Επισκέπτης
ε μαλλον αυτη παραπανω. η οχι?ξεχασες να πεις ποια ειναι
ε μαλλον αυτη παραπανω. η οχι?ξεχασες να πεις ποια ειναι
Α! καλα!ε μαλλον αυτη παραπανω. η οχι?
Ωραίο κωλαράκι η κυρία... Πόσων Μαΐων είναι;;)αντε καλημερα
![]()
γυρω στα 35Ωραίο κωλαράκι η κυρία... Πόσων Μαΐων είναι;
λοιπον φρεσκο αιμα προερχεται απο το μαμπα αλλα εκει απαγορευεται να γραφουμε![]()
![]()
![]()
![]()
λοιπον φρεσκο αιμα προερχεται απο το μαμπα αλλα εκει απαγορευεται να γραφουμε![]()
![]()
![]()
![]()
μπες διαβασε και κρινε ;) και δεν ειναι πρωτη φορα που γινεταιΚαι ποιος το απαγορευει?
δεν μου αναλυσες αυτο που σε ρωτησα για των αλλο παπαΑαααα.... είπα και εγώ. Τόσο χαραμοφάης??? Δεν του φαίνεται.![]()
![]()
![]()
![]()
μπες διαβασε και κρινε ;) και δεν ειναι πρωτη φορα που γινεται![]()
![]()
![]()
εγω δεν εχω ορεξει ομως ουτε να εκνευριζομαι ουτε να με μπαναρουν χωρις λογω ;)Εχω μπει, εχω διαβασει εχω κρινει....
σιγα μη μας απαγορευσει κανεις να γραφουμε.....
φιλαρακι δεν την ρωτησα ειναι αληθεια συζητουσαμε φιλολογικα θεματα και οχι αστρολογικα![]()
![]()
![]()
![]()
Τάσο μόνο mamba την βρίσκουμε την κυρία;φιλαρακι δεν την ρωτησα ειναι αληθεια συζητουσαμε φιλολογικα θεματα και οχι αστρολογικα![]()
![]()
![]()
![]()
φιλαρακι δεν την ρωτησα ειναι αληθεια συζητουσαμε φιλολογικα θεματα και οχι αστρολογικα![]()
![]()
![]()
![]()
κακως που δεν την ξαναβαζεις....εγω στη θεση σου θα την ποσταρα καθε λεπτολοιπον φρεσκο αιμα προερχεται απο το μαμπα αλλα εκει απαγορευεται να γραφουμε![]()
![]()
![]()
![]()
δεν το ειδες αφου στο εστειλα ρε πμ δεςκακως που δεν την ξαναβαζεις....εγω στη θεση σου θα την ποσταρα καθε λεπτο
καντο να δω ποιος σε βριζει....
αυτο δεν το ξερω καντο τι να σου πωΝα αρχίσω να ποστάρω Φώτης και εγώ να γελάσουμε ;
Η θα μου τις κατεβάσουν ;