Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
φοβεροοοοοοοοο
Συνάντηση με Εύα εξαιρετική , ευδιάθετη , με μεταδοτική καύλα πραγματικά με εξάντλησε δεν έμεινε ούτε στάλα!
όταν συνέλθω θα επανέλθω με την κριτική
σταζεις καυλα!!!!!!!!!!!!!!!!
πέστα ρε μαν γιατί όταν τα λέω εγώ με λένε προμοτορα πέστα κ εσύ για να μην λένε όντως το μωρο είναι αστερι .Συνάντηση με Εύα εξαιρετική , ευδιάθετη , με μεταδοτική καύλα πραγματικά με εξάντλησε δεν έμεινε ούτε στάλα!
ευακι στειλε τηλεφωνακι να τα πουμε σου εχω στειλει και μυνημα φιλακια
Συνάντηση με Εύα εξαιρετική , ευδιάθετη , με μεταδοτική καύλα πραγματικά με εξάντλησε δεν έμεινε ούτε στάλα!
είναι όντως εξαιρετική. και στον αγώνα αλλά και στο ενδιάμεσο πραγματικά νιώθεις άνετα και μιλάς χαλαρά μέχρι να επανέλθεις.πέστα ρε μαν γιατί όταν τα λέω εγώ με λένε προμοτορα πέστα κ εσύ για να μην λένε όντως το μωρο είναι αστερι .
η μαγεια της υπερβασης..ξεπερασες τα ορια σου και αυτο επιδιωξα και εγω μιας και ειδα πως το χουμε!
Εκεί είναι όλη η ουσία Εύα!Στην μαγεία,την υπέρβαση,στον σεβασμό και την χημεία...Τυχεροί όσοι το βιώνουν!
εξαιρετική διατυπωση , ακριβως to the point.Στην μαγεία,την υπέρβαση,στον σεβασμό και την χημεία...Τυχεροί όσοι το βιώνουν!
στη σελ. 1 εχει το τηλεφωνο της τυπε
ετσι μπραβο!το θεμα ειναι να το επιδιωκει και ο/η παρτενερ.. να γουσταρει το παραπανω,να δωσει το push το καταλληλο,διαφορετικα δεν..
Γιαυτό γράφω και τον σεβασμό Εύα!όταν σέβεσαι το κορίτσι και αυτή εσένα τότε όλη η συνάντηση ξεκινάει με καλή βάση,εξελίσσεται ομαλά και έτσι και οι δύο ανοίγονται και "δίνονται" με το τελικ΄π αποτέλεσμα να είναι πολύ καλό και για τους δύο...μην ξεχνάμε ότι συνήθως είναι η πρώτη συνάντηση και για τους δύο!Η επόμενη συνήθως είναι πολύ καλύτερη,έτσι δεν είναι??
κάλεσα το "ευακι" μας τίποτα κλειστό το είχε....
και πήρα μια xaliaaaaaaa