kostasasximos86
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 8
- Like
- 616
- Πόντοι
- 326
μήπως έχει και δεύτερο μέρος;τι στον πούτσο
μαπα η εκπομπη
μήπως έχει και δεύτερο μέρος;τι στον πούτσο
οι Σιθ ?

πολυ καλος ο τουρκος και πολυ εξυπνος...
τι να δειξουν τυπε εδω σε λιγο θα μας πους οτι ειναι καλογεροςπερα απο την πλακα
ξερει κανενας μαλακας γιατι δεν παιχτηκε το αποσπασμα με την σκοτεινη πλευρα του Χαντα ?
Φίλε....τύποι που κάνουν εκατομμύρια απο το τίποτα (δεν βρήκαν κάτι έτοιμο δηλαδή) είναι σίγουρα έξυπνοι αλλα και αδιστακτοι. Πρέπει να είναι μεγάλη μουμια ...
τι να δειξουν τυπε εδω σε λιγο θα μας πους οτι ειναι καλογερος
πολυ καλος ο τουρκος και πολυ εξυπνος...
αφου το ειπε, πήρε ένα κανάλι απο το 1% και το έκανε πρώτο στη χώρα του!!![]()
Φίλε....τύποι που κάνουν εκατομμύρια απο το τίποτα (δεν βρήκαν κάτι έτοιμο δηλαδή) είναι σίγουρα έξυπνοι αλλα και [size=12pt]αδιστακτοι[/size]. Πρέπει να είναι μεγάλη μουμια ...
Είναι του καθεστώτος Ερντογάν στον Τομέα "Αρτος και Θεάματα", οπότε καταλαβαίνεις...
Τύπε Μιας Και Το Ανέφερες...
Ο Τούρκος Εδω Και Καποια Χρόνια Ειναι "Κολλήτος" Του Σουλτάνου Ερντογαν !!
Μιλάμε Οτι Στηρίζει Κυβερνηση Και Οτι Υποστηριζει Ο Σουλτάνος Μεσα Απο Τα Καναλια Του &
Απο Την Άλλη Στηριζετε Απο Τον Σουλτανο Με Νομοσχέδια & Ποιος Ξερει Τι Αλλο ? ;)
...Εμμ το σκοτεινό ...δεν το θέλουν ;) ;)θα προσπαθησω να το πω οσο πιο ευγενικα μπορω :
"Μηπως ξερει κανενας γαμιολης γιατι κοπηκε το κομματι που μιλαει ο καριολης ο χαντα για την σκοτεινη πλευρα? "
ευχαριστω
...Εμμ το σκοτεινό ...δεν το θέλουν ;) ;)
φιλε χωρις να ξερω αλλα απο τον τροπο που του συμπεριφερθηκε η μελετη στο β μερος της και καλα συνεντευξης μαζι με ολους τους αλλους μου φαινοταν σαν απομονωμενος σαν να ηταν εκει σαν παρουσια και να μην ηθελε να μιλησει.Εχω την εντυπωση πες το ενστικτο οτι πρεπει να εχει γινει ψιλοχαμος,ειμαι σιγουρος οτι απο την επικοινωνια με τους δικους του θα του ειπαν πολλα και οτι τον παρουσιασαν γενικα με πολυ ασχημο τροπο απο το παιχνιδι και ισως να μανουριασε.Προσωπικα εγω αυτο θα εκανα αλλα αυτο ειναι μονο μια αποψη.ποιος ξερει τι θα δουμε και ακουσουμε παρακατω.θα προσπαθησω να το πω οσο πιο ευγενικα μπορω :
"Μηπως ξερει κανενας γαμιολης γιατι κοπηκε το κομματι που μιλαει ο καριολης ο χαντα για την σκοτεινη πλευρα? "
ευχαριστω
και εξυπηρετει και πολλα συμφεροντα του σουλτανου.ο ανθρωπος απο 1% εφτασε να ειναι πρωτο καναλι αρα παιζει μπαλα μονος του.πολυ καλος ο τουρκος και πολυ εξυπνος...