ferdinando
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 18
- Like
- 350
- Πόντοι
- 291
σωστος!!
Πουτανιαρηδες βάζω τους καφέδες να στήσουμε καραουλι έξω από το Bill.ακουω προτάσεις....Τελικα σε ολους εχει τυχει κατι παρομοιο φιλε AP,
Αλλα τωρα που το λες σαν να εχεις δικιο ! καλα δεν ηξερε σε ποιον οροφο ειναι ?
τι να πεις οκ.
Αμα παντως πας και περιμενεις απ εξω απο BILL PRIVE OLYMPIC
ολο και κατι θα ψαρεψεις..και παρανομη ασχημα ειναι? χαχαχαχα
τι λες τωρα !
Φιλε στο άσχετο δεν θα πήγαινα εάν δεν παίξει το ματάκι δεν κάνω κίνηση. Εννοείται ότι έχει τύχει σε πολλούς αλλά ποιος έχει το μυαλό εκείνη την ώρα να μιλήσει; Εγώ πάλι σκέφτομαι όταν ακούω βήματα να βγαίνω να βλέπω ποια ερχεται...! Πολλές φορές όσο περίμενα να έρθει η κοπέλα άκουγα τακούνια κ το γνωστό ήχο τικ Τάκ που σηματοδότη την άφιξη της κοπέλας η όταν ετοιμάζομαι να φύγω ακούω που φεύγουν και θελω να στήσω εξοβεργες αλλά δεν της προλαβαίνω!Τελικα σε ολους εχει τυχει κατι παρομοιο φιλε AP,
Αλλα τωρα που το λες σαν να εχεις δικιο ! καλα δεν ηξερε σε ποιον οροφο ειναι ?
τι να πεις οκ.
Αμα παντως πας και περιμενεις απ εξω απο BILL PRIVE OLYMPIC
ολο και κατι θα ψαρεψεις..και παρανομη ασχημα ειναι? χαχαχαχα
τι λες τωρα !
Τυπε μέσα αλλά στην είσοδο μόνο. Στο parking έχει σερίφη κ παρακολουθεί όποτε λίγο δύσκολο να στήσεις εκεί καραούλι...!Πουτανιαρηδες βάζω τους καφέδες να στήσουμε καραουλι έξω από το Bill.ακουω προτάσεις....
Θα την βρούμε την άκρη. Μετά το χθεσινό μου μπήκαν ιδέες.....Τυπε μέσα αλλά στην είσοδο μόνο. Στο parking έχει σερίφη κ παρακολουθεί όποτε λίγο δύσκολο να στήσεις εκεί καραούλι...!
σωστος!!
[/quo
ΒΓΑΙΝΕΙ φουρνος..
κάποιο λαθος κάνεις..σωστος!!
[/quo
ΒΓΑΙΝΕΙ φουρνος..
ε ναι ρε φιλεΚατσε γιατι μας μπερδεψες.
Η Svetlana ειναι η μια απο τις 2?![]()
![]()
ε ναι ρε φιλε
τα μισα ειναι σωστα απο αυτο που λες πολλοι εδω μεσα που ρωτησανε μαθανε ποια ειναι η κυρια ;) τωρα αν καποιος εκανε ερωτηση και εγω δεν απαντησα και το βρηκε μπραβο τουε ναι...
αλλα οταν εβαλες το κουιζ..και καποιος απαντησε σωστα... εκανες τον Ορεστη Τσανγκ. Ναι?![]()
τα μισα ειναι σωστα απο αυτο που λες πολλοι εδω μεσα που ρωτησανε μαθανε ποια ειναι η κυρια ;) τωρα αν καποιος εκανε ερωτηση και εγω δεν απαντησα και το βρηκε μπραβο τουαλλα ξερεις δεν απανταω σε ολους
![]()
καλημερα ηρωα
πως ετσι? Η μια απο οτι ξερω ειναι στα 60 2 ωρες τα παντα ολα... τα 90 τα παιρνει η αλλη? Ποση ωρα? Οι τιμολογιακες πρακτικες μαλλον απο μελος σε μελος αλλαζει....150 χαλαρα
Ειναι η Svetlana απο mamba.
δεν φιλαρακι η μασκα σε εμποδιζη να βλεπεις καλα ;)![]()
![]()
οκ παρακατω εκανε μια ερωτηση και δεν του απαντησα σωστα ειναι επιληψιμο το παρακατω δεν το ξερεις στα πμ ;) οκ τι νοημα εχει ολη η κουβεντα? τιθεται θεμα αξιοπιστιας μου? οκ τιμωρησε με ;)Τελικά μια χαρα έβλεπε...![]()
οκ παρακατω εκανε μια ερωτηση και δεν του απαντησα σωστα ειναι επιληψιμο το παρακατω δεν το ξερεις στα πμ ;) οκ τι νοημα εχει ολη η κουβεντα? τιθεται θεμα αξιοπιστιας μου? οκ τιμωρησε με ;)![]()
![]()
επειδη δεν με ξερεις και δεν σε ξερω δεν εχω παιξη ποτε κανενα εδω μεσα ειδικα νεα μελοι ;) ισα ισα προσπαθω να βοηθησω και οποια πληροφορια εχω την δινω τωρα αν εσυ θεωρεις οτι σε επαιξα οκ αλλαξε ανθρωπο ενημερωσης μην με προτιμας ;) ομως μομφες δεν δεχομαι ας βγουν αλλοι να απαντησουν σε ολα αυτα... εγω εδω βοηθαω και δεν κανω των εξυπνο αυταΔεν με ενδιαφερει να τιμωρησω κανεναν.
Σου λεει ειναι η svetlana... Το ιδιο θα σου ελεγα κι εγω . Και αλλοι.
Λες οχι. και καθομαστε και ψαχνομαστε ποια ειναι η μελαχροινη σαν μαλακες..... Προφανως σου αρεσε να μας παιζεις ετσι. οκ παμε παρακατω Δεκτο.