Διαγραμμένο μέλος 170584
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 37
- Πόντοι
- 0
πάτερ τα σπας..
πάτερ τα σπας..
φαναριέρης και σφραγιδοκράτορας...Γιατι ? Βασταει αρχειο ο ηγούμενος ή είναι γαμισοφυλαξ ?
Το αδικεις το κοριτσι παντως με αυτη τη καμερα...φαναριέρης και σφραγιδοκράτορας...
Εμ, σου ειχα κανει προταση να την παρεις με τη δικη σου αλλα ησουν με άλλη...Το αδικεις το κοριτσι παντως με αυτη τη καμερα...
Εμ, σου ειχα κανει προταση να την παρεις με τη δικη σου αλλα ησουν με άλλη...;)
Γιατι ? Βασταει αρχειο ο ηγούμενος ή είναι γαμισοφυλαξ ?
ελα viber εχω να σε εξομολογησω εσενα...Ο έχων το γενικο...πρόσταγμα
να παρεις απο το μενου το στριφολαρυγγάτο της...Το κοριτσι μου απάντησε άμεσα ευγενικά και στον πληθυντικό μάλιστα!!!!!θα με νομίζει τπτ παππού ξεδοντιαρη............... Περιμένω ser2000 για εντυπώσεις το Σάββατο σε συνδυασμό με πρόταση zadren πιστεύω ότι καλύτερο!!!!
Ειδες ποσο σπανιο ειναι να ειναι μια κοπελα του χωρου ευγενης ?Το κοριτσι μου απάντησε άμεσα ευγενικά και στον πληθυντικό μάλιστα!!!!!θα με νομίζει τπτ παππού ξεδοντιαρη............... Περιμένω ser2000 για εντυπώσεις το Σάββατο σε συνδυασμό με πρόταση zadren πιστεύω ότι καλύτερο!!!!
ρε για εξηγησε το αυτο πως στο εκανε να ξερουμενα παρεις απο το μενου το στριφολαρυγγάτο της...
Αααααααα δάσκαλε μην με πριζωνεις.....να παρεις απο το μενου το στριφολαρυγγάτο της...
Λοιπόν καθήστε καλά όλοι μη μου το φοβησετεΤο κοριτσι μου απάντησε άμεσα ευγενικά και στον πληθυντικό μάλιστα!!!!!θα με νομίζει τπτ παππού ξεδοντιαρη............... Περιμένω ser2000 για εντυπώσεις το Σάββατο σε συνδυασμό με πρόταση zadren πιστεύω ότι καλύτερο!!!!
Λοιπον συναθλητες εδω πρεπει να παρουμε το πουλμαν του gk
και να βαλει < ΣΤΑΣΗ ΙSSABELLA > αυτο που εγινε σημερα δεν περιγραφεται...
περασαν 2 ωρες και ακομα δεν μπορω να συνελθω,
Η μαχη του ΔΡΑΜΑΛΗ, μιλαμε για μια πολυ ωραια γυναικα που ουτως η αλλως ηταν στα δικα μου
γουστα και σημερα αποδηχτηκε οτι το ενστικτο δεν με προδωσε.
Η γυναικα ειναι ΛΑΡΙΓΓΟΠΝΙΧΤΡΑ μεχρι δακριων !!! περασα υπεροχα +++
δεν ηξερε οχι μη και μα ηταν δεκτικη και δοτικη μεχρι εκει που δεν παιρνει...πεντακαθαρη
κατεθεσε ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΨΥΧΗ μαζι !! Ειπα το Δεσποτη Παναγιωτη με κερασε και ενα ΜΑΣΑΖ
που με χαλαρωσε και παιχτηκε και Β γυρος !!!
Ακου φιλε FRANK ξεκουβαλα και μη χασεις αυτο το κοριτσι γιατι ΕΧΑΣΕΣ.
Σε διαβαζει και ξερει τη ζητας.. οσο για το αγωνιστικο κομματι παραλιγο να σχισουμε τα σεντονια μια γυναικα και το κουκουτσι αμυγδαλο.,
Napoleon κανονισε..
Α ρε Καλοτζερο τι μας μας κανεις παναθεμασε ..
Τελικα ειμαι μεγαλος ψυχολογος !!!
Θα ακολουθησει καυτη κριτικη !
Καλησπερα συναδελφοι! Αυτο εδω αφορα, καλο μου φιλο απο το κεντρο αποκαταστασης που ημουν προ 3ετιας, ο ιδιος δυστυχως δεν περπατα, αλλα σεξουαλικα ειναι μια χαρα!
Γνωριζει κανεις σας αν τα ξενοδοχεια που πηγαινει η κοπελα στο κεντρο ειναι προσβασιμα για ΑΜΕΑ? Μιλαω για Bill, Attiki, Prive, αυτα τα 3 μου ειπε.
ΠΟΛΥ ευγενικη κοπελα, θα ερχοταν και σε χωρο δικο του, αλλα επειδη ΔΕΝ τον γνωριζει θελει πρωτο ραντεβου σε ξενοδοχειο και υστερα σπιτι.
Η αληθεια ειναι το σκεφτομαι γι αυριο.......Λοιπον συναθλητες εδω πρεπει να παρουμε το πουλμαν του gk
και να βαλει < ΣΤΑΣΗ ΙSSABELLA > αυτο που εγινε σημερα δεν περιγραφεται...
περασαν 2 ωρες και ακομα δεν μπορω να συνελθω,
Η μαχη του ΔΡΑΜΑΛΗ, μιλαμε για μια πολυ ωραια γυναικα που ουτως η αλλως ηταν στα δικα μου
γουστα και σημερα αποδηχτηκε οτι το ενστικτο δεν με προδωσε.
Η γυναικα ειναι ΛΑΡΙΓΓΟΠΝΙΧΤΡΑ μεχρι δακριων !!! περασα υπεροχα +++
δεν ηξερε οχι μη και μα ηταν δεκτικη και δοτικη μεχρι εκει που δεν παιρνει...πεντακαθαρη
κατεθεσε ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΨΥΧΗ μαζι !! Ειπα το Δεσποτη Παναγιωτη με κερασε και ενα ΜΑΣΑΖ
που με χαλαρωσε και παιχτηκε και Β γυρος !!!
Ακου φιλε FRANK ξεκουβαλα και μη χασεις αυτο το κοριτσι γιατι ΕΧΑΣΕΣ.
Σε διαβαζει και ξερει τη ζητας.. οσο για το αγωνιστικο κομματι παραλιγο να σχισουμε τα σεντονια μια γυναικα και το κουκουτσι αμυγδαλο.,
Napoleon κανονισε..
Α ρε Καλοτζερο τι μας μας κανεις παναθεμασε ..
Τελικα ειμαι μεγαλος ψυχολογος !!!
Θα ακολουθησει καυτη κριτικη !