petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 193
- Like
- 60.191
- Πόντοι
- 41.813
ρε μαν σαν την κοπέλα παίζουν στην φυλής κάργα κ Όχι με 60ε σην το χοτελ αμάν είπαμε..Πολύ καλή περίπτωση είναι και η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ με 60€ και τρομερη συμμετοχη καιτο anal μεσα , φοβερή ..
Κι αμα σου τυχουν μακαρονια με κιμα κατσε. Είναι το καλυτερο κομματι τη συναντησης
ρε μαν σαν την κοπέλα παίζουν στην φυλής κάργα κ Όχι με 60ε σην το χοτελ αμάν είπαμε..
φίλε εγώ πάω παντού αλλά κ στην φυλής με 20ε δεν τα έδινα για την κυρία από της φώτο κ μόνο φοβάμαι Αυτά.Εγώ πάντως δεν θα σε ειρωνευτώ που συχναζεις σε μπουρδελα..
καλη περιπτωση ακουγεται, αν σηκωνε και το τηλ θα την δοκιμαζαμε!!!!!!!Πολύ καλή περίπτωση είναι και η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ με 60€ και τρομερη συμμετοχη καιτο anal μεσα , φοβερή ..
καλη περιπτωση ακουγεται, αν σηκωνε και το τηλ θα την δοκιμαζαμε!!!!!!!
Σ' ευχαριστω για την απαντηση , αλλα αν ειναι να της στειλω μηνυμα γιατι εχει το τηλ??Στείλε μυνημα και πες της ποτε να σε καλέσει...
Σ' ευχαριστω για την απαντηση , αλλα αν ειναι να της στειλω μηνυμα γιατι εχει το τηλ??
Δεν θελω να με καλεσει, εγω θελω να την παρω.
Σ' ευχαριστω για την απαντηση , αλλα αν ειναι να της στειλω μηνυμα γιατι εχει το τηλ??
Δεν θελω να με καλεσει, εγω θελω να την παρω.
Σου επιστρεφω τον χαρακτηρισμο και τα σχολια για μενα να λειπουν.Σαΐνι ειςαι τυπε..... Δε σου πέρασε απο το μυαλο οτι κανει τη δουλεια με κάποια "μυστικότητα". Ξερεις ποσα CG εχουν διπλή ζωη ?
Περισσοτερη ευγενεια Σπανε δεν θα χαλαγε κανενα. Εδώ βοηθάμε ο ενας το άλλο. Αν δεν σ αρεσει ΜπάιιιιιιιΣου επιστρεφω τον χαρακτηρισμο και τα σχολια για μενα να λειπουν.
Εχει τηλ στο νημα της και αγγελια με τις ωρες που μπορουμε να καλεσουμε
Οτιδηποτε αλλο ειναι περιττο,
Περισσοτερη ευγενεια Σπανε δεν θα χαλαγε κανενα. Εδώ βοηθάμε ο ενας το άλλο. Αν δεν σ αρεσει Μπάιιιιιιι
Η Αγγελικη φιλε ειναι απλα μια σεξονάρκη...Την πατας και σε διαλυει....Συν γαμηστες help......κατα την γνώμη σας καλύτερο πρόγραμμα με natural βυζαρες ποια προτείνετε προτείνετε Aggeliki24...? η Αnna pipinaki..?
Η Άννα πιπινάκι Βυζάρες? Μάλλον πρέπει να επαναπροσδιορίσεις την έννοια του Βυζάρες!!!Συν γαμηστες help......κατα την γνώμη σας καλύτερο πρόγραμμα με natural βυζαρες ποια προτείνετε προτείνετε Aggeliki24...? η Αnna pipinaki..?
Κολλαω όχι μονο σε σενα αλλα σε κάθε "μαγκα" που αντι να βοηθαει γενικα , του κρεμεται το πουλι μεχρι το πατωμα.Η ειρωνεια και οι συμβουλες τυπου "μπαιιιι" , σιγουρα δεν δηλωνουν ευγενεια!!!!!
Αν θες να δωσεις συμβουλη σ καποιον δωσε σε αυτους που ειρωνευονται.
Υ.Γ. Εσυ που κολλας??
Σου επιστρεφω τον χαρακτηρισμο και τα σχολια για μενα να λειπουν.
Εχει τηλ στο νημα της και αγγελια με τις ωρες που μπορουμε να καλεσουμε
Οτιδηποτε αλλο ειναι περιττο,
Η Άννα πιπινάκι Βυζάρες? Μάλλον πρέπει να επαναπροσδιορίσεις την έννοια του Βυζάρες!!!
Τι συγκριση!!! Hummer με σμαρτακι.Συν γαμηστες help......κατα την γνώμη σας καλύτερο πρόγραμμα με natural βυζαρες ποια προτείνετε προτείνετε Aggeliki24...? η Αnna pipinaki..?