και δεν ειχε αγωνιστικη δραστηριοτητα... :S :S :S
Εσυ τη Κυριακη τυπε θα εισαι παρων ή θα φας ακυρο απο την Ελλεινιδα;
Εσυ τη Κυριακη τυπε θα εισαι παρων ή θα φας ακυρο απο την Ελλεινιδα;

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 26.347
- Πόντοι
- 24.596
θα ειμαι παρων τυπε :S :S :SΤυπε μια μερα ειπα να παρω αδεια απο τη σημαια μιας και δεν ειχε αγωνιστικη δραστηριοτητα... :S :S :S
Εσυ τη Κυριακη τυπε θα εισαι παρων ή θα φας ακυρο απο την Ελλεινιδα;![]()
μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 14
- Like
- 8.834
- Πόντοι
- 3.346
Έτρεχα όλη μέρα σαν βεγγος,είχα κ επαγγελματικό δειπνο μετά. Πριν λίγο μπήκα σπιτιτυπε απο σενα δεν το περιμενα :S :S :S
Επισκέπτης
Τυπε εμεις κραταμε το νημα ζωντανο....αμα φυγουμε θα πεθανει και θα γινει σαν το Πουσταρ Ακαντεμι ειμαστε δυο ειμαστε τρεις αλλος δεν υπαρχει κανεις! :S :S :S
Επισκέπτης
Τυποι επικο...εμφανιστηκε banner με πουτανα ονοματι Λαουρα και χωρα καταγωγης τον Αγιο Δομηνικο! 

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 26.347
- Πόντοι
- 24.596
τριζουν τα κοκκαλα του Ηροδοτου

Επισκέπτης
Κώστας λέγεται ο μισθοφλωρος όχι Κωνσταντίνος
Φυσικά τον ψήφισα
Φυσικά τον ψήφισα
Τυπε δεν το εγραψα σωστα,δεν εννοουσα πως εχει ξεφυγει απο την φαση...το βλεμμα του αλλα λεει τυπε:S :S :S
εννοουσα πως εχει ξεφυγει απο τον πλανητη γη...
Επισκέπτης
γελάνε και οι πέτρες με χρανιωτη νικητή σωρβάιβορΗ γνωστή dj και ραδιοφωνική παραγωγός Μάγκυ Χαραλαμπίδου προέβλεψε τον νικητή του τηλεοπτικού ριάλιτι Survivor.
Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ένθετο Secret δήλωσε ότι ο νικητής του Survinor θα είναι ο Γιώργος Χρανιώτης από την ομάδα των «Διασήμων».
«Πολύ φίλος μου είναι ο Γιώργος Χρανιώτης. Είναι όλο αυτό που ζει. Μου αρέσει πολύ μέσα στο παιχνίδι, περνάει καλά ο ίδιος. Τον ξέρω καλά τον Γιώργο, δεν σκέφτεται το έπαθλο, το βλέπει όλο αυτό σαν εμπειρία ζωής. Είναι ήσυχη δύναμη, έχει ισορροπία στην ψυχή του. Τον βλέπω ακόμα και νικητή» είπε μεταξύ άλλων η γνωστή dj.
Επισκέπτης
είναι ο επόμενος που θα φύγει από μαχητές 100%Είσαι απόλυτα ακριβής. Και κάποιες κουβέντες του μισθοφόρου πανω στα νεύρα του έδειχναν ότι κάτι ήξερε για τα προσωπικά του Πάνου και εμμέσως τον τρομοκρατούσε για να μην τον κάνει βούκινο.
Εγώ αυτά τα γελάκια και τα κλεισίματα του ματιού από πλευράς μισθοφλώρου τα είχα δει εξ αρχής (από τα πρώτα επεισόδια τα έκανε)απλά έπρεπε να είσαι πολύ παρατηρητικός γιατί οι κάμερες τον προστάτευαν με μακρινά πλανα.
Το θέμα είναι ότι οι διάσημοι τον συμπαθούν γιατί τον θεωρούν ιδιαίτερη προσωπικότητα, ο τηλεθεατής τον βλέπει σαν τον ειλικρινή-τίμιο αλήτη μπουζουκόβιο και ταυτίζεται ίσως μαζί του και στο τέλος η λέρα θα φτάσει f4
Μια μικρογραφία δηλαδή της ελληνικής κοινωνίας
Επισκέπτης
είναι μεγάλο νούμερο ο τύποςμηπως ο χρανιώτης το εχασε επιτηδες το βρακί για να παρει δημοσιοτητα ?
Άρρωστα ματαιόδοξος
Εμένα μου άρεσε στη συνέντευξη για το ζιπλάιν που είπε δεν έχω κάνει ποτέ, είχα ευκαιρία να κάνω στην Κόστα Ρίκα αλλά δεν έκανα
Ε ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΣ ΡΕ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΤΌΤΕ; Για να μας πεις ότι έχεις πάει Κόστα Ρίκα; ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟΣΟ ΓΑΜΑΤΟΣ; Σαλτα και γαμησου μπετοβλακα!!
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 695
- Εμφανίσεις