μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 14
- Like
- 8.834
- Πόντοι
- 3.346
Ναι,εμένα περιμένουν.Μπορουν να το κάνουν και συγχώνευση βέβαια με του μενιου.τυπε μην τους βαζεις ιδεες :S :S :S

Ναι,εμένα περιμένουν.Μπορουν να το κάνουν και συγχώνευση βέβαια με του μενιου.τυπε μην τους βαζεις ιδεες :S :S :S

Τέτοια απαξίωση ρε man, καλύτερα να έλεγες ότι θα είχες στην φαντασία σου εσύ την dykeανετα παιζει να γαμιοταν μαζι μου και να φαντασιωνοταν τον dr alban τυπε :S :S :S
τυπε τι ψηφισες; :S :S :SΤέτοια απαξίωση ρε man, καλύτερα να έλεγες ότι θα είχες στην φαντασία σου εσύ την dyke
παρά αυτό που έγραψες :S :S :S
Βρωμούσα, κύπριο ψήφισα, κύπριο γιατί τελευταία την έχει δει κ με έχει ξενερώσει αφάνταστα..τυπε τι ψηφισες; :S :S :S
Ξέρεις με ποιόν είναι μαζί αυτή ε;ρε τι σαπακι αυτη η Ταμτα;ντροπη δεν εχει να παει να αλλαζει πανες σε γερους οπως οι υπολοιπες Γεωργιανες![]()
![]()
![]()
![]()
και στον αφρο η dykeΒρωμούσα, κύπριο ψήφισα, κύπριο γιατί τελευταία την έχει δει κ με έχει ξενερώσει αφάνταστα..
ΥΓ. Αυτό με τον ώμο - κλείδα μεγάλο ψέμα, άλλος ένας λόγος που τον ψήφισα..

ποιον τυπε :S :S :SΞέρεις με ποιόν είναι μαζί αυτή ε;
Πάρη Κασιδόκωστα..ποιον τυπε :S :S :S
και στον αφρο η dyke![]()
![]()
![]()
Πολύ χρήμα ο τύπος, τώρα τι της βρήκε αυτός ξέρει :S :S :S
αταλαντη αλογομουρα,λαθρομεταναστρια που το παιζει και ιστορια.ουστ σαπακιΠολύ χρήμα ο τύπος, τώρα τι της βρήκε αυτός ξέρει :S :S :S
σωστη αναλυση.. τυπετυπε αν δεν ειχε σπουδασει οικονομικα πως θα εκανε κουμαντο ποσα να χαλασει σε κοκα,ποσα σε παραμυθα,ποσα σε νταφου;θα χε χασει το λογαριασμο :S :S :S

Πολύ χρήμα ο τύπος, τώρα τι της βρήκε αυτός ξέρει :S :S :S
Τυπε σημερα δεν εχει Σαυραβαιβορ και η Ελλεεινιδα σου εδωσε ρεπο;![]()
![]()
![]()

Έχει κρατήσει πολύ όμως :S :S :SΕνα νουμερακι ειναι και αυτην για τον Παρη τυπε. :S :S :S
δουλευει τυπε,μην με αποπαιρνεις :S :S :SΤυπε σημερα δεν εχει Σαυραβαιβορ και η Ελλεεινιδα σου εδωσε ρεπο;![]()
![]()
![]()